Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
ξερει κανεις ποσοι υποψηφιοι εχουν απομεινει περιπου στο πολεμικο ναυτικο μετα τη ληξη των ΠΚΕ; απο περιεγεια
Ναι αμε περιμενε λιγο να κοιταξω τις σημειωσεις μου και θα σου πω. Απορω που θελετε να πατε με τα μυαλα που κουβαλατε μερικοι. Ενα απο τα πραγματα που θα σου μαθει ο στρατος μικρε ειναι οτι η περιεργεια σκοτωνει ενταξει????
Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους. Ξέρουμε πόσο είναι περίπου ο πρώτος μισθός καθαρά στο στρατό ξηράς μόλις ορκιστούμε??
Γεια σας παιδιά και καλη επιτυχία σε όλλους έχω ακούσει όσση έχουν βύσμα η μέσο έχουν πολλές πιθανότητες να μπουν δηλαδή ένας που έχει 250 μόρια δεν μιλάω για ναυτικό για στρατό και αεροπορία έχει ελπίδα να μπει πώς γίνεται αυτό θα αλλάξουν τα μόρια η είναι ψεματα αυτο που λένε
Αυτό το έχω και εγώ απορία ο δεκανέας έχει την επίσημη στολή η την παίρνει με τον βαθμό του λοχία;;Baggelis38 έγραψε: Δευ Ιουν 23, 2025 4:54 pm Μάγκες τώρα πού το έφερε στη κουβέντα το παιδί με τους βαθμούς ο δεκανέας στον στρατό ξηράς έχει επίσημη στολή???
Νομίζω ότι έχουν την στολή( τύπου σακάκι)τήν επίσημη και στο βαθμό του δεκανέα δεν είμαι σίγουρος όμως ας απαντήσει κάποιο άλλο παιδί που μπορεί να γνωρίζει σίγουρα
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 32
οπα οπα οπα,ας χαλαρωσουμε εξαρχης γιατι βλεπω οτι εχεις καποια θεματα.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 23, 2025 3:28 pmΤι γραφεις ρε φιλε δεν βγαινουν σημερα λεμε τι δεν καταλαβαινετε ρε. Στο τελος του μηνα θα βγουν ειτε σας αρεσει ειτε οχι. ΤιNikhtasK έγραψε: Δευ Ιουν 23, 2025 3:08 pmΜεχρι το μεσημερι προς απογευμα αν δεν βγει κατι μαλλον οχι.
σας εχει πιασει και δεν μπορειτε να ηρεμησετε πω ρε ***** μου. Και γω θελω να καταταγω οσο το δυνατο το συντομοτερο αλλα δεν κανω ετσι εχουμε ακομα 7 μερες σταματηστε να ρωτατε καθε τρεις και λιγο για τα αποτελεσματα. Να μπαινετε να τσεκαρετε και μονοι σας αιντε
<<Τι δεν καταλαβαινετε ρε>>
<<ειτε σας αρεσει ειτε οχι>>
<<Να μπαινετε να τσεκαρετε μονοι σας>>
Κανουμε διαλογο,Καποιοι απο εμας βοηθαμε οσο γνωριζουμε κοσμο ειρωνικα η μη αν κανουν καποιες ερωτησεις η εχουν καποιες αποριες.Εσυ Ποιος και Τι Εισαι και γραφεις με τροπο Προστακτικο,ετσι αμα μιλησεις Μπροστα σε Αγνωστους/Αγνωστο θα φας Χαστουκι οπου θα σε βαλει στη θεση σου γιαυτο και ξερω οτι δεν μιλας ετσι περα απο τα φιλαρακια σου με τα οποια χαιδευεστε μεταξυ σας.
<<Ποιος κανει ετσι>>?Τους πηρες ολους απο το κεφαλι λες και ολοι εχουνε τις ιδιες αγωνιες οι αντιδρασεις,Ολοι το ιδιο ειμαστε?Καθολου σκεφτεσαι πριν γραψεις?
Ενα ατομο σε ειπε 2 πραγματα και εσυ αμεσως πως να το προσβαλεις 10 φορες παραπανω να φανεις οτι θα βρεθεις Υπερανω και Πιο Πανω(ΠΟΥ?ΣΕ ΕΝΑ FORUM),αμα γελασει καποιος μαζι σου με οτι γραφεις εδω φανταζομαι ποσο γελανε μαζι σου προσωπο με προσωπο.Πως να σε παρει καποιος στα σοβαρα?
<<Να ρωτατε καθε τρεις και λιγο>>
καλα στα ειπε το αλλο το παιδι και εσυ καθε τρεις και λιγο τσεκαρεις τι γραφουν και τι κανουν αλλα μυαλο δεν λες να βαλεις,ηρθες να επιβαλλεις τον Νομο και να τον Εφαρμοσεις?
ΤΙ ΛΕΕΕΡΕ Νταλαρα?Αλλο ενα πιτσιρικι με μεγαλο στομα,μικρο μυαλο.
Tα αλλα ατομα τουλαχιστον δεν ερχονται να βγαλουν το κακομοιρο κομπλεξ και τον μικρο εγωισμο τους και ουτε κοιτανε να προσπαθησουν να Προσβαλλουν.
Ας πουν και κατι 15 φορες,εσυ τιποτα καλυτερο δεν εχεις να κανεις με το να ασχολεισαι?Εσυ θα αλλαξεις τον κοσμο?
Να'σαι καλα μας κανεις και γελαμε

Τα αποτελεσματα να τα περιμενετε απο δευτερα.Τουλαχιστον ετσι εμαθα.
Εγώ έμαθα μέχρι Παρασκευή όλοι ξέρουμε κάτι διαφορετικά
Παιδια περναω κοινο σωμα πληροφορικης και πολεμικη αεροπορια σε ποιο να παω καλυτερα ? και γιατι ?
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
- Ενδιαφέροντα: Αθλητικά
- Επάγγελμα: Αγρότης
Καλησπέρα σε όλους καλή επιτυχία παιδιά εύχομαι ότι καλύτερο
Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία σε ότι έχετε δηλωσει μια ερωτηση τραπεζοκομος στην πολεμικη αεροπορια η τεχνικος γραφεας στο σώμα υλικού πολέμου στον στρατό ξηρας σε ποιο από τα δύο θα επιλέγατε;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
- Ενδιαφέροντα: Αθλητικά
- Επάγγελμα: Αγρότης
Καλησπέρα τι να σου πω τραπεζοκόμος νομίζω είναι απ τις δύσκολες ειδικότητες στην ουσία λέσχες σχολές νοσοκομείο
αλλά αεροπορία,αλλά και του υλικού πολέμου είναι καλό σώμα έτσι λένε γνωστοί μου
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου το θέμα είναι ότι δεν έχω κάποια πληροφορία για τον γραφεα υλικού πολέμου για τον τραπεζοκομο έχω ακούσει λίγο πολύ τα ίδια ότι είναι όντως από τις δύσκολες στην αεροπορια.Asa έγραψε: Τρί Ιουν 24, 2025 8:40 pmΚαλησπέρα τι να σου πω τραπεζοκόμος νομίζω είναι απ τις δύσκολες ειδικότητες στην ουσία λέσχες σχολές νοσοκομείο
αλλά αεροπορία,αλλά και του υλικού πολέμου είναι καλό σώμα έτσι λένε γνωστοί μου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Arxisminias και 4 επισκέπτες