Δεν φτάνει που με προσβάλεις ζητάς και τα ρέστα κιόλας ότι άρχισα εγώ.
thanos123 έγραψε:Εσύ το ξεκίνησες πρώτος προσβάλωντας με αφού υποστηρίζεις ότι η άποψη μου και γενικότερα οι απόψεις μου είναι παλαβομάρες κλπ.
1) Δεν απευθήνθηκα σε σένα στο πρώτο μου ποστ (εκτός της πρώτης σειράς που είπα τι παίζει με τις νέες μειώσεις)
2) Το μην ακούω παλαβομάρες ήταν γενικά σε ανθρώπους που πιστεύουν ότι πιο κάτω δεν μπορεί να πέσει η Ελλάδα (άρα που σε πρόσβαλα ;) , το ίδιο λέγαμε εδώ και 3 χρόνια και κάθε μέρα είμαστε σε χειρότερη κατάσταση
3) Αφού από την στιγμή που έγραψα μήγα τσετσέ σε τσίμπησε και ασχολήσαι μόνο μαζί μου λέγοντας ότι εσύ άρχισες τις προσβολές (όπως κάναμε στο νήπειο και κάποια χρόνια από το δημοτικό που ο ένας τα έριχνε στον άλλον) . Δεν σε πρόσβαλα πουθενά αντίθετα με εσένα που συνεχίζεις
4) Το ηρεμιστικό το προτείνω γιατί σαν να έχεις κοκκινήσει λίγο φαίνεσαι σύμφωνα με αυτά που γράφεις, από την άλλη αν μπορείς χώρις χαπάκια καλό είναι και εγώ τα αποφεύγω συνέχεια
5) Ποια φθηνή λέξη χρησιμοποιήσα ;
6) Μια χαρά σέβομαι τον οποιονδήποτε αλλά σου έχει κολίσει απο το θέμα με την Χρυσή Αυγή φαίνεται ότι είμαι χρυσαυγίτης και φασιστοειδή κλπ και να φανταστείς ούτε που την ψήφισα κ
Σε περίπτωση που δεν απαντήσεις όπως συνηθίζεις ξανα διάβασε τα σημαντικά μου,2-5 σε παρακαλώ απαντησέ μου το έχω καϊμό
kiriako89 τις δηλώσεις του Μπερίσα πριν 2 βδομάδες τις θυμάσαι ;
Όσο για τα Σκόπια δεν έχουν την δύναμη αλλά πρέπει να έχουμε εμείς την στρατιωτική δύναμη, στη διαπραγμάτευση παίζει ρόλο η στρατιωτική δύναμη μιας χώρας. Αν είμασταν υπερδύναμη δεν θα τολμούσαν να έκαναν τόσα τσαλιμάκια οι σκοπιανοί.
Οι τούρκοι πάλι έχουν πιο πολλά αεροπλάνα τανκς κλπ αλλά και εγώ πιστεύω ότι δεν είναι ικανοί να πολεμήσουν (το 90% απο αυτών) αλλά και εμείς δεν είμαστε μάχημοι...