Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
solid

Δημοσίευση από solid »

Θεωρώ, πως όποιος έχει -ίσως είμαι αρκέτα αισιόδοξος- Από 2400 και πάνω Έχει αρκετές πιθανότητες να πετύχει. Φυσικά, δεν συμπεριλαμβάνω Τους επιλαχόντες, μιας και λόγω των αθλημάτων ίσως αλλάξουν τα πράγματα για αυτούς που έχουν χαμηλότερα μόρια πρός το καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

Τασος έγραψε:Τελικα ο βαθμος απολυτηριου μετραει για τα μορια της προκυρηξης; Α και για να βγαλεις επαγγελματικο Γ κατηγοριας πρεπει να δωσεις και πιστοποίηση ΠΕΙ;
ο βαθμος μετραει.

pakis138

Δημοσίευση από pakis138 »

Μπραβο ρε θυριο! Παρα πολλα ειναι τα μορια σου. Κανε μια περιγραφη απο που τα εχεις. Τα μετραω τα μορια σου και δεν μαου βγενει τοσο πολλα.
solid

Δημοσίευση από solid »

Για εμένα λές;
pakis138

Δημοσίευση από pakis138 »

Ναι για σενα
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

solid έγραψε: Θεωρώ, πως όποιος έχει -ίσως είμαι αρκέτα αισιόδοξος- Από 2400 και πάνω Έχει αρκετές πιθανότητες να πετύχει. Φυσικά, δεν συμπεριλαμβάνω Τους επιλαχόντες, μιας και λόγω των αθλημάτων ίσως αλλάξουν τα πράγματα για αυτούς που έχουν χαμηλότερα μόρια πρός το καλύτερο.
Υπεραισιόδοξος θα έλεγα... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:
Τασος έγραψε:Τελικα ο βαθμος απολυτηριου μετραει για τα μορια της προκυρηξης; Α και για να βγαλεις επαγγελματικο Γ κατηγοριας πρεπει να δωσεις και πιστοποίηση ΠΕΙ;
ο βαθμος μετραει.

Δεν έχει ακουστεί κάτι για ΠΕΙ
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

solid έγραψε: Ώς πολίτης handballer.

Παρεμπιπτόντως,handballer έαν δώσεις για την πυροσβεστική με τα μόρια που έχεις (νομίζω πως τα έχεις αναφέρει κάπου, νομίζω.) κατ΄εμέ είσαι και εσύ μέσα. Άποψή μου πάντα.

Είσαι μέσα για πλάκα... Από τους πρώτους... Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί με τόσα μόρια...
Άβαταρ μέλους
chaniacitygr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από chaniacitygr »

Με την ελληνοαμερικανικη ενωση μπορεσε να μιλησει κανεις απο εκει στην Αθηνα;
εγω περνω τηλ. Αλλα πραμα... Κ θελω να δωσω στης 26 αυγουστου!
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Ακυρο φιλος. Το κανονιζεις 2-3 εβδομαδες πιο πριν. Τωρα ειναι κλειστα! Παρε απο δευτερα κ μιλα με το τμημα του toeic νομιζω οτι αυτο θελεις,
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
solid

Δημοσίευση από solid »

Αυτό πιστεύω και εγώ. Αλλά, μέχρι να δώ τις τελικές καταστάσεις επιτυχόντων έχω συγκρατημένη αισιοδοξία. Pakis, όσον αφορά τα μόριά μου εξήγησα πάνω κάτω απο που προκύπτουν. Κοίταξε την μοριοδότηση των εποχικών καθώς επίσης και πόσο ρόλο παίζει ο βαθμός απολυτηρίου και θα καταλάβεις πως συγκεντρώνονται αυτά τα μόρια.

Απο την άλλη μεριά, σαφώς έχω και κάποια άλλα κριτήρια που δίνουν κάποια μόρια. Όμως, δεν θα επεκταθώ σε πληρέστατη ανάλυση του εκάστοτε κριτηρίου και πως αυτά μαζεύονται. Εγώ, γνωρίζω ότι αυτά έχω και αυτό μου αρκεί, τώρα εάν κάποιος δεν πιστεύει εμένα δεν με αφορά. Όταν με το καλό ανακοινωθούν τα αποτελέσματα θα το δούμε.

jim

Δημοσίευση από jim »

Guys Συγνώμη που επαναλαμβάνομαι,

απλα θεωρώ σημαντικό το Συγκεκριμένο ερώτημα...

Τι πιστευετε εσεις; Τα αθλήματα κατα ποσο θα διαμορφώσουν την Βάση... ;

jim έγραψε:

Καλημέρα σε όλους

Οταν συζηταμε για την πιθανή βαση μορίων,
εννοούμε τα μόρια του τελευταίου υποψηφίου:

α) πρωτού διεξαχθούν τα αθλήματα;

ή

β) μετα τα αθλήματα, όπου θα έχει κοπεί ένα μερος υποψηφίων
(και θα αναφερόμεστε σε προσληφθέντες πλέον) ;

ευχαριστώ

εποχιακος

Δημοσίευση από εποχιακος »

Φιλε μου ΣΤΕΦ Ειμαι εποχιακος απο το 1998 ειμαι 31 ετων κ Βγαζω 51 μορια κ ισως ειμαι μεσα... Συμφωνω οτι πολυ απο εμας ειναι τουβλα κ δν εχουνε σπουδασει, αλλα εχουνε μα8ει την δουλεια κ εχουνε χασει φιλους κ συναδελφους Σε φωτια.

Επισης συμφωνω στο οτι επρεπε να περασουμε α8ληματα κ εμεις οπως η πολιτες αλλα δν γινετε γτ σε εμας θα μπουμε κ 50αριδες! Εχω κανει τα χαρτια μου σε 3 φορες τα τελευταια χρονια κ εβλεπα συναδελφους μου με λιγοτερα χρονια απο εμενα κ μικροτερης ηλικιας να μπενουνε στο σωμα γτ ειχανε πολλα ΜΟΡΙΑ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥς! Ευχομαι καλη επυτιχια σε ολα τα παιδια που 8α κανουνε τα χαρτια τους κ μακαρι να μπεναμε ολοι. Ομως δν γινετε. ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΙΧΙΑ!

Τα ειπες πολυ ωραια φιλε μπραβο σου... Αν κ νομιζω οτι εμεις η εποχιακη δν εχουμε να κανουμε καμια διακριση με τα παιδια που 8ελουνε να μπουνε στο σωμα ειτε το αγαπανε ειτε το βλεπουνε σαν επαγγελματικη λυση! Την μονη διακριση την κανουμε για αυτους που θα τρεξουνε στο βυσμα τους κ μακαρι να μην μπει κανενας με βυσμα! Θα μου πεις εσυ πως μπηκες εποχιακος; Αλλη ιστορια κ ευχαριστως αν 8ελει καποιος να την πω... Ευχαριστω κ καλη επυτιχια σε ολους!
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Εγω λεω παλι καλα που παιρνει και πολιτες και μαλιστα μεσω μοριων και οχι συνεντευξη... (οχι οτι τα βυσματα θα εξαλειφθουν απλα ελπιζω να περιοριστουν).

Απο οτι καταλαβαινεται πολιτης ειμαι...

Περιμενω τα διπλωματα οδηγησης για να μπω γιατι χωρις αυτα αποκλειεται.
john

Δημοσίευση από john »

Υπαρχει καποιο λινκ υπολογισμου των μορίων οπως υπαρχει το αντίστοιχο λινκ για τους ειδικούς φρουρους;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 4 επισκέπτες