Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

prom έγραψε:greko ναι έχω μεταπτυχιακο τιτλο και 2 αριστα γλωσσες και καλο πτυχιο. Είμαι 24 οποτε λεω μεχρι να γινω 35 π ειναι για τους οικονομικους ε θα ξαναβγει καποια προκηρυξη για οικονομικουσ. Ναι για σημαιοφορος θα πηξουμε στη μεταθεση

Τωρα δωσε που σε παιρνει...
solid

Δημοσίευση από solid »

Greko γειά σου. Να σε ρωτήσω, είσαι σίγουρος ότι για τους λιμενοφύλακες θα χρειάστουν αυτά τα δύο που είπες; Δηλαδή η ξένη γλώσσα και οι υπολογιστές, διότι ακόμα δεν εχούν καθοριστεί τα κριτήρια.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι θα είναι η μοριοδότηση με αντικείμενικα κριτήρια, δίχως τις γραπτές εξετάσεις.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από D.Y.K »

prom έγραψε:greko ναι έχω μεταπτυχιακο τιτλο και 2 αριστα γλωσσες και καλο πτυχιο. Είμαι 24 οποτε λεω μεχρι να γινω 35 π ειναι για τους οικονομικους ε θα ξαναβγει καποια προκηρυξη για οικονομικουσ. Ναι για σημαιοφορος θα πηξουμε στη μεταθεση

WOW! Φίλε μου άν και δεν μου αρέσει να προτρέχω και να λέω μεγάλα λόγια, πραγματικά έχεις πολλές πιθανότητες! Άν ασχοληθείς επίσης και διαβάσεις για τις γραπτές Εικόνα

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Για διαβασε εδω και θα καταλαβεις: /forum/forum_posts.asp?TID=7247&PN=30
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

D.Y.K έγραψε:

WOW! Φίλε μου άν και δεν μου αρέσει να προτρέχω και να λέω μεγάλα λόγια, πραγματικά έχεις πολλές πιθανότητες! Άν ασχοληθείς επίσης και διαβάσεις για τις γραπτές Εικόνα

ακου τον γαυρο... Κατι ξερει ο κολλητος του μαρηνακιΕικόνα...prom γιατι δεν δινεις και στην προκ για τους 60 δοκιμους σημαιοφορους;
liquid

Δημοσίευση από liquid »

Ρε παιδιά για τους μηχανικούς σημαιοφόρους, χωρίς μεταπτυχιακό υπάρχουν ελπίδες για πρόσληψη;Η εκπαίδευση πόσο διαρκεί; Στη σχολή επικρατεί πολύ στρατιωτικό κλίμα με G3, οπλοασκήσεις, παλιοί- καινούργιοι και δεν συμμαζεύεται;

prom

Δημοσίευση από prom »

greco ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αυτό έχω απορία ίσως να ρωτήσωκαι στο ΥΕΝ Μπορώ να λάβω μερος και στις 2 προκηρυξεις σημαιοφοροι και οικονομικοι ; Για τους οικονομικούς με μόρια δε θα έιναι άρα δε θα έχει γραπτές;

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

prom έγραψε:greco ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αυτό έχω απορία ίσως να ρωτήσωκαι στο ΥΕΝ Μπορώ να λάβω μερος και στις 2 προκηρυξεις σημαιοφοροι και οικονομικοι ; Για τους οικονομικούς με μόρια δε θα έιναι άρα δε θα έχει γραπτές;

και στις 2 μπορεις να δωσεις... Και στις 2 θα μπορεις να κανεις εστανση μεσω ασεπ... Η μια με μορια-οικονομικοι ή αλλη με γραπτες... Θα ειναι δικαια μην φοβασαι... Η νομιμοτητες των προκ στο θεμα της επιλογης των υποψηφιων θα ειναι οκ... Για τα υπολοιπα δεν βαζω το χερι μου στη φωτια... Υγειονομικα, συνεντευξεις αθληματα κτλπ... Τα γνωστα κολπαΕικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

liquid έγραψε:Ρε παιδιά για τους μηχανικούς σημαιοφόρους, χωρίς μεταπτυχιακό υπάρχουν ελπίδες για πρόσληψη;Η εκπαίδευση πόσο διαρκεί; Στη σχολή επικρατεί πολύ στρατιωτικό κλίμα με G3, οπλοασκήσεις, παλιοί- καινούργιοι και δεν συμμαζεύεται;

στο λιμενικο σωμα ισχυει ΣΠΚ=Στρατιωτικος Ποινικος Κωδικας
Elena

Δημοσίευση από Elena »

Για τους τεχνικούς ανθυποπλοιάρχους ποια ΑΕΙ περνάνε ρε παιδιά;
Θέλει και Μάστερ;
Elena

Δημοσίευση από Elena »

Elena έγραψε:Για τους τεχνικούς ανθυποπλοιάρχους ποια ΑΕΙ περνάνε ρε παιδιά;
Θέλει και Μάστερ;

Εννοώ ... Τι πάλι μόνο Διπλοματούχους αποκλειστικά ΠΟλυτεχνικών Σχολών θα καλυφθούν οι θέσεις;

γτ είμαστε του 83. Καταλαβαίνετε...
me

Δημοσίευση από me »

Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του... Άλλος λέει οτι το όριο ηλικίας θα είναι 26 (!), άλλος ότι για να γίνεις λιμενοφύλακας θες γαλλικά και πιάνο, άλλος ότι δεν θα γίνει επιλογή με εξετάσεις (όπως η προηγούμενη προκύρηξη) αλλά με μόρια κ. Ο. Κ... Διαβάζω εδώ και μέρες από διάφορες πηγές πληροφορίες για τη προκύρηξη των λιμενοφυλάκων που με ενδιαφέρει και απ' αυτά που διάβασα εδώ έχουν ανατραπεί όλα και σύμφωνα με όσα λέτε δεν έχω καμία ελπίδα! Αν δεν έχετε αποδείξεις και δεν στηρίζετε αυτά που γράφετε σε βάσιμες πληροφορίες τότε καλύτερα να κρατήσετε τις γνώμες σας για τον εαυτό σας... Παίζεται το μέλλον πολλών παιδιών και η παραπληροφόρηση είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Greek_Army »

me έγραψε:Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του... Άλλος λέει οτι το όριο ηλικίας θα είναι 26 (!), άλλος ότι για να γίνεις λιμενοφύλακας θες γαλλικά και πιάνο, άλλος ότι δεν θα γίνει επιλογή με εξετάσεις (όπως η προηγούμενη προκύρηξη) αλλά με μόρια κ. Ο. Κ... Διαβάζω εδώ και μέρες από διάφορες πηγές πληροφορίες για τη προκύρηξη των λιμενοφυλάκων που με ενδιαφέρει και απ' αυτά που διάβασα εδώ έχουν ανατραπεί όλα και σύμφωνα με όσα λέτε δεν έχω καμία ελπίδα! Αν δεν έχετε αποδείξεις και δεν στηρίζετε αυτά που γράφετε σε βάσιμες πληροφορίες τότε καλύτερα να κρατήσετε τις γνώμες σας για τον εαυτό σας... Παίζεται το μέλλον πολλών παιδιών και η παραπληροφόρηση είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται.

Στο χωριό μου λένε το εξής : Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς

Προκήρυξη

ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Ρε παιδια βγηκε η προκυρηξη για λιμενοφυλακες τι ειναι αυτο που εχει γινει ποστ και λεει προκυρηξη ευχαριστω
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Δηλαδη βγήκε ή είναι μόνο τα προσόντα που χρειάζοντε;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες