Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2011)
Μηπως ξερετε ποσα ατομα επυλαχοντες θα παρουν απο καθε κατηγορια?
2360 η βαση ειναι εκει δεν εχουμε πιθανοτητα να μπουμε με τιποτα ειναι 100/100 σιγουρο μακαρι να ειμαστε επιλαχων παιδια...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 32
ΔΕΝ ειναι τοσο το αποτελεσμα που θα σε κανει να χαρεις η να λυπηθεις οσο ολο αυτο το διαστημα που περιμενεις να μαθεις κατι μα τι στο καλο κανουν απο χθες
μηπως ξερετε ποσα ατομα θα παρουν επιλαχοντες στην καθε κατηγορια;Λακεδαιμόνιος έγραψε:Το μονο σιγουρο ειναι οτι κανεις σε αυτην την προκηρυξη δεν καταφερε να αποσπασει επικυρωμενη πληροφορια των βασεων πριν την ανακοινωση και επισημα της αστυνομιας για τους πινακες... Οποτε αναμενετε πλεον δεν υπαρχει κατι αλλο που να μπορει να γινει.
φιλε μου την βαση στην Α την εχουμε πει εδω και μια βδομαδα με ενα αλλο παιδι απο δω τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. Ειναι 2360. Τι να κανουμε αυτη ειναι η βαση ευτυχως για μερικους δυστυχως για αλλους. Η αναμονη φερνει σεναρια αλλα η βαση ειναι αυτηΛακεδαιμόνιος έγραψε:Το μονο σιγουρο ειναι οτι κανεις σε αυτην την προκηρυξη δεν καταφερε να αποσπασει επικυρωμενη πληροφορια των βασεων πριν την ανακοινωση και επισημα της αστυνομιας για τους πινακες... Οποτε αναμενετε πλεον δεν υπαρχει κατι αλλο που να μπορει να γινει.
Ρε μαγκες λετε Για β 2650 εγω πιστευω πως ειναι ποιο χαμιλα γυρο στα 2600 γιατι εμενα με πηραν τηλεφ για ισοβαθμια κ εχω 2550β μορια κ ισοβαθμουσα μαζι με αλλο ενα παιδι κ με τον ιδιο που ισοβαθμισα φετος ειχα ισοβαθμισει κ περιση αλλα περιση δν με ειχαν παρει τηλεφ για ισοβαθμια γιατι δεν ημοθν ουτε επιλαχων! Αρα για να με πηραν τηλεφ για ησοβαθμια φετος ελπιζω πως θα ειμαι επιλαχων βασει λογικης! Εσεις τι λετε; Γιατι δεν φωναξαν ατομα για ισοβαθμια με 2000 δεν υπηρχαν; Δεν νομιζω! Αρα πρεπει να φωναξαν τους επιτυχοντες κ τους επιλαχοντες κ απο οτι συζητησα κ με αλλους αυτο μου ειπαν!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 22
leW Εχεις απολυτο δικιο... Και εγω σιμερα το πρωι εμαθα οτι για Α' ειναι 2360 απο αξιωματικο στην ΓΑΔΑ... Για Β' ακομα δεν ξερω τιποτα αλλα μολις μαθω θα σας ενημερωσω... Οσο για αυτο που λενε για την Β' 2600 κατι ειναι μεγαλη μαλακια...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Ουτε σημερα τα βλεπω να βγαινουν...
35M.K 310 lele έγραψε:leW Εχεις απολυτο δικιο... Και εγω σιμερα το πρωι εμαθα οτι για Α' ειναι 2360 απο αξιωματικο στην ΓΑΔΑ... Για Β' ακομα δεν ξερω τιποτα αλλα μολις μαθω θα σας ενημερωσω... Οσο για αυτο που λενε για την Β' 2600 κατι ειναι μεγαλη μαλακια...
τι εννοεις μεγαλη μαλακια; Θα ειναι πιο πανω;2700;
Ρε παιδια να ρωτησω αν τα βγαλουνε σημερα μπορει να ειναι οποιαδηποτε ωρα και στιγμη; Σωστα?
Οταν λες κατι απο καπου το μαθαινεις κ γω λεω 2340 για α και 2640 για β.
-
Κοιτα ρε σειρα... Δν εννοω οτι θα ειναι περισσοτερα απο 2600 αλλα οτι δν ειναι κατι σιγουρο οπως στυην Α' που ειναι 2360 επιβεβαιωμενο... Οταν μαθω κατι για την Β' και το επιβεβαιωσω θα σας το πω... Μην ακουτε ***** ...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
-
Εννοειτε αυτο... Μπορει για παραδειγμα να ειναι και 2 η ωρα αλλα και 12 το βραδυ... Οπως τους κατσει σειρα...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 32
¨το θεμα ειναι οτι δεν βγαινει ενας υπευθυνος να μας κατατοπισει για τα αποτελεσματα!
Τι εννοεις υπευθυνος; Να μπει ο ντουμας στο φορουμ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες