Συγνώμη για την επανάληψη της ερώτησης μου αλλα επειδή ειμαι νέος στο φορουμ και γίνετε λιγο χαμός απ'οτι βλεπω, με 2950 στην Β κατηγορία που έχω πως με βλεπετε?
johnchav έγραψε:Προσωπικη αποψη παντα... Οταν βγει η προ... Με το καλο, αναμενεται να ειναι πολυ πιο ψηλα η βαση... Θα εκπλαγουμαι πιστευω... Εχουν μαζευτοι πολλοι !
Δεν μπορουν οι βασεις οντως να ξεφυγουν υπερβολικα και ουτε προκειτε... Γνωμη μου ειναι απο 2550 και πανω να ειναι οι επιτυχοντες και απο 2500 και πανω επιλαχοντες... Εχουν ερθει ατομα στο ρουφ να παρουν το χαρτι τυπου Α και τους βλεπω με τατουαζ σε εμφανει σημεια και μη και κατω απο 1.70 και τους ρωταω ποσα μορια εχουν και μου απαντανε καποιοι και πανω απο 2700 και ειναι και σιγουροι οτι θα μπουν... Οταν τους δειτε ξερετε τι θα κανετε πιστευω!
kailas έγραψε:Δεν μπορουν οι βασεις οντως να ξεφυγουν υπερβολικα και ουτε προκειτε... Γνωμη μου ειναι απο 2550 και πανω να ειναι οι επιτυχοντες και απο 2500 και πανω επιλαχοντες... Εχουν ερθει ατομα στο ρουφ να παρουν το χαρτι τυπου Α και τους βλεπω με τατουαζ σε εμφανει σημεια και μη και κατω απο 1.70 και τους ρωταω ποσα μορια εχουν και μου απαντανε καποιοι και πανω απο 2700 και ειναι και σιγουροι οτι θα μπουν... Οταν τους δειτε ξερετε τι θα κανετε πιστευω!
Πολυς κοσμος τρομαζει με το γεγονος οτι θα γινουν παρα πολλες αιτησεις και φοβουνται οτι θα αυξηθει δραματικα η βαση.
Η αληθεια ειναι ομως οτι απο τις 50.000 (π. Χ.) που θα γινουν, οι 49.000 υποψηφιοι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα.
Λιγοι ειναι εκεινοι που συγκεντρωνουν πανω απο 2500 μορια.
Σκεφτητε λιγο τι σας λεγαν οι σειρες σας στο στρατο.
kailas έγραψε:Δεν μπορουν οι βασεις οντως να ξεφυγουν υπερβολικα και ουτε προκειτε... Γνωμη μου ειναι απο 2550 και πανω να ειναι οι επιτυχοντες και απο 2500 και πανω επιλαχοντες... Εχουν ερθει ατομα στο ρουφ να παρουν το χαρτι τυπου Α και τους βλεπω με τατουαζ σε εμφανει σημεια και μη και κατω απο 1.70 και τους ρωταω ποσα μορια εχουν και μου απαντανε καποιοι και πανω απο 2700 και ειναι και σιγουροι οτι θα μπουν... Οταν τους δειτε ξερετε τι θα κανετε πιστευω!
Πολυς κοσμος τρομαζει με το γεγονος οτι θα γινουν παρα πολλες αιτησεις και φοβουνται οτι θα αυξηθει δραματικα η βαση.
Η αληθεια ειναι ομως οτι απο τις 50.000 (π. Χ.) που θα γινουν, οι 49.000 υποψηφιοι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα.
Λιγοι ειναι εκεινοι που συγκεντρωνουν πανω απο 2500 μορια.
Σκεφτητε λιγο τι σας λεγαν οι σειρες σας στο στρατο.