Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από illy »

Δεν ξερω Τζο μου... Σιγουρα κατι που θα μου εξασφαλισει μια θεση
Lion
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Lion »

thnx και παλι αδερφουλα! Σε ενα αλλο topic ομως διαβασα οτι οι ΕΠΟΠ περνανε την διαρκεια της ορκομωσιας (η οποια ειναι 1 μηνας περιπου χωρις εξοδο :() και μετα μετατιθενται στις αναλογες μοναδες σε σχεση με την ειδικοτητα τους... Π. Χ αν διαλεξω την ειδικοτητα "Ειδικων Αποστολων", σε ποιο μερος θα εκπαιδευτω; Ρεντινα (που ειναι το Κεντρο Ειδικων Δυναμεων) ή καπου αλλου; Ξερουμε τιποτα σχετικο με αυτο το ζητημα;

Ελπιζω να μην σας επιβαρυνω με τις ερωτησεις μου αλλα ειναι η πρωτη μου φορα και ως γνωστον... Ειναι δυσκολα :P
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από tzovana18 »

Κοιτα να μπεις τωρα θα πας κατευθειαν ρεντινα για 40μερες χωρις εξοδο τιποτα θα εκπευδευτης εκει για αλλα γιατιν ειδικοτητα σου, περνας σχολειο ελευθερου σκπευτη σαν εποπ μετα περνας spepoped ειναι αναλογος την μοναδα σου ειναι πολλα μεχρι και μυκ αυτοδυτων τωρα για μοναδες ειναι χιο σαμο μυτιληνη κω ροδο! Απο τι ξερω αν κανω λαθος για κατι σου ζητω συγνωμη!
Lion

Δημοσίευση από Lion »

Οκ... Καταλαβα! Αν κανεις λαθος δεν με πειραζει... Προς Θεου, δεν γινεται να ξερουμε τα παντα :D ... Πηρα ομως μια πρωτη εικονα και σ'ευχαριστω γι αυτο,sister :)
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ειδικων αποστολων σκεφτεσαι; Ειναι πολυ ωραια αλλα ποτε δν θα πηγαινα μου φαινετε παρα παρα πολυ δυσκολο ακομα και απο ενα αλμα με αλεξιπτωτο... Ειδικων αποστολων μου ειπαμε μπορει να ειναι ς ελικοπτερο και να πρεπει να κατεβει με το σκοινη κατω στην θαλλασα να με μπουκαλες και και μετα μετα πρεπει να πεσει στην θαλλασα μεσα και να κολλησει κατι σαν βομβα σε κινουμενο πλοιο! Δν ξερω αμα αληθεουν αλλα για μια κοπελα ειναι λιγο αδυνατον να παει εκει!
575 288
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από 575 288 »

Τζοβανα αυτο που λες γινεται αλλα αν περασεις την μυκ. σαν αυτοδυτης που μαλλον αυτο 8α περασεις σαν γυναικα γτ μυκ αν δεν κανω λαθος δεν πανε γυναικες δεν το κανουν. και παλι μην τρελενεσαι με την εκπεδευση που θα εχεις θα σου ειναι παιχνιδακι. ακομα και για γυναικα. ο τολμον νικα
Lion

Δημοσίευση από Lion »

tzovana18 έγραψε:Ειδικων αποστολων σκεφτεσαι; Ειναι πολυ ωραια αλλα ποτε δν θα πηγαινα μου φαινετε παρα παρα πολυ δυσκολο ακομα και απο ενα αλμα με αλεξιπτωτο... Ειδικων αποστολων μου ειπαμε μπορει να ειναι ς ελικοπτερο και να πρεπει να κατεβει με το σκοινη κατω στην θαλλασα να με μπουκαλες και και μετα μετα πρεπει να πεσει στην θαλλασα μεσα και να κολλησει κατι σαν βομβα σε κινουμενο πλοιο! Δν ξερω αμα αληθεουν αλλα για μια κοπελα ειναι λιγο αδυνατον να παει εκει!

Γεννηθηκα για τετοια πραγματα, καλη μου ;) Απο μικρος ημουν σκανδαλιαρης και παντα μεσα σε ολα :P Ειμαι τρελος fan της δρασης... Πιστευω οτι θα μπω με "ηθικο ακμαιοτατον" (οπως λεγαμε και τις παλιες καλες μερες στο Πευκο). Πρωτα ο Θεος ομως. Να μ'αξιωσει να μπω και να μην μου φαει την θεση κανενα βισμα :(... Με σενα τι παιζει tzovi; Εισαι μεσα στον ΕΣ; Περιμενεις να δωσεις κι εσυ;
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εγω που λες ειχα ξαναδωσει στην προηγουμε στην ειδικοτητα τεντιτης αλεξιπτωτων και τελικα δν περασα αλλα οκ δν πτοουμε εχω παει πιο προετοιμασμενη την επομενη φορα δλδ τωρα παλι για ειδικες δυναμεις θα ξαναδωσω απο τι πιστευω υπηρετης πυροβολων αλλα και παλι ζυγισω πολλα!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από D.Y.K »

Φιλε Lion Καλη επιτυχια σου ευχομαι!
Lion

Δημοσίευση από Lion »

Αντε tzovi καλη επιτυχια, καλη μου... Εχω καλο προαισθημα για ολους μας σ'αυτην την προκυρηξη (μιας και ειμαι Σαββατογεννημενος :P) ... Και αφου θα δωσεις παλι για Ειδικες Δυναμεις, ευχομαι να σε δω live και στην Ρεντινα :)

ΔΥΚ αδερφε μου, να σαι καλα, το ιδιο ευχομαι και σε σενα (αν δεν μπηκες ακομα) ... Ειθε να γινουμε ολοι συναδελφοι μετα τα αποτελεσματα :)
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μην μου τα λες αυτα και με ξεσηκωνεις οτι θα βρεθουμε ρεντινα γιατι θελω πολυ να περασω μακαρι να εχουμε καλα αποτελεσματα! ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μακαρι παιδια μου να δουμε τα ονοματακια μας Στην σειρα των επιτυχοντων

Καλη επιτυχια να εχουμε!
Lion

Δημοσίευση από Lion »

tzovi; Θελω να δω την εκφραση του προσωπου σου οταν θα δεις το ονομα σου στους "ΕΠΙΤΥΧΩΝ"... Χαχαχαχα

Αληθεια ΔΥΚ... Ο "ΕΠΙΛΑΧΩΝ" ειναι αυτος που απετυχε;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Να σου πω εαν εχεις ακρες, κοινως βυσμα μπορεις να θεωρηθεις και επιτυχων σε περιπτωση που αποφασισουν να μην συνεχισουν καποιοι αλλοι

Απο εκει και περα μακαρι να μην χρειαστει να δουμε τα ονοματα μας στους ΕΠΙΛΑΧΩΝΤΕΣ αλλα στους ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ Εικόνα
Θοδωρής
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Να σου δειξω εγω την εκφραση Ο, ο Ο επιλαχων δεν ειναι αφτος που απετυχε απλος ειναι σαν ενα ανταλακτικο ενα πραγμα αμα φυγουν ατομα τον περνουν
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης