Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
Πφφφ ακόμα τίποτα εδώ... ΔΕ7 ΚΙΝΕΖΙΚΑ. Έφαγα φα χρόνια μου να τα μάθω θέλω να ανταμειφθω 

Εγώ που είμαι δε11 δεν έχω λάβει κατι
Τι κατηγορία είστε εσείς παιδιά που σας έχουν ενημερώσει;
Παιδια πειτε λιγο εσεις π λαβατε μηνυματα τη κατηγορια ειστε και τι σειρα ειστε στον τελικο πινακα;
Οι ΠΕ έλαβαν μήνυμα στο email και στο κινητό (εγώ είμαι ΠΕ2) και οι εξετάσεις θα γίνουν πριν τα Χριστούγεννα σε μέρος και ώρα που μας ενημέρωσαν. Λογικά σε λίγο θα ενημερωθούν και οι ΔΕ υπομονή παιδιά!
(Terminator σε προηγούμενο μήνυμα είχες πει ότι είσουν ΠΕ1 αποφάσισε)
(Terminator σε προηγούμενο μήνυμα είχες πει ότι είσουν ΠΕ1 αποφάσισε)
Παιδια κατηγορια ΤΕ 3 πληροφορικης ειμαι για εξετασεις το Σαββατο υπαρχει αλλος που καλεστηκε εδώ μεσα στην κατηγορια μου; κ η ύλη ατέλειωτη πρεπει να διαβαζεις χρονια 
επισης οι εξετασεις θα γινουν μονο Αθηνα ενώ παλαιοτερα ειχε κ εξεταστικα θεσνικη μεγαλη αδικια για επαρχιωτες

Εγώ ακόμη αναμένω την ειδοποίηση για τις εξετάσεις. ΠΕ7 Μεταφραστών εδώ.
.ΤΕ3 εδώ φίλε με πολύ καλή σειρά κατάταξης - η ύλη είναι ατέλιωτη στο αντίκειμενο της θέσης (μιλάμε για ύλη 4 χρόνων πτυχίου + 2 Μεταπτυχιακών), φυσικά υπάρχουν και τα λοιπά εξεταστέα (γνώσης γενικής παιδείας και επικαιρότητας κλπ που είναι ακόμα χειρότερα) ... Οπότε εγώ δεν θέλω να ελπίζω πολλά μήπως και απογοητευτώ.Barbie έγραψε:Παιδια κατηγορια ΤΕ 3 πληροφορικης ειμαι για εξετασεις το Σαββατο υπαρχει αλλος που καλεστηκε εδώ μεσα στην κατηγορια μου; Κ η ύλη ατέλειωτη πρεπει να διαβαζεις χρονιαεπισης οι εξετασεις θα γινουν μονο Αθηνα ενώ παλαιοτερα ειχε κ εξεταστικα θεσνικη μεγαλη αδικια για επαρχιωτες
Το μόνο καλό είναι ότι τα θέματα είναι πολλαπλής επιλογής - ίσως αυτό βοηθήσει κάπως.
Μακάρι να πάνε όλα καλά...
Αν θες και μία συμβουλή (μην διαβάσεις τίποτα από το γνωστικό αντικείμενο της θέσης... Δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε)
Καλή επιτυχία
Παιδια μαλλον με οι ΔΕ θα ειμαστε τελευταιοι πρωτα θα τελειωσουν ολοι οι υποιλοιποι και μετα εμεις!! αΚαλη επιτυχια σε ολους π δινουν τωρα!!!
Καλημέρα. ΤΕ3 είμαι και εγώ. Και εγώ ξέρω ότι οι εξετάσεις θα είναι πολλαπλής επιλογής.Αλλά ισχύει κάτι τέτοιο και για τα αγγλικά; Γνωρίζει κάποιος; Υπάρχει περίπτωση να έχει να γράψουμε και Έκθεση στα Αγγλικά;
Επίσης γνωρίζει κανείς πόσα άτομα είμαστε περίπου απο ΤΕ3 Πληροφορικής;
Επίσης γνωρίζει κανείς πόσα άτομα είμαστε περίπου απο ΤΕ3 Πληροφορικής;
Ξέρεις αν γράψουμε Έκθεση στα Αγγλικά; Πόσα άτομα θα είμαστε περίπου (εννοώ απο ΤΕ3 Πληροφορικής) Τι σειρά έχεις εσύ;
Καλησπέρα. Φίλε και εσύ στο 1ο λύκειο είσαι; Ξέρεις πάνω κάτω πόσα άτομα θα μαζευτούμε;
Από ΠΕ7 έχει ειδοποιηθεί κανείς για τις εξετάσεις; Γιατί εμένα μόνο για την κατάταξη στους οριστικούς πίνακες μου έχουν στείλει.
Καλησπερα παιδια εγώ είμαι ΤΕ3 πληροφορικης θα κατεβω από επαρχια στο μερος που εχει κοινοποιηθει με μνμ για το Σαββατο νομιζω ότι θα καλούσαν 100 ατομα ΤΕ3 για να πάρουν τα 20 αυτό λεει η προκηρυξη.. Υπαρχει κανεις με σειρά μεγαλύτερη του 100 αν ναι ας γραψει για να δουμε ποσα ατομα θα μαζευτουν.. ειναι κανεις από Αθήνα; που καλεστηκε για το Σαββατο; Επίσης οι ΤΕ3 για αγγλικά το διαβαζουν; Νομιζω ολα θα ειναι multiple task αυτο λέει η προκηρυξη τουλαχιστον.. το θέμα ειναι να μην παμε τζαμπα κ οι θέσεις μην ειναι δωσμενες στα δοντια.. ευχαριστω κ καλο κουραγιο σε ολους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες