Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
NIKOS1989
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

310LELE έγραψε:
NIKOS1989 έγραψε:Παιδια καλησπερα! Με αυτο που θα σας πω θα υπαρξει μια σχετικη απογοητευση. Χθες κατεθεσα τα χαρτια μου για την προκυρηξη. Η συμμετοχη ειναι παρα πολλη μεγαλη. Ο δυκ οτι ελεγε για τις πρωτες μερες περιπου 1200 ηταν αληθης. Κυριως για τις θεσεις των ειδικων δυναμεων ειναι πολλη μεγαλη η συμμετοχη! Καλη επιτυχια σε ολους μας!

Φίλε νίκο σε ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες σου. Θα ήθελα σε παρακαλώ πάρα πολύ αν έχεις την καλωσύνη να μας πείς για τη διαδικασία, δηλαδή με τα χαρτιά σου όλα οκ; Η υπ. Δηλ έγραψες ακριβώς αυτό που λέει μέσα η προκ; Σου είπαν κάτι άλλο και γενικά αν μπορεις να γράψεις το οτιδήποτε θεωρείς πως θα μας βοηθούσε. Να είσαι καλά και καλή σου επιτυχία!
παιδια κανεις δεν ξερει για τον συνολικο αριθμο αιτησεων. εγω παντως που πηρα προτοκολλο ημουν 222 μονο για τις ειδικες δυναμεις και δεν συμπεριλαμβανουν αυτες που τις στελνουν ταχυδρομικως. φιλε μου στην υπευθυνη δηλωση θα γραψεις αυτο που λεει ακτιβως η προκυρηξη και θα βαλεις την υπογραφη σου. θελει φωτοτυπια ecdl και το πτυχιο αγγλικων επικυρωμενα παντα και τις 6 σελιδες τις τελευταιες απο απο την προκυρηξη. αυτα αν θελεις και κατι αλλο μου λες!!!
atma
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από atma »

Μα καλά βγαίνει η προκύρηξη και ζητάνε παράβολο 10ευρώ; Πάμε καλά; Σκεφτείτε πόσα άτομα θα κάνουν αίτηση και βάλτε 10 το κεφάλι! Για 49 άτομα που θα προσληφθούν! Αίσχος! Καλή επιτυχία σε όσους καταθέσουν χαρτιά!
Μάνος90

Δημοσίευση από Μάνος90 »

Παιδιά έχω που έχω βοηθήσει σε διάσωση στη θάλασσα τι πρέπει να κάνω; τι χαρτιά μαζεύω και από που ; ευχαριστω
NIKOS1989

atma έγραψε:Μα καλά βγαίνει η προκύρηξη και ζητάνε παράβολο 10ευρώ; Πάμε καλά; Σκεφτείτε πόσα άτομα θα κάνουν αίτηση και βάλτε 10 το κεφάλι! Για 49 άτομα που θα προσληφθούν! Αίσχος! Καλή επιτυχία σε όσους καταθέσουν χαρτιά!
δεν σοβαρολπγεις ετσι?; σε πειραζουν τα 10 ευρω; να μου ελεγες οτι θα σε πειραζαν τα εξοδα που θα κανεις οταν θα εισαι εδω αθηνα 3 εβδομαδες για την διαδικασια να το καταλαβω αλλα οχι και τα 10 ευρω.
atma
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από atma »

Εννοειται πως θα με πειραξουν απο τι στιγμη που οι πιθανοτητες να προσληφθω ειναι μηδαμινες. Δεν θυμαμαι να εχει ξαναγινει κατι τετοιο με παραβολο (διορθωστε με αν κανω λαθος)
NIKOS1989

σε διορθωνω εγω και στο λεω με σιγουρια. σε ολες τις προκυρηξεις θελει παραβολο 10 να πληρωσεις. οτι ειναι μηδαμινες το ξερουμε ολοι αλλα γτ να μην δεν εχεις δικαιωμα να ελπισεις σε κατι καλο; βεβαια καλο. ειναι για μενα σε αλλους μπορει να το θεωρουν αδιαφορο.
Stad

Δημοσίευση από Stad »

Καλησπερα, Γνωριζει καποιος πως μπορω να παω στη σχολη λιμενοφυλακων απο τον ηλεκτρικο πειραια; Ειδα το σχετικο θεμα στο φορουμ αλλα δεν αμαφερεται μα σαφηνεια. Ευχαριστω.
manos90

Δημοσίευση από manos90 »

Καλησπερα παιδια... Εχω ολα τα απαιτουμενα της προκηρυξης... Και εχω διασωσει ανθρωπο απ την θαλασσα... Τι πρεπει να κανω; Ποιες κινησεις για αποδεικτικο; Ευχαριστω
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Vardou »

atma έγραψε:Εννοειται πως θα με πειραξουν απο τι στιγμη που οι πιθανοτητες να προσληφθω ειναι μηδαμινες. Δεν θυμαμαι να εχει ξαναγινει κατι τετοιο με παραβολο (διορθωστε με αν κανω λαθος)

Το 2011 δεν θυμαμαι αλλα το 2013 και 2014 ειχε παράβολο.
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
NIKOS1989

Stad έγραψε:Καλησπερα, Γνωριζει καποιος πως μπορω να παω στη σχολη λιμενοφυλακων απο τον ηλεκτρικο πειραια; Ειδα το σχετικο θεμα στο φορουμ αλλα δεν αμαφερεται μα σαφηνεια. Ευχαριστω.
φιλε επειδη θα μπερδευτεις γτ δεν εισαι απο αθηνα παρε ενα ταξακι. Το πολυ 3 ευρω θα σου παρει!
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

manos90 έγραψε:Καλησπερα παιδια... Εχω ολα τα απαιτουμενα της προκηρυξης... Και εχω διασωσει ανθρωπο απ την θαλασσα... Τι πρεπει να κανω; Ποιες κινησεις για αποδεικτικο; Ευχαριστω

Οι υποψήφιοι θα προσκομίζουν αντίγραφο πορίσματος Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (Ε. Δ. Ε.), που διενεργήθηκε ή πρόκειται να διενεργηθεί μετά την υποβολή σχετικού αιτήματος και περατώνεται εντός προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερών, για τη διαπίστωση των προϋποθέσεων της παρ.8 του άρθρου 6 του Ν.3079/2002, όπως αυτή προστέθηκε με το άρθρο 2 του Ν.3569/2007 και συμπληρώθηκε με το άρθρο 11 του Ν.3752/2009, όπως αυτό τροποποιήθηκε με την παρ.23 του άρθρου 80 του Ν.4009/2011.

Αυτό πρέπει να προσκομίσεις.

Stad

Δημοσίευση από Stad »

Νικο νομιζω ειναι η καλυτερη λυση. Σε ευχαριστω για τη συμβουλη.
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Vardou »

manos90 έγραψε:Καλησπερα παιδια... Εχω ολα τα απαιτουμενα της προκηρυξης... Και εχω διασωσει ανθρωπο απ την θαλασσα... Τι πρεπει να κανω; Ποιες κινησεις για αποδεικτικο; Ευχαριστω

Μόνο για το ναυάγιο του εξπρές Σαμίνα το 2000 ισχύουν οι διασώσεις ανθρώπων. Κατι αλλο δεν ξερω. Θα πρεπει να ρωτησεις.
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όπως πολύ σωστά αναφέρει και ο Vardou και όπως το αναφέρει ξεκάθαρα και η προκήρυξη ΜΟΝΟ για το ναυάγιο του εξπρές Σάμινα ισχύει η κατηγορία. Η οποιαδήποτε άλλη διάσωση ακόμη και αν αποδειχθεί μετά από ΕΔΕ ΔΕΝ ισχύει. Συνεπώς φιλαράκι αν σε παίρνει κάνε τα χαρτιά σου σε άλλη κατηγορία.

Syros92

Δημοσίευση από Syros92 »

Παιδια μόλις με ενημέρωσαν από πηγή μεςα απ το υπουργείο πως την άνοιξη θα βγει προκήρυξη για 275 θέσεις περίπου γενικής σειράς.. το κονδύλιο εχει κοπεί ήδη... γι αυτο έβγαλαν και την προηγούμενη 31/12 με τον παλιό χρόνο μην χάσουν το κονδύλι της προκήρυξης για το 2015 ! Υπομονή .. Η προκήρυξη θα αφορά τους 89αριδες και μετα !
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης