Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2019)
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/267406/proslipseis-1-200-epop-ston-strato-to-sxedio-tou-ypourgeiou-amynas/amp
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 161
Μακαρι παλικαρια μου να βγει κατι του φρονου, γιατι για φετος δυσκολο το βλεπω.
Αχ! ας μη λεμε διάφορα!! καλό είναι απλά να περιμένουμε τι θα γίνει!! πολύ ψυχοφθόρο αλλά δε μπορούμε να κάνουμε κ τπτ άλλο πέρα από υπομονή!!!
Γεια σας παιδια γνωριζετε εαν θα ειναι για οβα η εποπ και επισης το ελαχιστο υψος διοτι ειμαι 1,69 και απορριφθηκα απο τους ειδικους φρουρους
-
- Αντιστράτηγος
Μονο υπομονη Βασω μου ! Αμα εισαι και του 97 οπως το ονομα σου τοτε εχεις και χρονακια για μελλοντικες προκηρυξεις, τι να πουμε κι εμεις που ειμαστε κοντα στοο οριο 

-
- Αντιστράτηγος
Συμφωνα με προ εκλογικες συζητησεις του Μητσοτακη ελεγε ( και ολοι το γνωριζουν ) πως ειναι κατα των συμβασιουχων και γενικα του θεσμου των ΟΒΑ διοτι εκει που τους δειχνουν μια ειδικοτητα μετα απο καποια χρονια ληγει η συμβαση και ξανα παλι απτην αρχη. Κανεις δεν εχει πει 100% για ΕΠΟΠ απλα ο Παναγιωτοπουλος με τον Στεφανη σε προσφατη συζητηση ειχαν πει πως θελουν να κανουν προσληψεις οπλιτων λογω της εντασης που επικρατει με την ΑΟΖ και τους Τουρκους. Μεσα στον Σεπτεμβρη θα καταθεσουν αυτα που ζητανε στον Μητσοτακη οποτε μεχρι τοτε υπομονη.. Τωρα για το υψος που λες θα σου πω τι εβλεπες παλια και μπορει να επιβεβαιωσει και ο διαχειριστης του φορουμ οπου ειχε μπει στις ενοπλες δυναμεις το 09 αν δεν κανω λαθος. Λοιπον τοτε εβλεπες και κατω του 1,70 ατομα να τους περνανε μια χαρα , βεβαια δεν ξερω αν επεσαν τηλεφωνα ή οχι αλλα τα ματακια μου μεσα στα στρατοπεδα εχουν δει πολλα !!
1,65 είναι το όριο ύψους για τον Ελληνικό στρατό γι αυτό και βλέπεται αρκετούς εμφανέστατη κάτω του 1,70. Οποτε μην αγχωνεστε μερικοι
Ζ'ΜΑΚ
-
- Αντιστράτηγος
Ελπιζω να βει στο κοντινο μελλον ομως γιατι κι εμεις τα παππουδια ειμαστε στο οριο.

Xαχαχ έλα ρε Λευτέρη στο όριο δεν λες τίποτα! Και εγώ το εχω πολύ άγχος!!!
Βάσω μου χαίρομαι που βλέπω και αλλη κοπέλα εδώ μέσα, ένιωθα μονη
Βάσω μου χαίρομαι που βλέπω και αλλη κοπέλα εδώ μέσα, ένιωθα μονη

-
- Αντιστράτηγος
Π. Α Αυτο το αγχος θα μας φαει στο τελος 

- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 66
Σε περισπτωση που γινει το σωμα υπαξιωματικων θα επηρρεασει καθολου σε ενδεχομενη προκυρηξη?
-
- Αντιστράτηγος
Κανεις δεν ξερει για σιγουρα ! Ελπιζω πως οχι ομως.
Παιδια βλέπω πολλοί ειμαστε στο όριο οπότε μακάρι να το μεγαλώσει λιγο αυτο το ατιμο το ηλικιακο όριο γιατι είναι πραγματικά αδικο για ολα τα παιδια που μια δεκαετια τωρα δεν εχει βγαλει τιποτα ωστε να κανουμε το ονειρο μας πραγματικοτητα και εμεις που ενηλικηωθηκαμε εν μεσω κρισης.
-
- Αντιστράτηγος
Ηλια Κακα τα ψεματα δεν νομιζω να αυξησει το οριο, οσο κι αν το θελουμε αυτο.

Λευτέρη άστα να πάνε!!! Αγχος τωρα άγχος μετα αν βγει άγχος μέχρι να δουμε αποτελεσματα. Θα ασπρισουμε 
Ηλία, Συμφωνώ θεωρώ άδικο μετα απο δέκα χρόνια και ολους οσους ήθελαν να μπουν να μην ανεβασουνε ενα δυο χρόνια το όριο. Βέβαια θα μας πει κάποιος γτ να το ανεβάσουν; Αν δεν μπαινετε δεν μπαινετε δεν γίνεται να μας βολευει ολους. Φυσικά απλα είναι κρίμα γιατί περιμένουμε όπως ειπες τοσα χρόνια και ακούμε υποσχέσεις αλλά τίποτα όλη τη δεκαετία που πέρασε. Πάντως είχα διαβάσει Καπού δεν ξέρω όμως αν ισχύει η αν είναι ράδιο αρβύλα πως και για τους ειδικούς φρουρούς ήθελε να ανεβάσει το όριο ηλικιας στα 29 αλλά θα καθυστερούσε και για να βγει άμεσα το άφησε 28. Αν ισχύει λέω αν ισως έχουμε κάποια ελπίδα.

Ηλία, Συμφωνώ θεωρώ άδικο μετα απο δέκα χρόνια και ολους οσους ήθελαν να μπουν να μην ανεβασουνε ενα δυο χρόνια το όριο. Βέβαια θα μας πει κάποιος γτ να το ανεβάσουν; Αν δεν μπαινετε δεν μπαινετε δεν γίνεται να μας βολευει ολους. Φυσικά απλα είναι κρίμα γιατί περιμένουμε όπως ειπες τοσα χρόνια και ακούμε υποσχέσεις αλλά τίποτα όλη τη δεκαετία που πέρασε. Πάντως είχα διαβάσει Καπού δεν ξέρω όμως αν ισχύει η αν είναι ράδιο αρβύλα πως και για τους ειδικούς φρουρούς ήθελε να ανεβάσει το όριο ηλικιας στα 29 αλλά θα καθυστερούσε και για να βγει άμεσα το άφησε 28. Αν ισχύει λέω αν ισως έχουμε κάποια ελπίδα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Pao13 και 8 επισκέπτες