Σταδιοδρομία στο Εμπορικό Ναυτικό

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Dhmhtrhs_91
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Dhmhtrhs_91 »

Καλησπερα και απο μενα ας γραψω και εδω.ειμαι 23 χρονων εχω κανει αιτηση για την σχολη μεσω απολυτηριου. Οι πιθανοτητες μου ειναι μηδαμινες λογω οτι εχω χαμηλο απολυτηριο και δεν εχω χαρτι αγγλικων.

Αφου μεχρι στιγμης δεν βγηκαν τα αποτελεσματα για τα ατομα με απολυτηριο τοτε ελπιζω την δευτερα... Σκεφτομαι μετα την αποτυχια μου για την εισαγωγη να κανω καποια πραγματα και θελω βοηθεια.

Να αναφερω οτι ενδιαφερομαι για μηχανικος παρολο που φετος εκανα αιτηση και για τις 2 ειδικοτητες

1. Θα παω να βγαλω χαρτι αγγλικων TOEIC B2 (θα δωσω εξετασεις τον Νοέμβρη).

το ερωτημα μου ειναι: Ενω στα φροντιστηρια μου αναφερουν οτι το toeic ισχυει για 2 χρονια, μεσα στην σελιδα της ελληνοαμερικανικης ενωσης α) δεν αναφερει κατι για ισχύ, β) στην προκυρηξης της αεν δεν αναφερει ναναι το toeic της τελευταιας 2ετιας και γ) καποια αλλα φροντηστηρια αναφερουν στις σελιδες τους οτι εχει απεριοριστη ισχυ ΕΚΤΟΣ βεβαια αν ο εργοδοτης ζητηση να ξαναδωσεις. Ομως τελικα τι ισχυει για την ΑΕΝ;

2. Ταυτοχρονα με τα μαθηματα που θα κανω για να δωσω το toeic θα παω να βγαλω και το ναυτικο φυλλαδιο. Ετσι λοιπον ποσο κανει να εχω στα χερια μου το ναυτικο φυλλαδιο; Κατι μου ανεφεραν για 2 μηνες. Αφου δηλωσω να βγαλω ναυτικο φυλλαδιο ποτε μπορω να παρακολουθησω τα μαθηματα; Τι ακριβως παιζει εκει;

3. Αφου παρω στα χερια μου το ναυτικο φυλλαδιο θα τρεξω στις ναυτιλιακες εταιρειες και θα τους ζητησω να κανω αιτηση για καραβι συμφωνα με τις απαιτησεις που ζητα η αεν (με ελληνικη σημαια η συμβεβλημενο με το νατο και 500ωχ { (1500κοχ) το οποιο δεν ξερω τι σημαινει}

4. Θα πρεπει λοιπον με το καλο αν μπω στο καραβι να κατσω οπωσδηποτε 8μηνες, αρα σκεφτομαι πως αν φυγω δεκεμβρη-γεναρη θα επιστρεψω σεπτεμβρη του 15' σωστα;

πραγμα ομως που σημαινει δεν θα προλαβω να κανω την αιτηση.

Ετσι λοιπον ελεγα να κανω το 8μηνο μου και να κανω την αιτηση το 16'

Ρωταω λοιπον, η προυπηρεσια θα ισχυει αν κανω για το 2016'; Το 2016 που θαμαι 25χρονων θα με δεχτει η σχολη;

τι αξιζει περισσοτερο; Να κατσω 8 μηνες και να κανω αιτηση για το 2016 ή να κατσω 7-6 μηνες και να μπω το 2015 με λιγοτερες πιθανοτητες;

5. Συγκεκριμενα το απολυτηριο μου απο το Γενικο ενιαιο λυκειο ειναι 11,2

αν παρω το χαρτι του toeic θαχω 2000μορια και αν κατσω 8 μηνες θαχω αλλα 4800 μορια Συνολο 1800μορια.

Αν κατσω ομως 6-7 μηνες με χαρτι toeic παλι

και κανω αιτηση για το 2015 θαχω συνολο 16800-17400

τι λετε εσεις;

ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων για τον χρονο σας

Άβαταρ μέλους
VALLGOX
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από VALLGOX »

Dhmhtrhs_91 έγραψε:Καλησπερα και απο μενα ας γραψω και εδω.ειμαι 23 χρονων εχω κανει αιτηση για την σχολη μεσω απολυτηριου. Οι πιθανοτητες μου ειναι μηδαμινες λογω οτι εχω χαμηλο απολυτηριο και δεν εχω χαρτι αγγλικων.

Αφου μεχρι στιγμης δεν βγηκαν τα αποτελεσματα για τα ατομα με απολυτηριο τοτε ελπιζω την δευτερα... Σκεφτομαι μετα την αποτυχια μου για την εισαγωγη να κανω καποια πραγματα και θελω βοηθεια.

Να αναφερω οτι ενδιαφερομαι για μηχανικος παρολο που φετος εκανα αιτηση και για τις 2 ειδικοτητες

το ερωτημα μου ειναι: Ενω στα φροντιστηρια μου αναφερουν οτι το toeic ισχυει για 2 χρονια, μεσα στην σελιδα της ελληνοαμερικανικης ενωσης α) δεν αναφερει κατι για ισχύ, β) στην προκυρηξης της αεν δεν αναφερει ναναι το toeic της τελευταιας 2ετιας και γ) καποια αλλα φροντηστηρια αναφερουν στις σελιδες τους οτι εχει απεριοριστη ισχυ ΕΚΤΟΣ βεβαια αν ο εργοδοτης ζητηση να ξαναδωσεις. Ομως τελικα τι ισχυει για την ΑΕΝ;

2. Ταυτοχρονα με τα μαθηματα που θα κανω για να δωσω το toeic θα παω να βγαλω και το ναυτικο φυλλαδιο. Ετσι λοιπον ποσο κανει να εχω στα χερια μου το ναυτικο φυλλαδιο; Κατι μου ανεφεραν για 2 μηνες. Αφου δηλωσω να βγαλω ναυτικο φυλλαδιο ποτε μπορω να παρακολουθησω τα μαθηματα; Τι ακριβως παιζει εκει;

3. Αφου παρω στα χερια μου το ναυτικο φυλλαδιο θα τρεξω στις ναυτιλιακες εταιρειες και θα τους ζητησω να κανω αιτηση για καραβι συμφωνα με τις απαιτησεις που ζητα η αεν (με ελληνικη σημαια η συμβεβλημενο με το νατο και 500ωχ { (1500κοχ) το οποιο δεν ξερω τι σημαινει}

4. Θα πρεπει λοιπον με το καλο αν μπω στο καραβι να κατσω οπωσδηποτε 8μηνες, αρα σκεφτομαι πως αν φυγω δεκεμβρη-γεναρη θα επιστρεψω σεπτεμβρη του 15' σωστα;

Ρωταω λοιπον, η προυπηρεσια θα ισχυει αν κανω για το 2016'; Το 2016 που θαμαι 25χρονων θα με δεχτει η σχολη;

τι αξιζει περισσοτερο; Να κατσω 8 μηνες και να κανω αιτηση για το 2016 ή να κατσω 7-6 μηνες και να μπω το 2015 με λιγοτερες πιθανοτητες;

αν παρω το χαρτι του toeic θαχω 2000μορια και αν κατσω 8 μηνες θαχω αλλα 4800 μορια Συνολο 1800μορια.

τι λετε εσεις;

ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων για τον χρονο σας

Για να μπεις σε καραβι ως κατωτερο πληρωμα για μορια χωρις καραβυσματαρα το ξεχνας.H μονη λυση ειναι ξαναδωσεις πανελληνιες δυστηχως...10 ηταν φετος η βαση με πανελληνιες δεν ειναι τοσο δυσκολο. Με 11,2 απολυτηριο δεν κανεις τιποτα... Τα αγγλικα σου δινουν το πολυ 2,5 επιπλεον και η βαση ηταν 19 με τα απολυτηρια, οποτε δωσε τα λεφτα και τον χρονο σου για πανελληνιες καλυτερα.
Dhmhtrhs_91
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

VALLGOX έγραψε:[spoiler]
Dhmhtrhs_91 έγραψε:Καλησπερα και απο μενα ας γραψω και εδω.ειμαι 23 χρονων εχω κανει αιτηση για την σχολη μεσω απολυτηριου. Οι πιθανοτητες μου ειναι μηδαμινες λογω οτι εχω χαμηλο απολυτηριο και δεν εχω χαρτι αγγλικων.

τι λετε εσεις;

ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων για τον χρονο σας[/spoiler]

Για να μπεις σε καραβι ως κατωτερο πληρωμα για μορια χωρις καραβυσματαρα το ξεχνας.H μονη λυση ειναι ξαναδωσεις πανελληνιες δυστηχως...10 ηταν φετος η βαση δεν ειναι τοσο δυσκολο. Με 11,2 απολυτηριο δεν κανεις τιποτα... Τα αγγλικα σου δινουν το πολυ 2.500 μορια επιπλεον, οποτε δωσε τα λεφτα και τον χρονο σου για πανελληνιες καλυτερα.

πες ομως οτι εχω βυσμα.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από D.Y.K »

Η γνώμη μου είναι να πας να δώσεις για το TOEIC για να έχεις ένα πτυχίο Αγγλικών που στις μέρες μας είναι το λιγότερο απαραίτητο για την αγορά εργασίας και κατά δεύτερον να ξέρεις ότι όταν με το καλό εισαχθείς στην Σχολή θα σε βοηθήσει πολύ στο να έχεις μία επαφή με το μάθημα κατά την φοίτηση σου. Έχε υπόψη σου ότι τα Αγγλικά είναι Α Π Α Ρ Α Ι Τ Η Τ Α για να ασκήσεις πλέον το επάγγελμα καθώς όλες οι επικοινωνίες, τα manuals και η επαφή με αντζέντηδες, ναυλωτές αλλά και το πλήρωμα του καραβιού γίνονται στα Αγγλικά.

Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με τον VALLGOX και εγώ. Καλύτερα να δώσεις Πανελλήνιες πάλι, θα σου είναι πολύ πολύ πιο εύκολο να εισαχθείς στην Σχολή. Η βάση είναι πολύ χαμηλή (αστεία θα την χαρακτήριζα)

Επίσης να ξέρεις ότι και το Ναυτικό Φυλλάδιο να βγάλεις αν δεν έχεις μεγάλη γνωριμία σε ναυτιλιακή εταιρεία βαπόρι για να ταξιδέψεις ώστε να μαζέψεις μόρια δεν πρόκειται να βρεις. Αυτά στα λέω εντελώς φιλικά καθότι τα γνωρίζω από πρώτο χέρι. Τώρα από εκεί και πέρα εσύ έχεις το μαχαίρι εσύ και το καρπούζι Εικόνα

Dhmhtrhs_91
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

@DYK ευχαριστω για την ανταποκριση.η αποχη απο τις πανελληνιες για 5 χρονια ειναι πολλα δυστηχως.5900 μορια ειχα βγαλει.

και εκτος αυτου ειμαι σε ηλικια που χρειαζονται τα λευτα.

για το toeic σε αυτο που ρωτησα τι ισχυει; Μπαινεις στην αεν ας ειναι και 3ετιας;

με το ναυτικο φυλλαδιο ποσο κανει να εκδοθει;

Εχω καποια ατομα τα οποιοα μπορουν να με βαλουν σε καραβι

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Dhmhtrhs_91 έγραψε:@DYK ευχαριστω για την ανταποκριση.η αποχη απο τις πανελληνιες για 5 χρονια ειναι πολλα δυστηχως.5900 μορια ειχα βγαλει.

και εκτος αυτου ειμαι σε ηλικια που χρειαζονται τα λευτα.

για το toeic σε αυτο που ρωτησα τι ισχυει; Μπαινεις στην αεν ας ειναι και 3ετιας;

με το ναυτικο φυλλαδιο ποσο κανει να εκδοθει;

Εχω καποια ατομα τα οποιοα μπορουν να με βαλουν σε καραβι

Το TOEIC μετράει απεριόριστα και τα μόρια τα παίρνεις κανονικά για την Σχολή. Τα υπόλοιπα που σου είχαν πει είναι απλά ανακρίβειες.

Για να βγάλεις τώρα το ΝΦ θα πρέπει να παρακολουθήσεις σεμινάρια που διαρκούν 9 ημέρες είτε στον Ασπρόπυργο είτε στην Μηχανιώνα της Θεσσαλονίκης ανάλογα με τον τόπο κατοικίας σου και το που σε βολεύει. Σου παραθέτω εδώ και ένα link με χρήσιμες πληροφορίες.

Το πόσο κάνει να εκδοθεί το ΝΦ δεν το γνωρίζω ακριβώς, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν κάνει πάνω από 2 βδομάδες.

Dhmhtrhs_91
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Εγινε σε ευχαριστω ησουν κατατοπιστηκος.

κατι τελευταιο. Τι αξιζει πιο πολυ να κανω; Να κατσω 6-7 μηνες και να κανω αιτηση του χρονου η να κατσω 8 μηνες και να κανω το 16' αιτηση μιας και θαχω περισσοτερες πιθανοτητες;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αυτό θα το κρίνεις εσύ, δεν θα σου το πω εγώ. Εγώ το μόνο που θα σου πω είναι ότι θα πρέπει να έχεις υπόψη 1-2 παράγοντες όπως το ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο το να βρεις καράβι για να ταξιδέψεις αυτή την περίοδο (δεν το επαναλαμβάνω τυχαία) και το ότι άντε και βρήκες βαπόρι για να ταξιδέψεις σαν καμαρώτος, τζόβενο ή επίκουρος οι συνθήκες διαβίωσης, η πίεση, η κούραση και η καθημερινότητα στο βαπόρι σαν κατώτερο πλήρωμα είναι αρκετά επίπονη. Αν εσύ μπορείς να αντέξεις 6-7-8 ή και 50 μήνες μέσα τότε μαγκιά σου. Καλή τύχη σε ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις Εικόνα
Dhmhtrhs_91
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

D.Y.K έγραψε:Αυτό θα το κρίνεις εσύ, δεν θα σου το πω εγώ. Εγώ το μόνο που θα σου πω είναι ότι θα πρέπει να έχεις υπόψη 1-2 παράγοντες όπως το ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο το να βρεις καράβι για να ταξιδέψεις αυτή την περίοδο (δεν το επαναλαμβάνω τυχαία) και το ότι άντε και βρήκες βαπόρι για να ταξιδέψεις σαν καμαρώτος, τζόβενο ή επίκουρος οι συνθήκες διαβίωσης, η πίεση, η κούραση και η καθημερινότητα στο βαπόρι σαν κατώτερο πλήρωμα είναι αρκετά επίπονη. Αν εσύ μπορείς να αντέξεις 6-7-8 ή και 50 μήνες μέσα τότε μαγκιά σου. Καλή τύχη σε ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις Εικόνα

εγινε να σαι καλα! Κατι τελευταιο τι πιεση δηλαδη θα υπαρχει και κουραση; Γιατι οι κινεζοι και φιλιποινεζοι ρομποτ ειναι; Δεν κουραζονται; Δεν εχουν πιεση; Αν στο πληρωμα καπετανιους-μηχανικους δουν οτι ειμαι ελληνας και θελω να ακολουθησω μεσω της σχολης το επαγγελμα δεν θαμαι ποιο πολυ στην προσοχη τους;

το ρωταω διοτι ατομο που εκανε ταξιδι για αυτον τον λογο και ειπε οτι θελει να ακολουθησει το επαγγελμα τον ειχαν πιο πολυ στην γεφυρα :/

Nαι ξερω, απο καραβι σε καραβι διαφερει και απο εταιρεια σε εταιρεια. Απλα ομως ρωταω σαν γενικευση

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Dhmhtrhs_91 έγραψε:

εγινε να σαι καλα! Κατι τελευταιο τι πιεση δηλαδη θα υπαρχει και κουραση; Γιατι οι κινεζοι και φιλιποινεζοι ρομποτ ειναι; Δεν κουραζονται; Δεν εχουν πιεση; Αν στο πληρωμα καπετανιους-μηχανικους δουν οτι ειμαι ελληνας και θελω να ακολουθησω μεσω της σχολης το επαγγελμα δεν θαμαι ποιο πολυ στην προσοχη τους;

το ρωταω διοτι ατομο που εκανε ταξιδι για αυτον τον λογο και ειπε οτι θελει να ακολουθησει το επαγγελμα τον ειχαν πιο πολυ στην γεφυρα :/

Nαι ξερω, απο καραβι σε καραβι διαφερει και απο εταιρεια σε εταιρεια. Απλα ομως ρωταω σαν γενικευση

Ας τα πάρουμε πάλι ένα ένα γιατί τα έχεις πολύ μπερδεμένα και πολύ απλοποιημένα τα πράγματα στο μυαλό σου. Καταρχήν οι Φιλιππινέζοι που αναφέρεις δεν δουλεύουν στην ακτοπλοϊα στα λεγόμενα ποστάλια (Πλοία γραμμής τύπου Πειραιάς - Νησιά, Πάτρα - Ιταλία κλπ) αλλά στην ποντοπόρο ναυτιλία (Σε όλων των τύπων τα πλοία όπως φορτηγά, δεξαμενόπλοια, γκαζάδικα κλπ) και για τους εφοπλιστές έχουν ΠΟΛΥ φθηνότερα εργατικά χέρια και μάντεψε, ΟΝΤΩΣ δεν κουράζονται ποτέ (με πολύ λιγότερα σε σχέση με έναν Έλληνα). Σου φαίνεται άδικο αυτό; Και εμένα το ίδιο αλλά δυστυχώς η κρίση έχει επηρεάσει και την Παγκόσμια Ναυτιλία και την νύφη την πληρώνουν όπως πάντα οι Έλληνες ναυτικοί. Όπως καταλαβαίνεις για να να μην μακρηγορώ και σε κουράζω τόση ώρα προσπαθώ να σου πω ότι δεν πα να έχεις και τον Πάπα της Ρώμης για βύσμα σε καράβι που ταξιδεύει έξω ΔΕΝ πρόκειται να σε πάρουν. Επιβεβαιωμένο, καρά τσεκαρισμένο και πάει λέγοντας.

Από εκεί και πέρα ΑΝ καταφέρεις και βρεις καράβι για να ταξιδέψεις σε ποστάλι (πλοία της γραμμής) σαν κατώτερο πλήρωμα την γέφυρα απλά την ξεχνάς και φυσικά μην νομίζεις ότι θα έχεις επαφή με καπεταναίους κλπ. Σου επαναλαμβάνω ότι θα σε πάρουν ως κατώτερο πλήρωμα (συνήθως τζόβενο ή επίκουρος) και πίστεψε με η μέρα σου θα είναι πολύ πολύ γεμάτη και φυσικά αυτό τον ελάχιστο χρόνο που θα έχεις η μόνη σου έννοια θα είναι να πας στην καμπίνα σου και να πεθάνεις στον ύπνο. Όλα αυτά στα γράφω γιατί δεν θέλω να σου δοθεί η εντύπωση ότι λόγου χάρη θα βρεις κανένα καράβι να φύγεις και ότι εκεί μέσα θα κάνεις κρουαζιέρα ενώ παράλληλα θα μαζεύεις και μόρια για να πας στην ΑΕΝ. Είμαι γνώστης της παρούσας κατάστασης που επικρατεί στον χώρο και σου τα γράφω από πρώτο χέρι. Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά ότι η απλούστερη επιλογή σε σχέση με τα σεντόνια που κάθομαι και σου γράφω είναι το να δώσεις και πάλι Πανελλήνιες. Το έχουν κάνει χιλιάδες παιδιά και δικαιώθηκαν. Η βάση είναι πολύ χαμηλή. Αυτά τα λίγα από εμένα. Εσύ αποφασίζεις Εικόνα

Dhmhtrhs_91
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

D.Y.K έγραψε:
Dhmhtrhs_91 έγραψε:

Ας τα πάρουμε πάλι ένα ένα γιατί τα έχεις πολύ μπερδεμένα και πολύ απλοποιημένα τα πράγματα στο μυαλό σου. Καταρχήν οι Φιλιππινέζοι που αναφέρεις δεν δουλεύουν στην ακτοπλοϊα στα λεγόμενα ποστάλια (Πλοία γραμμής τύπου Πειραιάς - Νησιά, Πάτρα - Ιταλία κλπ) αλλά στην ποντοπόρο ναυτιλία (Σε όλων των τύπων τα πλοία όπως φορτηγά, δεξαμενόπλοια, γκαζάδικα κλπ) και για τους εφοπλιστές έχουν ΠΟΛΥ φθηνότερα εργατικά χέρια και μάντεψε, ΟΝΤΩΣ δεν κουράζονται ποτέ (με πολύ λιγότερα σε σχέση με έναν Έλληνα). Σου φαίνεται άδικο αυτό; Και εμένα το ίδιο αλλά δυστυχώς η κρίση έχει επηρεάσει και την Παγκόσμια Ναυτιλία και την νύφη την πληρώνουν όπως πάντα οι Έλληνες ναυτικοί. Όπως καταλαβαίνεις για να να μην μακρηγορώ και σε κουράζω τόση ώρα προσπαθώ να σου πω ότι δεν πα να έχεις και τον Πάπα της Ρώμης για βύσμα σε καράβι που ταξιδεύει έξω ΔΕΝ πρόκειται να σε πάρουν. Επιβεβαιωμένο, καρά τσεκαρισμένο και πάει λέγοντας.

Από εκεί και πέρα ΑΝ καταφέρεις και βρεις καράβι για να ταξιδέψεις σε ποστάλι (πλοία της γραμμής) σαν κατώτερο πλήρωμα την γέφυρα απλά την ξεχνάς και φυσικά μην νομίζεις ότι θα έχεις επαφή με καπεταναίους κλπ. Σου επαναλαμβάνω ότι θα σε πάρουν ως κατώτερο πλήρωμα (συνήθως τζόβενο ή επίκουρος) και πίστεψε με η μέρα σου θα είναι πολύ πολύ γεμάτη και φυσικά αυτό τον ελάχιστο χρόνο που θα έχεις η μόνη σου έννοια θα είναι να πας στην καμπίνα σου και να πεθάνεις στον ύπνο. Όλα αυτά στα γράφω γιατί δεν θέλω να σου δοθεί η εντύπωση ότι λόγου χάρη θα βρεις κανένα καράβι να φύγεις και ότι εκεί μέσα θα κάνεις κρουαζιέρα ενώ παράλληλα θα μαζεύεις και μόρια για να πας στην ΑΕΝ. Είμαι γνώστης της παρούσας κατάστασης που επικρατεί στον χώρο και σου τα γράφω από πρώτο χέρι. Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά ότι η απλούστερη επιλογή σε σχέση με τα σεντόνια που κάθομαι και σου γράφω είναι το να δώσεις και πάλι Πανελλήνιες. Το έχουν κάνει χιλιάδες παιδιά και δικαιώθηκαν. Η βάση είναι πολύ χαμηλή. Αυτά τα λίγα από εμένα. Εσύ αποφασίζεις Εικόνα

μα τοση ωρα δεν μιλω σε ακτοπλοικες γραμμες εντος ελλαδας :/ μιλω για εξωτερικο οπως πολυ καλα ανεφερες σε γκαζαδικα, κοντεινεραδικα, φορτηγα κ. Ο. Κ :/

εκτος αυτου δεχεται θαλασσια προυπηρεσια η αεν απο ακτοπλοικες γραμμες εντος ελλαδας; Τυπου πειραια-χανια;

και κατι τελευταιο, δυστηχως η ευτυχως δεν ειμαι σε θεση να ξαναδωσω πανελληνιες υστερα απο 5 χρονια αποχη απο τα μαθηματα.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

1) Δεν πρόκειται να σε πάρουν στο εξωτερικό και ας μίλαγες τόση ώρα γι'αυτό οπότε και που το συζητάμε μόνο και μόνο για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις ή όποιες απορίες μπορεί να είχες και που θέλω να πιστεύω πως σε κάλυψαν οι απαντήσεις μου. Σου είπα αν έχεις μία ελπίδα για να σε πάρουν κάπου τότε αυτή είναι η Ακτοπλοϊα και αυτό με σοβαρό βύσμα.

2) Όσον αφορά για τα εμπορικά πλοία θα πρέπει αυτά να είναι εν ενεργεία με Ελληνική ή υπό ξένη σημαία συμβεβλημένων Ή

μη με το ΝΑΤ,1.500 ολικής χωρητικότητας (οχ) (500 κόρων ολικής χωρητικότητας κοχ). Συνεπώς ναι δέχεται η ΑΕΝ τα μόρια που θα πάρεις από την ακτοπλοϊα. Δεν παίζει ρόλο. Απλά έχε υπόψη σου ότι η θαλάσσια υπηρεσία θα πρέπει να είναι από 60 ημέρες έως 270 για να μπορέσεις να πάρεις μόρια. Για παράδειγμα 3 μήνες προϋπηρεσίας αντιστοιχούν σε 90 ημέρες:90 x 0.02 = 1,8 μόρια επιπλέον στον βαθμό απολυτηρίου δηλ. Αν είχες απολυτήριο 15 τότε αυτό υπολογίζεται για 16,8. Κάνε τους υπολογισμούς σου και θα καταλάβεις Εικόνα

Dhmhtrhs_91
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

D.Y.K έγραψε:1) Δεν πρόκειται να σε πάρουν στο εξωτερικό και ας μίλαγες τόση ώρα γι'αυτό οπότε και που το συζητάμε μόνο και μόνο για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις ή όποιες απορίες μπορεί να είχες και που θέλω να πιστεύω πως σε κάλυψαν οι απαντήσεις μου.Σου είπα αν έχεις μία ελπίδα για να σε πάρουν κάπου τότε αυτή είναι η Ακτοπλοϊα και αυτό με σοβαρό βύσμα.

2) Όσον αφορά για τα εμπορικά πλοία θα πρέπει αυτά να είναι εν ενεργεία με Ελληνική ή υπό ξένη σημαία συμβεβλημένων Ή

μη με το ΝΑΤ,1.500 ολικής χωρητικότητας (οχ) (500 κόρων ολικής χωρητικότητας κοχ). Συνεπώς ναι δέχεται η ΑΕΝ τα μόρια που θα πάρεις από την ακτοπλοϊα. Δεν παίζει ρόλο. Απλά έχε υπόψη σου ότι η θαλάσσια υπηρεσία θα πρέπει να είναι από 60 ημέρες έως 270 για να μπορέσεις να πάρεις μόρια. Για παράδειγμα 3 μήνες προϋπηρεσίας αντιστοιχούν σε 90 ημέρες:90 x 0.02 = 1,8 μόρια επιπλέον στον βαθμό απολυτηρίου δηλ. Αν είχες απολυτήριο 15 τότε αυτό υπολογίζεται για 16,8. Κάνε τους υπολογισμούς σου και θα καταλάβεις Εικόνα

1. Εγινε κατανοητο

2. Ναι το γνωριζω απο τν προκυρηξη.

20μορια για καθε ημερολογιακη ημερα

κατι αλλο, τα ακτοπλοικα που ειναι δρομολογια εντος ελλαδας πληρουν τα 500 κοχ;

σε ευχαριστω για ολα

DCm

Δημοσίευση από DCm »

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι τα διακριτικά δοκίμου των αεν γιατί στη σχολή μου μου είπαν να τα αγοράσω μόνος μου και δεν ξέρω ποια είναι. Φωτογραφία ή περιγραφή δεν με νοιάζει.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

DCm έγραψε:Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι τα διακριτικά δοκίμου των αεν γιατί στη σχολή μου μου είπαν να τα αγοράσω μόνος μου και δεν ξέρω ποια είναι. Φωτογραφία ή περιγραφή δεν με νοιάζει.

Τα διακριτικά απεικονίζονται παρακάτω και προέρχονται από Δόκιμο του ΕΝ Εικόνα

Εικόνα

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες