Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2019)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Andrkyri

Δημοσίευση από Andrkyri »

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/267406/proslipseis-1-200-epop-ston-strato-to-sxedio-tou-ypourgeiou-amynas/amp

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Μακαρι παλικαρια μου να βγει κατι του φρονου, γιατι για φετος δυσκολο το βλεπω.
Βάσω 97

Δημοσίευση από Βάσω 97 »

Αχ! ας μη λεμε διάφορα!! καλό είναι απλά να περιμένουμε τι θα γίνει!! πολύ ψυχοφθόρο αλλά δε μπορούμε να κάνουμε κ τπτ άλλο πέρα από υπομονή!!!
tomi

Δημοσίευση από tomi »

Γεια σας παιδια γνωριζετε εαν θα ειναι για οβα η εποπ και επισης το ελαχιστο υψος διοτι ειμαι 1,69 και απορριφθηκα απο τους ειδικους φρουρους
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Μονο υπομονη Βασω μου ! Αμα εισαι και του 97 οπως το ονομα σου τοτε εχεις και χρονακια για μελλοντικες προκηρυξεις, τι να πουμε κι εμεις που ειμαστε κοντα στοο οριο Εικόνα
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Συμφωνα με προ εκλογικες συζητησεις του Μητσοτακη ελεγε ( και ολοι το γνωριζουν ) πως ειναι κατα των συμβασιουχων και γενικα του θεσμου των ΟΒΑ διοτι εκει που τους δειχνουν μια ειδικοτητα μετα απο καποια χρονια ληγει η συμβαση και ξανα παλι απτην αρχη. Κανεις δεν εχει πει 100% για ΕΠΟΠ απλα ο Παναγιωτοπουλος με τον Στεφανη σε προσφατη συζητηση ειχαν πει πως θελουν να κανουν προσληψεις οπλιτων λογω της εντασης που επικρατει με την ΑΟΖ και τους Τουρκους. Μεσα στον Σεπτεμβρη θα καταθεσουν αυτα που ζητανε στον Μητσοτακη οποτε μεχρι τοτε υπομονη.. Τωρα για το υψος που λες θα σου πω τι εβλεπες παλια και μπορει να επιβεβαιωσει και ο διαχειριστης του φορουμ οπου ειχε μπει στις ενοπλες δυναμεις το 09 αν δεν κανω λαθος. Λοιπον τοτε εβλεπες και κατω του 1,70 ατομα να τους περνανε μια χαρα , βεβαια δεν ξερω αν επεσαν τηλεφωνα ή οχι αλλα τα ματακια μου μεσα στα στρατοπεδα εχουν δει πολλα !!
Άβαταρ μέλους
ΟΒΑ17
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από ΟΒΑ17 »

1,65 είναι το όριο ύψους για τον Ελληνικό στρατό γι αυτό και βλέπεται αρκετούς εμφανέστατη κάτω του 1,70. Οποτε μην αγχωνεστε μερικοι
Ζ'ΜΑΚ
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Ελπιζω να βει στο κοντινο μελλον ομως γιατι κι εμεις τα παππουδια ειμαστε στο οριο.Εικόνα
Π.Α.

Δημοσίευση από Π.Α. »

Xαχαχ έλα ρε Λευτέρη στο όριο δεν λες τίποτα! Και εγώ το εχω πολύ άγχος!!!

Βάσω μου χαίρομαι που βλέπω και αλλη κοπέλα εδώ μέσα, ένιωθα μονη Εικόνα

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Π. Α Αυτο το αγχος θα μας φαει στο τελος Εικόνα
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Σε περισπτωση που γινει το σωμα υπαξιωματικων θα επηρρεασει καθολου σε ενδεχομενη προκυρηξη?
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Κανεις δεν ξερει για σιγουρα ! Ελπιζω πως οχι ομως.
Ηλίας

Δημοσίευση από Ηλίας »

Παιδια βλέπω πολλοί ειμαστε στο όριο οπότε μακάρι να το μεγαλώσει λιγο αυτο το ατιμο το ηλικιακο όριο γιατι είναι πραγματικά αδικο για ολα τα παιδια που μια δεκαετια τωρα δεν εχει βγαλει τιποτα ωστε να κανουμε το ονειρο μας πραγματικοτητα και εμεις που ενηλικηωθηκαμε εν μεσω κρισης.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Ηλια Κακα τα ψεματα δεν νομιζω να αυξησει το οριο, οσο κι αν το θελουμε αυτο.Εικόνα
Π.Α.

Δημοσίευση από Π.Α. »

Λευτέρη άστα να πάνε!!! Αγχος τωρα άγχος μετα αν βγει άγχος μέχρι να δουμε αποτελεσματα. Θα ασπρισουμε Εικόνα

Ηλία, Συμφωνώ θεωρώ άδικο μετα απο δέκα χρόνια και ολους οσους ήθελαν να μπουν να μην ανεβασουνε ενα δυο χρόνια το όριο. Βέβαια θα μας πει κάποιος γτ να το ανεβάσουν; Αν δεν μπαινετε δεν μπαινετε δεν γίνεται να μας βολευει ολους. Φυσικά απλα είναι κρίμα γιατί περιμένουμε όπως ειπες τοσα χρόνια και ακούμε υποσχέσεις αλλά τίποτα όλη τη δεκαετία που πέρασε. Πάντως είχα διαβάσει Καπού δεν ξέρω όμως αν ισχύει η αν είναι ράδιο αρβύλα πως και για τους ειδικούς φρουρούς ήθελε να ανεβάσει το όριο ηλικιας στα 29 αλλά θα καθυστερούσε και για να βγει άμεσα το άφησε 28. Αν ισχύει λέω αν ισως έχουμε κάποια ελπίδα.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Pao13 και 8 επισκέπτες