Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
Αντε να δουμε ρε παιδες!:/
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Μαγκες οσοι πατε παντως προσεχετε λιγο... Εμενα με εκοψαν για ενα κιλο... Με εβγαλαν 66 κ επρεπε να ειμαι 67,2... Απιστευτα πραγματα... Σε οποιον το ελεγα δε το πιστευε... Αφηστε που τον ΔΜΣ Τον εκαναν 4 η ωρα. Ολη τη μερα μας ειχαν εκει... Λογικο δεν ειναι να εχασα ενα κιλο εκει;
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
έπρεπε να το ξέρεις. Πιες 2 μπουκαλια νερο φαε και 2 σαντουιτς και θα ήσουν οκ. το έλεγε η προκήρυξη καθαραθεμης έγραψε: Μαγκες οσοι πατε παντως προσεχετε λιγο... Εμενα με εκοψαν για ενα κιλο... Με εβγαλαν 66 κ επρεπε να ειμαι 67,2... Απιστευτα πραγματα... Σε οποιον το ελεγα δε το πιστευε... Αφηστε που τον ΔΜΣ Τον εκαναν 4 η ωρα. Ολη τη μερα μας ειχαν εκει... Λογικο δεν ειναι να εχασα ενα κιλο εκει;
Καλησπέρα παιδιά πριν λίγο γύρισα από την διεύθυνση υγειονομικού που πήγαμε σήμερα για τα ψυχοτεχνικά και τις ιατρικές εξετάσεις. Για μένα όλα πήγαν καλά αλλά και όλους όσους ήταν στο γκρουπάκι μου. Εμένα με άγχωνε το ΔΜΣ αλλά τελικά κακώς αγχωνόμουν γιατί ήμουν αρκετά κάτω από το όριο (1,82μ. Και 84,5kg). Από όσο είδα από τον πίνακα θα έπρεπε να είμασταν 62 άτομα αλλά είμασταν 51. Αύριο είναι οι αθλητικές δοκιμασίες. Καλή μας τύχη και καλό κουράγιο σε όλους
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Παλικαρια χρονια πολλα και καλη χρονια. Ειμαι 1559 σειρα Κατ. Α και εχω περασει με επιτυχια αθληματα και ψυχοτεχνικα. Επιδει ομως 3 λαλουν κ 2 χορευουν, μπορει να μου πει κανεις αν εχω καμια ελπιδα απο εδω στην κορυφη της ληστας γιατι κρυωνω!
Μισό για να καταλάβω. Ακόμα μπαίνουνε οι επιλαχόντες;
στης 24 Γενάρι αν θυμαμε καλά ξεκινάνε οι εξετάσεις μας... Τα παιδία τι θα προτοπρολάβουνε να κάνουνε και να διαβάσουνε εάν θέλουνε;
στης 24 Γενάρι αν θυμαμε καλά ξεκινάνε οι εξετάσεις μας... Τα παιδία τι θα προτοπρολάβουνε να κάνουνε και να διαβάσουνε εάν θέλουνε;
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
Και το γεγονος οτι απο πολιτη θα σε παρουνε και μεσα σε ενα μηνα θα σε "κανουνε αστυνομικο" θα πρεπει να ειναι λιγο ανησυχητικο. Αλλοι κανουνε 2 χρονια σχολη και αλλοι 4. Και αλλοι σε 1 μηνα. Τι να πω. Θεωρω οτι η εκπαιδευση θα επρεπε να κραταει περισσοτερο.
electrolisa έγραψε:Και το γεγονος οτι απο πολιτη θα σε παρουνε και μεσα σε ενα μηνα θα σε "κανουνε αστυνομικο" θα πρεπει να ειναι λιγο ανησυχητικο. Αλλοι κανουνε 2 χρονια σχολη και αλλοι 4. Και αλλοι σε 1 μηνα. Τι να πω. Θεωρω οτι η εκπαιδευση θα επρεπε να κραταει περισσοτερο.
Απο τη στιγμη που στην ουσια δεν κοβεται κανεις στην εκπαιδευση, ειτε 4 χρονια, ειτε 2, ειτε κανενα, το ιδιο ειναι.
Παιδια καλη χρονια... Ηθελα να ρωτησω εγω που ειμαι 1116β θεση στη β κατηγορια γινεται τιποτα; Ξερετε απο τεε; Σε ποια Θεση Εχουν σταματησει;
illust έγραψε:electrolisa έγραψε:Και το γεγονος οτι απο πολιτη θα σε παρουνε και μεσα σε ενα μηνα θα σε "κανουνε αστυνομικο" θα πρεπει να ειναι λιγο ανησυχητικο. Αλλοι κανουνε 2 χρονια σχολη και αλλοι 4. Και αλλοι σε 1 μηνα. Τι να πω. Θεωρω οτι η εκπαιδευση θα επρεπε να κραταει περισσοτερο.
Απο τη στιγμη που στην ουσια δεν κοβεται κανεις στην εκπαιδευση, ειτε 4 χρονια, ειτε 2, ειτε κανενα, το ιδιο ειναι.
Ναι όντως δεν κόβετε κανείς αλλα θέλεις δεν θέλεις οταν είσαι μέσα ολο και κάτι παραπάνο θα ακούσεις και θα σε μήνει οσο ποιο πολύ καιρό είσαι μέσα
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
illust έγραψε:electrolisa έγραψε:Και το γεγονος οτι απο πολιτη θα σε παρουνε και μεσα σε ενα μηνα θα σε "κανουνε αστυνομικο" θα πρεπει να ειναι λιγο ανησυχητικο. Αλλοι κανουνε 2 χρονια σχολη και αλλοι 4. Και αλλοι σε 1 μηνα. Τι να πω. Θεωρω οτι η εκπαιδευση θα επρεπε να κραταει περισσοτερο.
δεν ειναι καθολου μα καθολου το ιδιο. Δες τι κανουνε 4 χρονια οι αξιωματικοι μεσα; Στη σχολη, τι κανουν 2 χρονια οι αστυφυλακες και ρωτα να μαθεις τι κανουν 2 μηνες οι φρουροι. Ας μη βγουμε αλλο off topic συνεχιζω να πιστευω οτι οι εκπαιδευση θα επρεπε να κρατησει παραπανω. Ισως 4 μηνες χωρις πρακτικη, ισως 6...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 30
Έλα στο θέμα μας
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Θα εχουμε κανα νεο; Με εχει φαει η αγωνια! Δεν μας εχει πει κανεις τιποτα. Θα μας παρουν, τι θα γινει?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες