Είστε καλά ρε παιδιά ; Τα site υποθέσεις κάνουν και γράφουν ότι γράφουν για να έχουν και επισκεψιμότητα. Αν δε βγει ΦΕΚ, μη πιστεύετε ότι διαβάζεται. Αν ήταν σίγουρο το site θα έλεγε π. Χ " βγήκε από τα μόρια η προεδρική φρουρά" αν ήταν τόσο σίγουρο. Δε ξέρουμε τίποτα ακόμα
Η προερδικη φρουρα τα παιρνει για ιστορικους και συμβολικους λογους τα μοριααει. Αν το παμε απο θεμα εκπαιδευσης δε θα επρεπε να παιρνουν μορια!
Οκ καθονται ορθιοι και ακινητοι και κανουν 2 ωρες να ντυθουν. Ε και; Πρεπει να παρουμ μορια γι αυτο; Εχω γνωστο τσολια μια φορα εριξε με οπλο σε ολη τη θητεια του δεν εχει καμια επαφη με ασκησεις και οπλα!
Και εμένα είχε πλάκα όταν με έπαιρναν φίλοι μου από ειδικές δυνάμεις. Χίο και Σάμο αν δεν κάνω λάθος. Που ψήνανε σουβλάκια λογικά και στη φρουρά τα ίδια έκαναν
Ωραια ειναι δυσκολο αλλα γτ να παρει μορια;Δεν εκπαιδευεσαι σε κατι επιχειρισιακο που σου δινει καποια εμπειρια. Εχει μονο ορθοστασια και ετοιμασια στο ντυσιμο δε βλεπω κατι που να δικαιολογει οτι ειναι επιλεκτο σωμα απο θεμα εκπαιδευσης.
Τα παιρνουν καθαρα για συμβολικους και ιστορικους λογους τα μορια γιατι αλλιως δε θα πηγαινε κανενας τσολιας αν δεν επαιρνε μορια!
Νομιζω οτι συμφωνεις πως απο θεμα εκπαιδευσης επιχειρισιακα δε μαθαινεις κατι!
Αμα νομιζεις οτι ειναι το ιδιο να κανεις ανακαταληψη βραχονησιδας με Zodiak βρεγμενος με 10 κιλα εξοπλισμο και να χεις χρεωμενη Trigigon Knf διοπτρα με 5.000? στο M16, με το να βαρας σκοπια Ως τσολιας ακινητος οκ παω πασο! Δεν εχεις καποια εμπειρια πανω σε επιχειρισιακα θεματα!