Δεν υπάρχει κύριο προσόν στην δημοτική.
ΠΚΕ - (9Κ/21)
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 39
Re: ΠΚΕ - (9Κ/21)
Διασώστη κανονικά ότι εκδίδεται από τον ΑΣΕΠ και έχει θέματα με την ασφάλεια πρέπει να ζητάνε αντίστοιχα πτυχία και από ότι ξέρω δεν θα είναι υπό την επίβλεψη του αλλά εξολοκλήρου από τον ΑΣΕΠ... Όπως και να έχει πουθενά δεν λένε για το πτυχίο αλλά πιστεύω στην έκδοση του ο ΑΣΕΠ θα το ζητήσει. Από εκεί και πέρα και να μην ζητήσει όση περάσουν θα φύγουν από τις φυλακές για δημοτική αστυνομία όλοι το ξέρουμε...
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Η δημοτική δεν κάνει φύλαξη, είναι ελεγκτικός μηχανισμός.
Κανένα κύριο προσόν δε θα ζητήσει ο ασεπ, όλοι οι τίτλοι θα γίνονται δεκτοί.
Κανένα κύριο προσόν δε θα ζητήσει ο ασεπ, όλοι οι τίτλοι θα γίνονται δεκτοί.
Θα δείξει δεν είμαι απόλυτος και σίγουρα έχεις καλές γνώσεις όπως έχεις αποδείξει. Πάντως πρέπει να τρέξουν τα δικά μας αποτελέσματα γιατί όντως θα φύγει κόσμος για την δημοτική αστυνομία.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 67
re: πκε - (9κ/21)
Οι επιτυχόντες της Δημοτικής θα πιάσουν δουλειά μετά το καλοκαίρι του 24 και αν. Μεχρι τότε θα έχουν πιάσει δουλειά αυτοί της 9κ.
ΥΕΦΚΚ 2023
Εσύ που υπογράφεις ως sicario είσαι διοριστέος της 9κ; Όλα τα μηνύματα σου είναι μια γκρίνια, μια ξενέρα και όλα τα βλέπεις μαύρα και απαισιόδοξα. Δεν ξέρω ποιος είναι ο ρόλος σου εδώ αλλά μην δηλητηριάζεις το φόρουμ. Κλείνω παρένθεση αλλάζω θέμα.
Κάποια πλευρά μας δουλεύει αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πηγαδάκια της 6κ που εργάζονται ήδη, ανακοινώνουν με βεβαιότητα ότι σχολή θα πάμε μετά τις εκλογές και στη καλύτερη από Οκτώβρη του 2023. Η άλλη πλευρά αναφέρει μέσω του Κωστίκα για άμεση επίσπευση. Δεν ξέρω από πού είναι η πηγή τους αλλά αν κάποιος έχει να παραθέσει απόψεις που να γνωρίζει από το ΑΣΕΠ ή το υπουργείο ή τον Κο Κάζλαρη (αυτόν που μας ενημέρωνε μέσω email τα νέα της προκήρυξης και κατευθύνσεις) , υποβάλλετε τα σχόλια σας και αναφέρετε την πηγή σας. Αν κάποιος έχει επικοινωνία με νομικό σύμβουλο η δικηγόρο, ας ρωτήσει αν αν μπορεί να καθυστερήσουν οι σχολές λόγω εκλογών (αποκλειστικά για εμάς όχι για άλλες προκηρύξεις) και να τους αναφέρει το στάδιο που βρισκόμαστε για να έχουμε ειλικρινή απάντηση.
Κάποια πλευρά μας δουλεύει αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πηγαδάκια της 6κ που εργάζονται ήδη, ανακοινώνουν με βεβαιότητα ότι σχολή θα πάμε μετά τις εκλογές και στη καλύτερη από Οκτώβρη του 2023. Η άλλη πλευρά αναφέρει μέσω του Κωστίκα για άμεση επίσπευση. Δεν ξέρω από πού είναι η πηγή τους αλλά αν κάποιος έχει να παραθέσει απόψεις που να γνωρίζει από το ΑΣΕΠ ή το υπουργείο ή τον Κο Κάζλαρη (αυτόν που μας ενημέρωνε μέσω email τα νέα της προκήρυξης και κατευθύνσεις) , υποβάλλετε τα σχόλια σας και αναφέρετε την πηγή σας. Αν κάποιος έχει επικοινωνία με νομικό σύμβουλο η δικηγόρο, ας ρωτήσει αν αν μπορεί να καθυστερήσουν οι σχολές λόγω εκλογών (αποκλειστικά για εμάς όχι για άλλες προκηρύξεις) και να τους αναφέρει το στάδιο που βρισκόμαστε για να έχουμε ειλικρινή απάντηση.
Re: re: πκε - (9κ/21)
Εάν βγεί η προκήρυξη πριν από τον διορισμό της 9κ τοτε έχουν δικαίωμα να κάνουν τα χαρτιά τους και εάν μπούνε στην δημοτική μπορούνε να πάνε εάν θέλουνε και να φύγουν από την δουλειά τους από την 9κ. Βλέπε παράδειγμα ότι ήταν αρκετά άτομα από την 6κ που δουλεύουν ήδη, κάνανε και στην 9κ τα χαρτιά τους και θα προχωρήσουν στην 9κ εφόσον είναι περασμένοι από τα ΠΚΕ και το θέλουν, και ας είναι ήδη διορισμένοι διότι η 9κ όταν βγήκε δεν είχαν διοριστεί της 6κSicario έγραψε: Τρί Ιαν 03, 2023 11:06 am Οι επιτυχόντες της Δημοτικής θα πιάσουν δουλειά μετά το καλοκαίρι του 24 και αν. Μεχρι τότε θα έχουν πιάσει δουλειά αυτοί της 9κ.
Εξωτερικός φρουρός σειρά 2023 (9Κ/2021)
Προσωπικά θα τα κάνω και εκεί τα χαρτιά, το θέμα είναι προηγούνται όλα τα ΙΕΚ στη κατηγορία ΔΕ και αν βρεθούν παίρνουν απολυτήρια λυκείου;
Πάντως στην 9κ ακόμα δν έβγαλαν αποτελέσματα και Απρίλη πάμε για εκλογές.
Πάντως στην 9κ ακόμα δν έβγαλαν αποτελέσματα και Απρίλη πάμε για εκλογές.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Στην δημοτική δε θα προηγείται κανένας.
Ολοι στην ίδια κατηγορία είναι, και τα ιεκ και τα λύκεια.
Ολοι στην ίδια κατηγορία είναι, και τα ιεκ και τα λύκεια.
-
- Posts in topic: 41
Εάν κάποιος υπογράψει τον διορισμό του σε μια θέση δημοσίου και παραιτηθεί δεν έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει θέση δημοσίου για τα επόμενα δύο χρόνια! Όταν σου ζητήσουν να καταθέσεις χαρτιά για τον διορισμό πρέπει να συμπληρώσεις μια υπεύθυνη δήλωση που μαζί με κάποια άλλα δηλώνεις ότι δεν έχεις παραιτηθεί από μια θέση δημοσίου ! Δηλαδή αυτό είναι προϋπόθεση για τον διορισμό σου στην νέα ! Πως ενώ έχεις παραιτηθεί από την 6Κ διοριζεσαι στην 9Κ; Ρωτάω και δεν θέλω να το παίξω έξυπνος! Θέλω να απαντήσει κάποιος με σιγουριά και όχι με υποθέσεις ;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Δεν ισχύει αυτό. Με το που γίνει δεκτή η παραίτηση και δημοσιευθεί φεκ, την άλλη μέρα έχεις δικαίωμα να κάνεις αίτηση αλλού. Δεν πρέπει να έχεις απολυθεί λόγω πειθαρχικου, οχι παραιτηθεί.Gian_Arg έγραψε: Τρί Ιαν 03, 2023 10:29 pm Εάν κάποιος υπογράψει τον διορισμό του σε μια θέση δημοσίου και παραιτηθεί δεν έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει θέση δημοσίου για τα επόμενα δύο χρόνια! Όταν σου ζητήσουν να καταθέσεις χαρτιά για τον διορισμό πρέπει να συμπληρώσεις μια υπεύθυνη δήλωση που μαζί με κάποια άλλα δηλώνεις ότι δεν έχεις παραιτηθεί από μια θέση δημοσίου ! Δηλαδή αυτό είναι προϋπόθεση για τον διορισμό σου στην νέα ! Πως ενώ έχεις παραιτηθεί από την 6Κ διοριζεσαι στην 9Κ; Ρωτάω και δεν θέλω να το παίξω έξυπνος! Θέλω να απαντήσει κάποιος με σιγουριά και όχι με υποθέσεις ;
Επίσης όσοι έκαναν αίτηση σε άλλη προκήρυξη πριν υπογράψουν πρόσληψη στο δημόσιο, και τελικά επιτύχουν και στην 2η θέση, αλλάζουν υπηρεσία με μια απλή υπεύθυνη δήλωση.
https://dikigorosergatologos.gr/newsfee ... CE%B9.html
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/3555 ... teri-thesi
-
- Posts in topic: 41
Μου λύθηκε η απορία σε ευχαριστώ πολύ !
-
- Posts in topic: 67
Jennyad έγραψε: Τρί Ιαν 03, 2023 11:26 am Εσύ που υπογράφεις ως sicario είσαι διοριστέος της 9κ; Όλα τα μηνύματα σου είναι μια γκρίνια, μια ξενέρα και όλα τα βλέπεις μαύρα και απαισιόδοξα. Δεν ξέρω ποιος είναι ο ρόλος σου εδώ αλλά μην δηλητηριάζεις το φόρουμ. Κλείνω παρένθεση αλλάζω θέμα.
Με μπερδεύεις με κάποιον άλλον, εγώ 1 μήνυμα έχω γράψει τις τελευταίες 4 σελίδες και είπα ότι αυτοί της Δημοτικής θα αργήσουν να πιάσουν δουλειά. Δεν είπα για 9κ κάτι.
ΥΕΦΚΚ 2023
Ο γενικός γραμματέας είπε στην συνεδρίαση της επιτροπής (21/12/2022) για τα καταστήματα κράτησης ότι έχουν τελειώσει οι διαδικασίες και περιμένει το υπουργείο τους πίνακες από τον ΑΣΕΠ για να προσληφθουν. Επίσης κάτι είπε για συμβάσεις.
Για σχολή είπε για τη Θήβα όπου είναι και η κανονική σχολή, και ότι θα ξεκινήσουν οι εξωτερικοί φρουροί τωρα τον Ιανουάριο και μετά οι εσωτερικοί. Βέβαια έχει ειπωθεί ότι η σχολή στην Θήβα θα είναι για τους εσωτερικούς τις 6κ. Παρακολουθήστε από το 15 λεπτό λέει και για την Δράμα που θα ανοιξει. Οπότε ίσως πάμε και με συμβάσεις. Και από την στιγμή που θα ανοίξει η Δράμα μόνο με 50 κρατουμενους δεν χρειάζεται να είναι όλο το προσωπικό.
https://www.hellenicparliament.gr/Vouli ... 7300b1b968
Για σχολή είπε για τη Θήβα όπου είναι και η κανονική σχολή, και ότι θα ξεκινήσουν οι εξωτερικοί φρουροί τωρα τον Ιανουάριο και μετά οι εσωτερικοί. Βέβαια έχει ειπωθεί ότι η σχολή στην Θήβα θα είναι για τους εσωτερικούς τις 6κ. Παρακολουθήστε από το 15 λεπτό λέει και για την Δράμα που θα ανοιξει. Οπότε ίσως πάμε και με συμβάσεις. Και από την στιγμή που θα ανοίξει η Δράμα μόνο με 50 κρατουμενους δεν χρειάζεται να είναι όλο το προσωπικό.
https://www.hellenicparliament.gr/Vouli ... 7300b1b968
Εξωτερικός φρουρός σειρά 2023 (9Κ/2021)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Thanos26 και 5 επισκέπτες