Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 97
Αγαπητε 8οδωρη Και εγω σου ειχα πει πως ειδοποιηθηκε μια κοπελα οτι 8α εμπαινε την τριτη και πρπει να μπηκε... αλλα Ειχα καταλαβει μετα τα λεγομενα σου συγκκριμενα ππως ειναι ατομα που καλυπτουν κενες 8εσεις Μια δυο οχι παραπανω... Και λεω οκ αντε ας μη πω τπτ... Και τωρα ερχεσαι στη 8εση μου και εχεις συγχιστει για πεσμου; Τωρα πως 8α την βγαλουμε την ακρη; Δεν ειναι λιγο παραλογο να μη ανακοινωθει κατι; Επεισης δεν εινα παραλογο να μη παρουν επιλαχων; Περνουμε τη γες Μας λεει ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ρωταμε Μεσα μας λενε μετα την ορκομωσια... Και για πες τωρα δηλαδη τι να κανουμε ; (δε αναφερομαι επι8ετικα σε σενα Και εγω αγαντησμενη ειμαι και απλα ρωταω) Τι προτεινετε; Να περιμενουμε προσωπικο τηλ; Να περιμενουμε ανακοινωση τι να Κανουμε; Ν μα8αινουμε δηλαδη οτι μπαινουν καθε φορα τοσοι και τοσοι και στη τελικη ειμαστε ολοι οι υπολοιποι που τριβομαι τα ματακια μας; Ε 8α ριξω καντηλακι Και δε Κανειι...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Ρε παιδια αμα ειναι αληθεια τι ναπω... !!! με τους μαλ...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 81
- Επικοινωνία:
Καλα τετοια ανοργανωση δεν την περιμενα. Ηξερα οτι ο στρατος ειναι αλαν τι αλον αλλα οχι και τοσο ρε παιδια. Μα να περνεις τηλ το Γ. Ε. Σ και να σου λεει μετα την ορκομοσια, κοιταμε την προκυρηξη επισης λεει μετα την ορκομοσια και τωρα περνουν πριν την ορκομοσια; Τι γινετε βρε παιδια για συγουρεψου λιγο ρε δημητρα γιατι ενα μυαλο το εχω κριμα ειναι να το χασω για τον στρατο
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 147
Παιδιααα... Καθε φορα περνανε μαζικα επιλαχοντες τωρα γιατι να περνουν 2 - 4 ατομα; Τι να πω... Ας κανει το Γ. Ε. Σ μια ανακοινωση επιτελους να ξερουμε τι θα κανουμεεε!!!
-
- Ανθυπασπιστής
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... Παιδια Αν μα8ετε κατι Δονα τε μεεεε... Λεμεεε... Αισχος... Τζιζους!!! Ο λορντττττττ!!! Αι να δουμε Τι 8α δουμεε
παιδια θα σας πω αυριο που θα μιλησω στο τηλ. Καντε υπομονη... Κ εγω στην ιδια κατασταση ειμαι, ειναι η δευτερη φορα π δινω κ δεν θα το αντεξω να ειμαι παλι εκτος. Υπομονη!!!
-
Δημητρα! Θα περιμενουμε μηνυμα σου...
Αυτη η κατασταση δν παει αλλο... Ελεος!!! Ετσι οπως πανε θα βγει και η επομενη Προκηρυξη... Τι να πω! !
Αυτη η κατασταση δν παει αλλο... Ελεος!!! Ετσι οπως πανε θα βγει και η επομενη Προκηρυξη... Τι να πω! !
-
- Επικοινωνία:
sauraki... 4 έγραψε:Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... Παιδια Αν μα8ετε κατι Δονα τε μεεεε... Λεμεεε... Αισχος... Τζιζους!!! Ο λορντττττττ!!! Αι να δουμε Τι 8α δουμεε
σαυρακι ετοιμασε πυρομαχικα παμε για εφοδο στο Γ. Ε. Σ

-
- Ανθυπασπιστής
χαχαχαχαχαχα Χωρις το τρακτερ μου Ζεεε παωω πουθενα... Χαχαχα Φυγαμε θοδωρηηηηηη Ξεκιναα Τα λεμε μπροστα απο τα ματ... λακ Εγω... Αφτερ σειβ Εσυ Χαχαχ Δωσεε... Παιδια Συγχωρατε μεε Γιατο χιομορακι αλλα Ενταξει ΞΕΦΤΙΛΕΣ
-
Βρε παιδια... Τωρα που το σκεφτομαι.
7% δν παρουσιαστηκε ,59 θεσεις δν τις Εχουν καληψη , Εφυγαν αρκετα ατομα... Μηπως μας κοροιδευουν... ; Θελω να παω μηπως αυτα τα ατομα 2 -4 ειναι απο ειδηκες δυναμης οπως ειπατε; ΕΕ; Τι λετε;
7% δν παρουσιαστηκε ,59 θεσεις δν τις Εχουν καληψη , Εφυγαν αρκετα ατομα... Μηπως μας κοροιδευουν... ; Θελω να παω μηπως αυτα τα ατομα 2 -4 ειναι απο ειδηκες δυναμης οπως ειπατε; ΕΕ; Τι λετε;

-
- Επικοινωνία:
sauraki... 4 έγραψε:χαχαχαχαχαχα Χωρις το τρακτερ μου Ζεεε παωω πουθενα... Χαχαχα Φυγαμε θοδωρηηηηηη Ξεκιναα Τα λεμε μπροστα απο τα ματ... λακ Εγω... Αφτερ σειβ Εσυ Χαχαχ Δωσεε... Παιδια Συγχωρατε μεε Γιατο χιομορακι αλλα Ενταξει ΞΕΦΤΙΛΕΣ
οδηγας και τρακτερ; Στην επομενη προκυρηξη γινε μουσουλμανα και την εχεις τι θεση σιγουρα χαχαχαχ πλακιτσα για να σπασει ο παγος γιατι δεν βλεπω να το περναω το βραδυ ΑΧ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑ φωτιες που μας αναψες χαχαχα
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 62
Είναι δύσκολα στη φάση που είμαι όσον αφορά την μονιμοποίηση. Άσε είμαι σε τσουγκρανόσωμα...Μαρίνα1 έγραψε:Καλλιτεχνη μου Εσυ σε ποιο σωμα εισαι; Θες να πεις οτι ειναι δυσκολα και σε εσας τους μονιμους τα πραγματα;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 62
Πήραν άτομα αλλά όπως ήδη προείπατε πήραν 1-2 από κάποια στρατολογικά γραφεία. Να ξέρετε ότι από έναν έμπειρο στα στρατολογικά θέματα έμαθα ότι θα καλυφθούν αρκετές θέσεις και ότι θα φύγουν αρκετοί. Ας πάνε στις ειδικότητες να δούνε τη γλύκα... Ακόμα και τότε θα καλούν... Πάντως υπομονή , πίστη στον εαυτό σας , επιμονή και θάρρος πάντα... Σε ότι και να κάνετε...
-
- Ανθυπασπιστής
Θοδωρηηηηηηηηηηηη μου; Κινεζακι Θα κανω ντου Με ντεκολτε Ρουσλανα... Χαχαχα σπαστο Ελληνικο με φωνουλα Lordiiiii χαχαχα και ναζι καλομοιρα... Τς τς τς Τι βισμα και μαμκακιες... Αχ αχ... Εχω λολα8ειι λεμεεεεεεεεε
αυτο π μ ειπαν απο μεσα, αυτο λεω κ εγω. Αυριο θα ρωτησω αν ηταν απο ειδικες δυναμεις κ θα σας πω σιγουρα! !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες