Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Καλησπερα σε ολους. Μια χαζη ερωτηση με βαση την μοριοδοτηση.. Λογο οτι ειμαι γυναικα και σαφος δεν εχω το στρατιωτικό αλλα ολο το σοι ειναι/ηταν αστινομικοι κ στρατιοτικοι.. Τι παιζει με αυτα.. Βλεπω κατι νούμερα τρελα και ενα σοκ τ εχω. Αν γινετε ν βοηθησε καλως..
Illusions έγραψε:Καλησπερα σε ολους. Μια χαζη ερωτηση με βαση την μοριοδοτηση. Λογο οτι ειμαι γυναικα και σαφος δεν εχω το στρατιωτικό αλλα ολο το σοι ειναι/ηταν αστινομικοι κ στρατιοτικοι. Τι παιζει με αυτα. Βλεπω κατι νούμερα τρελα και ενα σοκ τ εχω. Αν γινετε ν βοηθησε καλως.
Είναι μόρια από στρατιωτική θητεία, από διπλώματα οδήγησης ή ξένων γλωσσών. Από πολυτεκνία ή τριτεκνία. Και από βαθμό απολυτηριου Λυκείου.
Το ο, τι μεγάλωσες με συγγενείς ένστολους δεν βοηθάει σε κάτι.
Αν έπαθες σοκ με τα μόρια βρες με κάτι άλλο να ασχοληθείς επαγγελματικά.
Laskaris έγραψε:Tsiaka 21 Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε. Βάσει του Φεκ μοριοδοτουνται ΕΠΟΠ και ΕΠΥ εκ των οποίων κανείς δεν είναι εντός του ηλικιακου ορίου. Είναι παράλογο. Θα έπρεπε οπωσδήποτε να μοριοδοτουνται παραπάνω τα άτομα που υπηρέτησαν σαν ΟΒΑ και απέκτησαν μια σοβαρή εμπειρία από τις Ενοπλες δυνάμεις. Σκέψου ότι υπάρχουν ΟΒΑ που έχουν κλείσει 27 μήνες υπηρεσία σε μονάδες όπως Ζ ΜΑΚ, ΕΤΑ και 2α ΜΑΛ και στην προσεχή προκήρυξη θα λάβουν, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα τουλάχιστον, απλώς τα 500 μόρια των Ειδικών δυνάμεων.
θελω ειλικρινά να μου αποδείξεις πιος οβα είναι ΕΤΑ πρόσεξε ΕΤΑ και έχει ελευθέρας όχι ΕΤΑ κψμ και γραφείο γιατί έτσι υπάρχουν πολλή μάχιμοι υπάρχουν και στρ που υπηρετούν ΓΕΕΘΑ αλλα κψμ δεν ειναι υπουργοί
Ρε αντι να γραφετε οτι παπαρια του κατεβει του καθενος μπορει να αναπντησει καποιος τι γινεται με τα διπλωματα; Με Α Α1 και Α2; Βοηθηστε. Αιντε και γω 5000 μορια. Οτι να ναι ειστε εδω μεσα. Και το ασχημο ειναι οτι μερικοι απο αυτους θα μπουν και θα το παιζουν εξουσια.
Καλησπερα τι θελεις να μαθεις οσο αφορα την μοριοδοτηση; εχεις διπλωματα; η πτυχια αγγλικων;
Ο. Π. Κ. Ε
Θα σου ελεγα να γκουγκλαρειςκ να βρεις το φεκ του 2011.. στην μοριοδοτηση δεν αλλαξε τιποτα.. οποτε εκει θα κρινεις κ θα δεις τι μορια εχεις με αναλογα πτυχια διπλωματα κ απολυτηριο εχεις!!
Ο. Π. Κ. Ε
http://policenet.gr/article/%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BD%CE%BF%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B7-%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CE%B2%CE%B3%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%82
Dokimos dv έγραψε:9 χρόνια απραγία από πλευράς του υπουργείου προστασίας του πολίτη στο θέμα προσλήψεων.9 χρόνια αναμονής για 3 γενιές ανθρώπων γεμάτους όνειρα.9χρόνια σπατάλης του καθενός μας σε σχολεία κέντρα ξένων γλωσσών, σχολές οδηγήσεις ώστε να μαζέψουμε τα κατάλληλα μόρια. Και τώρα από το πουθενά μια προκήρυξη που μας θεωρεί γερασμένούς. Ό μόνος δρόμος πλέον είναι η προσφυγή στη δικαιοσύνη. Ζητάμε και απαιτούμε από την ηγεσία του υπουργείου να αναγνωρίσει τον αγώνα μας όλα αυτά τα χρόνια ζητάμε από τον υπουργό να εφαρμοστουν οι ευρωπαϊκές οδηγίες περί ηλικιακων διακρίσεων σε θέματα εργασίας, όπως έκανε και η Κύπρος. Ζητάμε την αύξηση του ορίου ηλικίας για εισαγωγή στην αστυνομία. Απαιτούμε να αλλάξουν τα πρότυπα εισαγωγής στην ΕΛΑΣ και να γίνουν ίδια με τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη που έχουν ως ανώτατο όριο τα 35 έτη. Ο δρόμος είναι ένας. Η δικαστική οδός. Η δικαίωση μας, ίσως αργήσει αλλά θα έρθει... Πρέπει επιτέλους να μάθουν να μας υπολογίζουν. Πρέπει επιτέλους να γίνουμε Ευρώπη.
τι λετε ρε άχρηστοι είχατε ευκαιρία και στις προηγούμενες Λετε χαλασατε τοσα στα διπλώματα έχω χάλασα πολύ παραπάνω για να δώσω Πανελλήνιες 4 φορές και τις τρεις έχασα σχολή για ελάχιστα (ενω δουλευα)
Ειχατε ευκαιρια να δωσετε πανελληνιες
πανος έγραψε:Ρε αντι να γραφετε οτι παπαρια του κατεβει του καθενος μπορει να αναπντησει καποιος τι γινεται με τα διπλωματα; Με Α Α1 και Α2; Βοηθηστε. Αιντε και γω 5000 μορια. Οτι να ναι ειστε εδω μεσα. Και το ασχημο ειναι οτι μερικοι απο αυτους θα μπουν και θα το παιζουν εξουσια.
Ε μα έχει απαντηθεί 30 φορές ρε μεγάλε για τα διπλώματα, έλεος πια, δες 3-4 σελίδες πιο πίσω.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Ρε μας δουλευετε; Πατε στη προκηρυξη του 11 και δειτε τι παιζει με τα διπλωματα, εχουν απαντηθει πολλες φορες. Δεν θα λεμε τα ιδια και τα ιδια επειδη μερικοι βαριεστε να ψαξετε ! Μου θελετε να πατε και στο σωμα, αν ειναι δυνατον.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Πες τα ρε Fsafa !
Κανονικα στο α1που εχω εγω δεν θα επρεπε να δινει 300μορια γιατι καμονικα ουτε παπι με συμπλεκτη δεν επιτρεπετε να οδηγησω εγω εβγαλα πλεον απεριοριστο αλλα ετσι ετσι πιστευω
Παιδιά γειά σας είμαι 26 χρόνων και έχω 2900 μόρια περίπου απλά θα ήθελα να ξέρω αν το δίπλωμα μηχανής Α2 πιάνει τα 300 μόρια η όχι...
Για στρατονομία λες; Είσαι σίγουρος οτι δεν μοριοδοτούνται;
Νικος Σ έγραψε:Γνώμη μου τεράστιο λάθος που δε μοριοδοτουνται αστυνομίες στρατού. Τσαμπα τα σχολεία που περάσαμε.
σαν τι σχολεία πέρασες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες