Κατάργηση θητείας (2007-2016)

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Avatar »

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημά σου ποιο είναι.
Δεν φτάνει που με προσβάλεις ζητάς και τα ρέστα κιόλας ότι άρχισα εγώ.
thanos123 έγραψε:Εσύ το ξεκίνησες πρώτος προσβάλωντας με αφού υποστηρίζεις ότι η άποψη μου και γενικότερα οι απόψεις μου είναι παλαβομάρες κλπ.

1) Δεν απευθήνθηκα σε σένα στο πρώτο μου ποστ (εκτός της πρώτης σειράς που είπα τι παίζει με τις νέες μειώσεις)
2) Το μην ακούω παλαβομάρες ήταν γενικά σε ανθρώπους που πιστεύουν ότι πιο κάτω δεν μπορεί να πέσει η Ελλάδα (άρα που σε πρόσβαλα ;) , το ίδιο λέγαμε εδώ και 3 χρόνια και κάθε μέρα είμαστε σε χειρότερη κατάσταση
3) Αφού από την στιγμή που έγραψα μήγα τσετσέ σε τσίμπησε και ασχολήσαι μόνο μαζί μου λέγοντας ότι εσύ άρχισες τις προσβολές (όπως κάναμε στο νήπειο και κάποια χρόνια από το δημοτικό που ο ένας τα έριχνε στον άλλον) . Δεν σε πρόσβαλα πουθενά αντίθετα με εσένα που συνεχίζεις
4) Το ηρεμιστικό το προτείνω γιατί σαν να έχεις κοκκινήσει λίγο φαίνεσαι σύμφωνα με αυτά που γράφεις, από την άλλη αν μπορείς χώρις χαπάκια καλό είναι και εγώ τα αποφεύγω συνέχεια
5) Ποια φθηνή λέξη χρησιμοποιήσα ;
6) Μια χαρά σέβομαι τον οποιονδήποτε αλλά σου έχει κολίσει απο το θέμα με την Χρυσή Αυγή φαίνεται ότι είμαι χρυσαυγίτης και φασιστοειδή κλπ και να φανταστείς ούτε που την ψήφισα κ

Σε περίπτωση που δεν απαντήσεις όπως συνηθίζεις ξανα διάβασε τα σημαντικά μου,2-5 σε παρακαλώ απαντησέ μου το έχω καϊμό

kiriako89 τις δηλώσεις του Μπερίσα πριν 2 βδομάδες τις θυμάσαι ;
Όσο για τα Σκόπια δεν έχουν την δύναμη αλλά πρέπει να έχουμε εμείς την στρατιωτική δύναμη, στη διαπραγμάτευση παίζει ρόλο η στρατιωτική δύναμη μιας χώρας. Αν είμασταν υπερδύναμη δεν θα τολμούσαν να έκαναν τόσα τσαλιμάκια οι σκοπιανοί.
Οι τούρκοι πάλι έχουν πιο πολλά αεροπλάνα τανκς κλπ αλλά και εγώ πιστεύω ότι δεν είναι ικανοί να πολεμήσουν (το 90% απο αυτών) αλλά και εμείς δεν είμαστε μάχημοι...
Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από thanos123 »

Μείνε στο θέμα και άσε τα 1) 2) 3) 4). Τα μουπες και Τις Σουπες δεν θα τις ποστάρουμε στο θέμα. Είμαστε εκτός. Σου λέω σταμάτα το και συ συνεχίζεις με παπαρολογίες. Ε τι να πω; Θα έχεις και τις απαντήσεις σου.
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Avatar »

Αφού απο τη στιγμή που έγραψα ρε φίλε γράφεις ότι να ναι, εκτός θέματος τελείως. Τέλος πάντων ας σταματήσουμε εδώ.

Αλήθεια τώρα μιας και πιστεύεις ότι είμαστε ήδη σε χαοτική κατάσταση θα πας στη Συρία να μου πεις αν είναι καλύτερα ;
Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από DaMon »

kiriakos89 έγραψε:Ουτε για πλακα δεν υπαρχει θεμα για πεζικο πολεμο! Ξεχνα αυτα που ηξερες περι τσολιαδες και κλεφτοπολεμους τωρα αλλοι κανουν κουμαντο η ελλας απλα παιζει το ρολο της εικονικα, αλβανια δεν εχει την ορεξη για πολεμο αφου εστιαζει με χιλια στην αναπτυξη της οικονομιας και οχι της καταρευσης, σκοπια ειναι μονο λογια. Και τα τουρκακια θα μας κλασουν...

Ρε μεγαλε τι ειναι αυτα που λες; Δεν υπαρχει αναγκη για πεζικο στο πολεμο; Οταν φτιαξουμε το skynet θα τους μαζεψουμε τους πεζικαριους, μεχρι τοτε ομως...

Και ναι τα Τουρκακια θα μας κλασουν, αμα δεν εχουμε στρατο τι θα μας κλασουν; Θα εχουμε κατι για να μας κλασουν;

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 96

Δημοσίευση από yandr »

kiriakos89 έγραψε:Δηλαδη με λιγα λογια αυτη που λετε να υπαρχει στρατος... Λετε να σου λενε ελα στον στρατο 9 μηνες αλλα δεν εχω λεφτα να σε ταειζω χεστηκα! Ρωτησαν ποτε αν εχει ο πολιτης λεφτα να παει στρατο και να κανει τι; Τι; Τι; Που με το πατημα ενος κουμπιου αμερικανος και ρωσος μας εξαφανιζουν τα τζι 3 θα μας σοσουν;

Κοίταξε, αν θεωρείς ότι κατά την διάρκεια της θητείας σου θα συμπεριφέρεσαι σαν φοιτητής, τότε προφανώς θα ξοδέψεις. Αν το δεις στρατιωτικά ΔΕΝ θα ξοδέψεις. Απλά τα πράγματα.

Τώρα για Αμερικανούς και Ρώσους no comment. Αν εσύ πιστεύεις ότι η Ελλάδα διατηρεί στρατό για να διακορεύσει τις ΗΠΑ τι να πω;

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 96

Δημοσίευση από yandr »

DaMon έγραψε:Ρε μεγαλε τι ειναι αυτα που λες; Δεν υπαρχει αναγκη για πεζικο στο πολεμο; Οταν φτιαξουμε το skynet θα τους μαζεψουμε τους πεζικαριους, μεχρι τοτε ομως...

Πολύ καλό Εικόνα

Αυτά δυστυχώς είναι τα προβλήματα όταν συμμετέχουν σε συζητήσεις άτομα που όχι μόνο δεν έχουν πληροφορηθεί, αλλά δεν έχουν και την απαραίτητη κριτική ικανότητα για να συμμετάσχουν στις συζητήσεις.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Greek_Army »

Πόσοι από εδώ παίζουν cod Online; Εικόνα
-

Δημοσίευση από - »

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΑ 35 (ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ). Το 29ετος της ηλικίας θα έπρεπε να είναι αποδεκτό. Αφού στο στρατό του εξωτερικού μέχρι τα 28 μπορείς να προσληφθείς. Άρα και θεωρείσαι ικανός μέχρι αυτή την ηλικία. Και το αστείο όλοι πάνε στα 30 στην ελλάδα να κάνουν θητεία. Αναρωτιέται κανείς πότε θα συμαζευτεί αυτό το αστείο.

Δεν είναι το θέμα το φαί. Στο στρατό υπάρχει φαί να φας. Και μια χαρά σε ταίζουν. Δεν χρείαζεται να χεις χρήματα. Αλλά αφού θες το 5ευρω για τον καπνό σου. Ποιος σε φταίει; Το θέμα είναι ότι πρέπει να συμαζευτεί οργανωτικά όλο αυτό το πράγμα. Και ηλικιάκα. Να μην βλέπεις 34χρονο να κάνει τον στρατιώτη. Έλεος. Παιδικος σταθμός ηλικιωμένων. Πότε θα θεσπιστεί όριο ηλικίας κανονικό για στρατιώτες. Για στρατιώτης πρεπει να ναι 19-24. Υποχρεωτικά.

Άβαταρ μέλους
Razorakos15
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Razorakos15 »

Πεδια, οτι και να λετε, η θητεια δεν ειναι για να εχουμε στρατο ετοιμο για πολεμο, αν μας κανουν ντου, προτα θα πεσουν τα πυροβολικα και μετα ΑΝ (πολυ μικρη πιθανοτητα) μπορει να παει και το πεζικο. Σιγα μην στειλουν τωρα τα πεδια που κανουν θητεια, ολους τους μονημους καταδρομεις θα μαζεψουν και αυτοι θα πολεμισουν. Τεσπα, η θητεια ειναι για να καταλαβεις τη σημαινει να εισαι αντρας και να προστατευεις την πατριδα σου... Ειναι αυτο που ειχα ακουσει στην πολυ παλια τενια "και επιστημονας να εισαι, ΣΚΑΤΑ θα φας" δεν θυμαμε αν το ειπε ετσι ακριβως, αλλα ενοουσε πος η ζωη δεν ειναι γλυκες, ιδικα σε πολεμο.
Περισσότερος ιδρώτας στην εκπαίδευση λιγότερο αίμα στον πόλεμο.
-

Δημοσίευση από - »

Η ιδεολογία της στρατιωτικής θητείας στην ελλαδίτσα μας δεν πρόκειται να καταργηθεί. Φυσικά αν μειωθούν οι αξιωματικοί από τις παραγωγικές σχολές και υπάρξει περεταίρω κλείσιμο στρατοπέδων και υπηρεσιών του στρατού θα οδηγηθούμε σε μείωση θητείας στους 6μήνες σε πρώτη φάση. Άυξηση λίγο δύσκολο γιατί έχει εμπεδωθεί στην ελληνική κοινωνία το 9μηνο. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Εικόνα

-

Δημοσίευση από - »

Η αρχικη πρόσληψη ΕΜΘ πολλών εκατοντάδων τα προηγούμενα χρόνια είχε ως στόχο την κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας πραγμά που δεν έγινε ποτέ. Οι μόνοι λόγοι που θα οδηγήσουν σε μείωση θητείας στους 6μήνες είναι όπως αναφέρει παραπάνω. Κλείσιμο στρατοπέδων, υπηρεσιών στρατού και μείωση των αξιωματικών από τις παραγωγικές σχολές. Τώρα κλείδωσαν και ΕΠΟΠ και ΕΜΘ. Μία στο τόσο να πάρουν κάποιον κάποια Αν έχει μπάρμπα καμιά Μεγάλη φίρμα πολιτική ή ανώτατο στέλεχος και πάλι λίγο δύσκολο και με αυτά αυτήν την εποχή... Γι αυτές τις κατηγορίες στρατιωτικών εργαζομένων.
Άβαταρ μέλους
Akis_7
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Akis_7 »

Πότε τέθηκε ζήτημα κατάργησης της θητείας και το συζητάτε;
ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Καλό θα ήταν να καταργήσουν το στρατό γενικά, τόσα χρήματα θα εξοικονομούσαν και από τους φαντάρους που δεν προσφέρουν τίποτα όσους μήνες είναι στο στρατό αλλά θα κερδίσουν πολύ περισσότερα αν απολύσουν όλους όσους κάθονται και δεν παράγουν τίποτα. Ας ενισχύσουν την αστυνομία τους δήμους και τα νοσοκομεία με τους απολυμένους στρατιωτικούς. Από την στιγμή που δεν τους επιτρέπουν να σκοτώσουν 3.000.000 λαθραίους ποιος είναι ο λόγος της ύπαρξης 90.000 χιλιάδων στρατιωτικών; Το μόνο που κάνουν είναι να υποδέχονται τους αλλοδαπούς ! Τα στρατόπεδα μπορούν να λειτουργούν ως παιδικές κατασκηνώσεις για τους ανέργους και άπορους συμπολίτες μας!

Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από expedition »

Akis_7 έγραψε:Πότε τέθηκε ζήτημα κατάργησης της θητείας και το συζητάτε;
Μάλλον περισσότερο είναι ο κρυφός πόθος πολλών παρά το ότι τέθηκε κάποιο ζήτημα. Ίσα ίσα αυτό που έχει τεθεί εδώ και καιρό από τη στρατιωτική ηγεσία είναι αύξηση της θητείας Εικόνα
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Signaller »

kostas έγραψε: Καλό θα ήταν να καταργήσουν το στρατό γενικά, τόσα χρήματα θα εξοικονομούσαν και από τους φαντάρους που δεν προσφέρουν τίποτα όσους μήνες είναι στο στρατό

Μετά θα πρέπει να προσλάβεις επαγγελματίες και θα κοστίζουν περισσότερο
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης