Παιδιά δεν μπορούμε να περιμενουμε να δουμε τα αποτελέσματα και μετά να παμε; Τόσο δυσκολα ειναι στα νοσοκομεία; Απλά είμαι με δυο ιδέες δεν ξέρω τι να κάνω η κρίση μου είναι να περιμενω και αν ειμαι τυχερή να παω να τις κάνω λέτε την μια εβδομάδα να βγουν τα αποτελέσματα και την άλλη εβδομάδα να μας καλέσουν δεν θα μας δώσουν περιθωριο άραγε έστω 2εβδομαδες.
Το πολύ πολύ αν δεν θες να τα κάνεις τώρα και δεις ότι σε καλέσουν δώσε σε ιδιωτικό σε μια μέρα να ξεμπερδέψεις μια φορά είναι έτσι κι αλλιώς καλό στον εαυτό σου θα κάνεις και αξίζει
Gio sax έγραψε:Δεν νομίζω να δώσει περιθώριο μόνο μια εβδομάδα με 10 μέρες από την αναγγελία των πινάκων μέχρι τα αθλήματα. Μου φαίνεται λίγο! Γνωμη μου
Λέτε δηλαδή παραπανω απο 2 εβδομάδες να δώσει; Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε τι στο καλό θα γίνει βασικά επειδή έχω ξαναπεράσει από αυτή την διαδικασία να παω να κάνω εξετάσεις και να περιμενω τα αποτελέσματα και να μην είμαι ουτε καν στους πινακες σε άλλο σωμα ασφάλειας. Για να με καλέσουν για αυτό κρατάω και μικρό καλάθι δεν ξέρω αλήθεια Είμαι με δυο ιδέες.
Bodyguard έγραψε:Παιδιά δεν μπορούμε να περιμενουμε να δουμε τα αποτελέσματα και μετά να παμε; Τόσο δυσκολα ειναι στα νοσοκομεία; Απλά είμαι με δυο ιδέες δεν ξέρω τι να κάνω η κρίση μου είναι να περιμενω και αν ειμαι τυχερή να παω να τις κάνω λέτε την μια εβδομάδα να βγουν τα αποτελέσματα και την άλλη εβδομάδα να μας καλέσουν δεν θα μας δώσουν περιθωριο άραγε έστω 2εβδομαδες.
Στα νοσοκομεια γινεται χαμος, αν δωσουν 10 μερες μονο δεν υπαρχει περιπτωση να προλαβεις να κανεις ολες τις εξετασεις.
Εδω εγω, που εκανα ολες τις εξετασεις απτη πρωτη βδομαδα της εκδοσης της προκηρυξης και παλι τα εκανα σε ιδιωτες γιατρους εξω και περιμενα κανα 2 βδομαδες για τα ραντεβου, ειδικα σε οφθαλμιατρο ημουν τυχερος που ακυρωσε καποιος, αλλιως ακομη θα περιμενα.
Μη τα αφηνεις τελευταια στιγμη, διοτι αν εστω και 1 εξεταση δεν πας μαζι σου την ημερα των ΠΚΕ, τοτε θα αποκλειστεις απο ολη την Διαδικασια.
Bodyguard έγραψε:Παιδιά δεν μπορούμε να περιμενουμε να δουμε τα αποτελέσματα και μετά να παμε; Τόσο δυσκολα ειναι στα νοσοκομεία; Απλά είμαι με δυο ιδέες δεν ξέρω τι να κάνω η κρίση μου είναι να περιμενω και αν ειμαι τυχερή να παω να τις κάνω λέτε την μια εβδομάδα να βγουν τα αποτελέσματα και την άλλη εβδομάδα να μας καλέσουν δεν θα μας δώσουν περιθωριο άραγε έστω 2εβδομαδες.
Στα νοσοκομεια γινεται χαμος, αν δωσουν 10 μερες μονο δεν υπαρχει περιπτωση να προλαβεις να κανεις ολες τις εξετασεις.
Εδω εγω, που εκανα ολες τις εξετασεις απτη πρωτη βδομαδα της εκδοσης της προκηρυξης και παλι τα εκανα σε ιδιωτες γιατρους εξω και περιμενα κανα 2 βδομαδες για τα ραντεβου, ειδικα σε οφθαλμιατρο ημουν τυχερος που ακυρωσε καποιος, αλλιως ακομη θα περιμενα.
Μη τα αφηνεις τελευταια στιγμη, διοτι αν εστω και 1 εξεταση δεν πας μαζι σου την ημερα των ΠΚΕ, τοτε θα αποκλειστεις απο ολη την Διαδικασια.
Οκ Λευτέρη σε υπέρ ευχαριστώ θα το έχω υπόψην μου. Και ότι γίνει
EΓω ειχα παρει τηλεφωνο το νοσοκομειο της περιοχης μου μεσα απριλιου να κλεισω ραντεβου μου λενε στο τηλεφωνο το πιο νωρις ειναι σε 2 μηνες δηλαδη μεσα ιουνιου. Την επομενη μερα πηγα απο εκει και τους ειπα κοιταξτε να δειτε 2 μηνες αναμονη ειναι παρα πολυ θα εχει ληξει και η προθεσμια οποτε ολοι οι γιατροι μου ειπαν ναι εχεις δικιο θα εξετασουμε πρωτα τα ραντεβου γιατι εχουν προτεραιοτητα και μετα ελα να σε δουμε και ετσι εγινε Τωρα ενταξει προφανως δεν θα γινεται ετσι σε ολα τα νοσοκομεια αλλα μια προσπαθεια την αξιζει εμενα μου ελυσαν τα χερια
Μακάρι. Αυτοί που είναι από Βόλο παίζει η Τρίκαλα η Λάρισα μάλλον; Όσο για τους γιατρούς παιδιά εγώ έτυχα σε καλούς ιδιώτες γιατρούς και με εκατό ευρώ ξεμπερδεψα
Θελω να μου απαντησει καποιος που γνωριζει... Αμα εχουν γινει 18000 αιτησεις και οι καταλληλες που περνανε ειναι 15000. Τους καλουν και τους 15000 για ΠΚΕ ή θα καλεσουν πχ τον 3ψηφιο αριθμο των αιτησεων δλδ αμα ειναι 1000 οι θεσεις θα καλεσουν για εξετασεις τους 3000.