Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 58
Από την αντιπολίτευση μετράει πιο πολύ να το ξέρεις. Εκτός και αν είναι υφυπουργός-υπουργός κτλπ
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
δεν το καταλαβα βρε γμακ δεν μου το διευκρινιζεις λιγο σε παρακαλω;ΓΜΑΚ έγραψε:Από την αντιπολίτευση μετράει πιο πολύ να το ξέρεις. Εκτός και αν είναι υφυπουργός-υπουργός κτλπ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 58
helen έγραψε:δεν το καταλαβα βρε γμακ δεν μου το διευκρινιζεις λιγο σε παρακαλω;ΓΜΑΚ έγραψε:Από την αντιπολίτευση μετράει πιο πολύ να το ξέρεις. Εκτός και αν είναι υφυπουργός-υπουργός κτλπ
1) Aντιπολιτευση = ΝΔ το 2ο κόμμα στις εκλογές δηλαδή
ε δεν ξέρεις τι εστί υπουργός και τι υφυπουργός;

illy έχω δίκιο; 

Εγω βαρεθηκα να περιμενω. Παραιτουμαι. Και να περασω παραχωρω τη θεση μου σε καποιον αλλο, με ξενερωσαν τοσο πολυ που δεν γουσταρω ποια! Εμαθα παντως οτι του ναυτικου η προκηρυξη θα ξεπαγωση τον μαρτιο.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78
Καλισπερα... Χωρις να θελω να επιρεασω κανεναν... Απ οτι βλεπω χλωμο τα αποτελεσματα γινετε πανικος γενικοτερα τα αποτελεσματα θα κοιταξουν η ευροπη κοντευει να μας φαη... Τεσπ. Μακαρι να βγουν συντομα αλλα χλωμο το κοβο... Καλο βραδι σε ολους
Ρε παιδια ειμαστε 2000 και παραπανω ατομα, γιατι δεν κανουμε ενα ντου εξω απο την βουλη; Τοτε μονο θα δουμε αποτελεσματα, αλλιως θα τα αφησουμε ετσι και θα ξεχαστει, αυτο θελουν
Ξυπνηστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, θα βγουνε κ εσεις θα κοιμαστε.
guest έγραψε:Τι εννοεις λοξα; Σημερα ο << Αρχηγος>> Τοθ γες ειναι στον βολο για ορκομοσια σιγα μην κατσει να ασχολειθει με εμας απο βδομαδα κ βλεπουμε
κι εγω ΒΟΛΟ ειμαι τωρα! Ποιος αρχηγος ειναι αυτος; Να παω να τον πιασω να του σπικαρω δυο φωνηεντα...

Ο Αρχηγός έχει υπογράψει ήδη. Απο εμάς έχει ξεμπερδέψει και δεν έχει καμμία άλλη αρμοδιότητα. Αυτό έλειπε ολόκληρος Αρχηγός να κάθεται πάνω απο τα δικά μας αποτελέσματα. Το πράσινο φώς περιμένουμε απο την κυβέρνηση πλέον και τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα.
Παιδια καταντατε κουραστικοι με τις προστιβες σας. Αλλη δουλεια να ασχοληθειται εσεις δεν εχετε; Αν εχετε κατι βασιμο να πειτε πειτετο, τα υπολοιπα κρατηστε τα για παρτη σας. Αντε γιατι εχει καταντησει αηδια αυτη η υποθεση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης