Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 108
Ρε αλάνια προσγηωθειτε εδώ μας έχουν κλείσει σαν τα σκυλιά μέσα και πάνε σήμερα να κλείσουν και την Αθήνα ξανά για δύο εβδομαδες και εσείς λέτε για προκυρηξεις και φεκ εντός του μήνα 😂😂
-
Gouleasss94
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 121
έτσι35MK.A έγραψε:Άρα γουλεα μας λες ότι ψηφίζεται, βγαίνει ΦΕΚ καπάκι εντός του μήνα η αρχές Μαρτίου έπειτα καπάκι προκήρυξη έντος Μαρτίου 20 μέρες θα δώσουν προθεσμία για τα δικαιολογητικά όπως του 19 πάμε Απριλιο έχουμε ενστάσεις δέκα μέρες πες και Μάιο μέσα σχολή αυτό λες ε;
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής

Μακάρι το εύχομαι αλλά με αυτά που βλέπω λίγο δύσκολο για Απρίλιο σίγουρα παίζει για Μάϊο δεν είναι σίγουρος με αυτά τα γεγονότα καμάρι να βγω λάθοςBilD έγραψε:35MK.A έγραψε:Άρα γουλεα μας λες ότι ψηφίζεται, βγαίνει ΦΕΚ καπάκι εντός του μήνα η αρχές Μαρτίου έπειτα καπάκι προκήρυξη έντος Μαρτίου 20 μέρες θα δώσουν προθεσμία για τα δικαιολογητικά όπως του 19 πάμε Απριλιο έχουμε ενστάσεις δέκα μέρες πες και Μάιο μέσα σχολή αυτό λες ε;
Ναι παιχτη μου κάτι τέτοιο...
-
Hulk
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 12
Αντε να ερθεται να δουμαι αυτη την φορα ποσους θα στειλουμαι για παραιτηση οπως το '19.
ΔΙΑΣ 2016
35MK.A έγραψε:Ρε αλάνια προσγηωθειτε εδώ μας έχουν κλείσει σαν τα σκυλιά μέσα και πάνε σήμερα να κλείσουν και την Αθήνα ξανά για δύο εβδομαδες και εσείς λέτε για προκυρηξεις και φεκ εντός του μήνα 😂😂
Αστούς όταν θα έρθει η ώρα θα μιλήσω για αυτό δν μιλάω τώρα καμία βδομάδα!
Hulk έγραψε:Gouleasss Frouros97 Greek Ranger ειναι ο ιδιος χαρακτηρας.
Υπαστυνομε μου γουλεας και ραιντζερ καμία σχέση... Εγω τον φρουρό προσπαθώ να καταλάβω 🤔
-
Gouleasss94
- Υπολοχαγός

οι σφ πέρυσι για πες μας ποτε Ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες ;35MK.A έγραψε:Ρε αλάνια προσγηωθειτε εδώ μας έχουν κλείσει σαν τα σκυλιά μέσα και πάνε σήμερα να κλείσουν και την Αθήνα ξανά για δύο εβδομαδες και εσείς λέτε για προκυρηξεις και φεκ εντός του μήνα 😂😂
-
Hulk
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ρε φιλε θα παρουν την αδεια απο εσενα επειδη θες να βγαλεις κι αλλα χαρτια.35MK.A έγραψε:Ρε αλάνια προσγηωθειτε εδώ μας έχουν κλείσει σαν τα σκυλιά μέσα και πάνε σήμερα να κλείσουν και την Αθήνα ξανά για δύο εβδομαδες και εσείς λέτε για προκυρηξεις και φεκ εντός του μήνα 😂😂
ΔΙΑΣ 2016
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 315
Υπομονή και θα τα δούμε όλα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής

πάλι τα ίδια δεν έχω να βγάλω κάτι άλλο γ@μω την τρέλα σας εικασίες κάνουμε 😂😂😂Hulk έγραψε:Ρε φιλε θα παρουν την αδεια απο εσενα επειδη θες να βγαλεις κι αλλα χαρτια.35MK.A έγραψε:Ρε αλάνια προσγηωθειτε εδώ μας έχουν κλείσει σαν τα σκυλιά μέσα και πάνε σήμερα να κλείσουν και την Αθήνα ξανά για δύο εβδομαδες και εσείς λέτε για προκυρηξεις και φεκ εντός του μήνα 😂😂
-
Hulk
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Το παιζεται μαγκες εδω που σας παιρνει για να ερθεται στης μηχανες να δουμαι ποσα φιδια παιρνει ο σακος.
ΔΙΑΣ 2016
Δεν ειμαι ο Gouleas και συ δεν εισαι αστυνομικος. Παμε παρακατω τωρα!
GuardianOfficial
Hulk έγραψε:Το παιζεται μαγκες εδω που σας παιρνει για να ερθεται στης μηχανες να δουμαι ποσα φιδια παιρνει ο σακος.
Ήρεμα υπαστυνομε ήρεμα...
-
Hulk
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ο frouros97 ειναι ο φυλακας μουσειων. Μονιμος με το ιεκ που αν παει στον ιδιωτικο τομεα μονο σεκιουριτας γινεται.BilD έγραψε:Hulk έγραψε:Gouleasss Frouros97 Greek Ranger ειναι ο ιδιος χαρακτηρας.
Υπαστυνομε μου γουλεας και ραιντζερ καμία σχέση... Εγω τον φρουρό προσπαθώ να καταλάβω 🤔
ΔΙΑΣ 2016
-
Gouleasss94
- Υπολοχαγός

αραξε Μπέκα κανείς δν τπ παίζει μάγκαςHulk έγραψε:Το παιζεται μαγκες εδω που σας παιρνει για να ερθεται στης μηχανες να δουμαι ποσα φιδια παιρνει ο σακος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες