female97 έγραψε:Παιδια εδωσα 2η φορα και δεν επιασα την αστυφυλακων για 400 μορια. Λετε να αξιζει να δωσω 3η φορα;
Να έχεις κατά νου, πως η Αστυφυλάκων εαν πάρει πάλι 250 άτομα (που κατά 99% τόσα θα πάρει πάλι, ΑΝ πάρει) ίσως να δεις και βάση στα 17.000. Ο ανταγωνισμός και η ζήτηση έχουν εκτοξευθεί. Θέλει πάρα πολύ δυνατή προσπάθεια. Φιλικά.
Θα σου ειναι πιο ευκολο, δεδομενο οτι εχεις περασει ηδη την υλη, τουλαχιστον δυο φορες. Εγω λεω να προσπαθησεις επισταμενα και θα τα καταφερεις. Το αν θα παει η βαση στο 17, δε το ξερεις, αυτες ειναι εκτιμησεις και δε πρεπει να τις λαμβανεις υποψιν σου. Και στο 17 να εφτανε, κανε προσπαθεια ωστε να υπερκερασεις και αυτο το, απομακρυσμενο κατα τη γνωμη μου, ενδεχομενο. Χωρις αγχος, με ψυχραιμια κλπ κλπ
14.153 απο οικονομικα και ειμαι στην κατηγορια του 10% ασε εχω ξενερωσει βλεπεις βασεις 2013-2012-2011 και λες γιατι να μην ειχα γεννηθει 5-6 χρονια πιο νωρις!
Γαμησετα φίλε και εγώ είμαι φουλ ξενερωμενος. Πλέον για να μπεις αστυνομια θες σχεδόν 17000 μορια για να είσαι σίγουρος. Μια ατυχία να σου κάτση σε ένα μαθημα π. χ. Έκθεση που δεν είναι και δύσκολο, δεν μπαίνεις. Εγώ σκέφτομαι για 3 φορά να δώσω αλλά φοβάμαι λίγο. Έβγαλα 13210 πιστεύεις ότι μπορώ να φτάσω το 17000;
Η αληθεια ειναι οτι και εγω ετσι δινω δεν πιστευω οτι θα τα ανεβασω ηδη εχω κανει υπερβαση για μενα ! Απλα δινω γιατι ποτε δεν ξερεις! Τωρα εσυ αμα εχεις ορεξη ξαναδωσε!