Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση

Βάλατε μέσο στην προκήρυξη;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Ιουν 03, 2021 6:08 pm

Ναι, έβαλα πολιτικό βύσμα
256
44%
Ναι, έβαλα στρατιωτικό βύσμα
47
8%
Ναι, έβαλα άλλο βύσμα
8
1%
Όχι, αλλά θα βάλω αργότερα για μετάταξη κ.λπ.
13
2%
Όχι, γιατί δεν έχω
187
32%
Όχι, γιατί θέλω να μπω αξιοκρατικά
71
12%

Σύνολο ψήφων: 582

Στρατός και θητεία
kastoras
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kastoras »

Απλα κουκλα μου ξερεις τι σου λενε; Θελεις να μπεις με την αξια σου; Δωσε εξετασεις και μπες στις στρατιωτικες σχολες! Αυτες οι προκυρηξεις ειναι καθαρα για βυσματουχους. Στους ειδικους φρουρους δεν παιζει μεσον αλλα δεν μπορει να κανει και τα χαρτια του ο οποιοσδηποτε.
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από anna.nikos »

Με την νεα κυβερνηση θα υπαρξει προβλημα με τα πολιτικα βυσματα της νδ θελω να πιστευω ε;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όλα είναι εικασίες. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει έκ των έσω τι παιχνίδια παίζονται. Η λογική λέει λόγο αλλαγής κυβέρνησης πως τα 'γαλάζια' παιδιά θα φάνε πόρτα αλλά και πάλι με σιγουριά απαντήσεις δεν υπάρχουν. Άς περιμένουμε να δούμε στις 2 Νοέμβρη τι μέλει γενέσθαι.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Γεια χαρα σε ολους! Τωρα που βγεικε το θα-σοκ πιστευω οτι θα χοσουν μεσα τους δικους τους και ι ΝΔκρατες τα φανε πορτα... Γνωμη μου... Εσεις τι λετε θα χαρο να ακουσω τις αποψεις σας. Ευχαριστο
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

νικος έγραψε: Γεια χαρα σε ολους! Τωρα που βγεικε το θα-σοκ πιστευω οτι θα χοσουν
μεσα τους δικους τους και ι ΝΔκρατες τα φανε πορτα... Γνωμη μου... Εσεις
τι λετε θα χαρο να ακουσω τις αποψεις σας. Ευχαριστο

αυτο δεν το ξερει κανεις. Γιατι μηπως πριν που ηταν η νδ βοηθουσε τα "παιδια" της; Λιγοι βουλευτες ηταν αυτοι που βοηθουσαν, ολοι ελεγαν σε ατομα οτι εισαι μεσα και μετα ησουν μεσα απο αυτους που δεν εμπαιναν
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Αννα. νικος δεν εχεις καθολου αδικο αλλα στον κοσμο που ζουμε μιν περιμενεις τιποτα καλυτερο... και κατι ακομα... αν δεν κανεις ονειρα δεν ερχοντε ποτε... μολις ακους το βυσμα σου να σου λεει αγορι μου εισαι μεσα και βγαινουν τα αποτελεσματα και βλεπεις που δεν εισαι καν επυλαχων χανεις τιν γη κατω απο τα ποδια σου... τουλαχιστον εγω ειμαι τυπος που απογοειτεβετε ευκολα... αλλα δεν παβω να ελπιζο και ας ειμαι νδ
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Τωρα που τελειωσε η ολη διαδικασια στρατο ξηρας, μπορει το βυσμα να κανει δουλεια; Ή επρεπε προν τελειωσει η διαδικασια;
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Marina2 »

Λοιπόν εχω να κάνω μια βαρυσημαντη δήλωση... ! Μετά απο πολυ ψαξιμο και ερευνα και προσωπική και φίλων μου σε πολιτικά γραφεια : "Τέρμα το βύσμα στο στρατό", "Τέρμα και οι συνεντευξεις στους διαγωνισμούς για λογους διαφάνειας και αξιοκρατίας". Αυτές ηταν οι εντολές του γιωργου λέει η νεα κυβέρνηση για να μην καταλήξουμε σαν την παλια... Επιπλέον μου είπαν οτι αν και οι προκυρηξεις βγήκαν με συνέντευξη θα δουν τι θα κάνουν για νατις τροποποιήσουν! Τα σχόλια δικά σας. Εγω δεν μπορώ να πω οτι το πίστεψα αλλα και ουτε οτι δεν το πίστεψα... Με μπερδεψαν λίγο!
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Rafale »

Εγω γι αυτο το θεμα μαρινακι δεν ειμαι σιγουρη παλι αυτους που θελουν αυτους θα βαζουν απο πολυ πισω πορτα
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μαρίνα1 έγραψε: Λοιπόν εχω να κάνω μια βαρυσημαντη δήλωση... ! Μετά απο πολυ ψαξιμο και ερευνα και προσωπική και φίλων μου σε πολιτικά γραφεια : "Τέρμα το βύσμα στο στρατό", "Τέρμα και οι συνεντευξεις στους διαγωνισμούς για λογους διαφάνειας και αξιοκρατίας". Αυτές ηταν οι εντολές του γιωργου λέει η νεα κυβέρνηση για να μην καταλήξουμε σαν την παλια... Επιπλέον μου είπαν οτι αν και οι προκυρηξεις βγήκαν με συνέντευξη θα δουν τι θα κάνουν για νατις τροποποιήσουν! Τα σχόλια δικά σας. Εγω δεν μπορώ να πω οτι το πίστεψα αλλα και ουτε οτι δεν το πίστεψα... Με μπερδεψαν λίγο!

βρε μαρινα μου μηπως μπορεις να τους πιστεψεις αυτο τους ψευτο-βουλευτες; Αν δεν εχεις ενα δικο σου ατομο να εμπιστευτεις πληρως δεν μπορεις να ξερεις τι γινετε. Και οχι τπτ υπαρχουν καποια παιδια που μπορει να μπηκαν με την αξια τους και οι βουλευτες θα λενε εγω σ'εβαλα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Ειναι μια συνηθεια πολλων χρονων που δυσκολα αλλαζει ασε τωρα τι λενε οι βουλευτες απλα ισως δεν ηθελαν να σου κανουν την ¨"δουλεια"
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

cristi έγραψε: Ειναι μια συνηθεια πολλων χρονων που δυσκολα αλλαζει ασε τωρα τι λενε οι βουλευτες απλα ισως δεν ηθελαν να σου κανουν την ¨"δουλεια"

συμφωνω μαζι σου
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Marina2 »

Κοιτα και εγω ετσι πιστευα αλλα τοσα ατομα που πήγαν να τα διωξουν έτσι; Ψηφοφοροι ηταν να τους μαζέψουν έπρεπε εστω και με υποσχεσεις! Από την άλλη λεω σε ποιον τα πουλάνε αυτά; Από την άλλη λεω οτι θα ηταν ασχημο για τον γιωργο ακομη δεν μπηκε να ακουστει κάτι για μη αξιοκρατικες προσλήψεις τους πρωτους κιολας μηνες της κυβέρνησης. Ειχε γινει λίγο χαμός οταν εδινα εγω περισυ τον οκτωμβρη, οταν βγηκαν τα αποτελέσματα. Πηρε δημοσιοτητα και λέω τωρα μηπως δεν θελουν να το ρισκαρουν! Εμενα πάντως λογω μορίων η αξιοκρατια θα με βολευε... !
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Αυτα βρε μαρινακι γινονται κατω απο το τραπεζι εννοια σου θα βολευτουν τηλεφωνικα
Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 8
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

Καποτε, πριν χρονια επι ΠΑΣΟΚ εφαρμοστηκε για πρωτη φορα το συστημα μεαθεσεων βαση μοριων... Το πρωτο καιρο λειτουργιας του Υποστρατηγος εφτασε στο σημειο να φωναζει στους διαδρομους του ΥΠΕΘΑ για το οτι ηταν αδυνατον να μεταθεσει καποιον που ηθελε... Τα τελευταια χρονια ξερετε ποσο ευκολο ειναι να κανονισεις μεταθεση; Το προβλημα δεν ειναι λοιπον η απουσια νομων και κανονισμων αλλα η καταστρατήγηση τους... Εικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης