Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από bonito »

Ειπα απο την αρχη οποιος δεν με πιστευει να παει να παιξει κανα προ... Αιντε... Επιβεβαιωνω και εγω, παρασκευη το πρωι η κληρωση στις 9 μου ειπε στην πρωην σχολη αξιωματικων στην αθηνα... Οποτε η την παρασκευη η μετα την παρασκευη τα αποτελεσματα... Του λεω του γραμματεα, σε ποια σειρα ισοψηφω;-μου λεει δεν ξερω απλα ηρθα οι ισοψηφιες λεει... Λεω αποτελεσματα ποτε; Μου λεει για αυτο κανουν τις κληρωσεις την παρασκευη για να βγαλουν τους πινακες... Αυτα απο μενα ακριβως οπως ειπωθηκαν. Και φιλε μου ειμαι ο μονος που δεν εχει κανει ουτε ΜΙΑ προβλεψη. Ποτε. Και για κανενα λογο. Ακου τον μακη αμα θες τι να σου πω.:)
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από basilis.lok »

asimike έγραψε:Για εμενα πηγαινε αυτο; ...
οχι αδερφε γενικα μιλαω. Νομιζουν οτι ισοβαθμουν μονο οι επιτυχοντες!
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

bonito έγραψε:Ειπα απο την αρχη οποιος δεν με πιστευει να παει να παιξει κανα προ... Αιντε... Επιβεβαιωνω και εγω, παρασκευη το πρωι η κληρωση στις 9 μου ειπε στην πρωην σχολη αξιωματικων στην αθηνα... Οποτε η την παρασκευη η μετα την παρασκευη τα αποτελεσματα... Του λεω του γραμματεα, σε ποια σειρα ισοψηφω;-μου λεει δεν ξερω απλα ηρθα οι ισοψηφιες λεει... Λεω αποτελεσματα ποτε; Μου λεει για αυτο κανουν τις κληρωσεις την παρασκευη για να βγαλουν τους πινακες... Αυτα απο μενα ακριβως οπως ειπωθηκαν. Και φιλε μου ειμαι ο μονος που δεν εχει κανει ουτε ΜΙΑ προβλεψη. Ποτε. Και για κανενα λογο. Ακου τον μακη αμα θες τι να σου πω.:)
παω για pro2011 τωρα! Χαχαχα
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από asimike »

bonito έγραψε: Ειπα απο την αρχη οποιος δεν με πιστευει να παει να παιξει κανα προ... Αιντε... Επιβεβαιωνω και εγω, παρασκευη το πρωι η κληρωση στις 9 μου ειπε στην πρωην σχολη αξιωματικων στην αθηνα... Οποτε η την παρασκευη η μετα την παρασκευη τα αποτελεσματα... Του λεω του γραμματεα, σε ποια σειρα ισοψηφω;-μου λεει δεν ξερω απλα ηρθα οι ισοψηφιες λεει... Λεω αποτελεσματα ποτε; Μου λεει για αυτο κανουν τις κληρωσεις την παρασκευη για να βγαλουν τους πινακες... Αυτα απο μενα ακριβως οπως ειπωθηκαν. Και φιλε μου ειμαι ο μονος που δεν εχει κανει ουτε ΜΙΑ προβλεψη. Ποτε. Και για κανενα λογο. Ακου τον μακη αμα θες τι να σου πω.:)
ακριβως τα ιδια ειπαν και σε εμενα... Ετσι ειναι, παρασκευη 9 ωρα... Αν ηξερα την θεση θα ηταν καλυτερα... Μπορει να ειναι και η 399 αλλα μπορει και να ειναι η 899...
ΕΛΛΑΣ
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από sta8hsss »

asimike έγραψε:
bonito έγραψε: Ειπα απο την αρχη οποιος δεν με πιστευει να παει να παιξει κανα προ... Αιντε... Επιβεβαιωνω και εγω, παρασκευη το πρωι η κληρωση στις 9 μου ειπε στην πρωην σχολη αξιωματικων στην αθηνα... Οποτε η την παρασκευη η μετα την παρασκευη τα αποτελεσματα... Του λεω του γραμματεα, σε ποια σειρα ισοψηφω;-μου λεει δεν ξερω απλα ηρθα οι ισοψηφιες λεει... Λεω αποτελεσματα ποτε; Μου λεει για αυτο κανουν τις κληρωσεις την παρασκευη για να βγαλουν τους πινακες... Αυτα απο μενα ακριβως οπως ειπωθηκαν. Και φιλε μου ειμαι ο μονος που δεν εχει κανει ουτε ΜΙΑ προβλεψη. Ποτε. Και για κανενα λογο. Ακου τον μακη αμα θες τι να σου πω.:)
ακριβως τα ιδια ειπαν και σε εμενα... Ετσι ειναι, παρασκευη 9 ωρα... Αν ηξερα την θεση θα ηταν καλυτερα... Μπορει να ειναι και η 399 αλλα μπορει και να ειναι η 899...
θα δουμε την παρασκευη παιδες... Τουλαχιστον εχουμε μια εικονα στο που βρισκομαστε! Εμενα κανενα τηλεφωνο... Δεν ισοψηφω με κανεναν... ΜΟΝΟΣ μου!Εικόνα
Γιωργος1988
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Γιωργος1988 »

Την παρασκευη και αυτο δυσκολο παιδια...

Γιωργος1988
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Αλλα απ την αλλη μπορει κιολας αν γινουν οι κληρωσεις το πρωι να τα εχουν βγαλει μεχρι το Απογευμα υπομονη τον φαγαμε τον γαιδαρο
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από sta8hsss »

Γιωργος1988 έγραψε:Αλλα απ την αλλη μπορει κιολας αν γινουν οι κληρωσεις το πρωι να τα εχουν βγαλει μεχρι το Απογευμα υπομονη τον φαγαμε τον γαιδαρο
ολα παιζουν... Απλα εγω ειπα οτι εχουμε τουλαχιστον μια εικονα... Στο που βρισκομαστε! Ενω τις προηγουμενες μερες δεν ξεραμε!
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Γιωργος1988 έγραψε:Αλλα απ την αλλη μπορει κιολας αν γινουν οι κληρωσεις το πρωι να τα εχουν βγαλει μεχρι το Απογευμα υπομονη τον φαγαμε τον γαιδαρο
εισαι σιγουρος οτι θα φαμε την ουρα στο τελος; ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Γιωργος1988
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Η θα την φαμε εμεις η θα μας φαει ο γαιδαρος...
LEW
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από LEW »

Ρε παιδια το λογικο ειναι να εχει βγει η λιστα των επιτυχοντων και απλα σε καποιες θεσεις πχ 360η,200η,400η,199η κτλ να υπαρχουν ισοβαθμιες και να γινονται αναγκαστηκα κληρωσεις. Τωρα αν υπαρχει ισοβαθμια στην 900η θεση θα κανουν και εκει κληρωση; Και τι θα του πουν; Συγχαρητηρια αποτυχατε πρωτος;
Γιωργος1988
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Για ισοψηφια παιρνουν τηλ τους πρωτους μεχρι και το 30% απο τους επιλαχοντες; Ρωτησατε κατι τετοιο;
GIANNIS

Δημοσίευση από GIANNIS »

Στην α εισαι εσυ με τα 2420 που ισοψηφεις;

nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από nic007 »

μανωλης έγραψε:Οποιος Ισοψηφει βλεπει μια λιστα που την εχει ο αξιοματικος. Για ισοψηφιες παντος καλουν μοναχα επιτυχοντες και επιλαχοντες. Αν εισαι στην αρχη της λιστας εισαι επιτυχων. Τα λεμε παρασκευη 9 το πρωι λεοφορο μεσογειων 96 αθηνα. Στην πρωην σχολη αξιοματικων ελλας.

τι εννοεις με αυτο φιλος:

Τα λεμε παρασκευη 9 το πρωι λεοφορο μεσογειων 96 αθηνα. Στην πρωην σχολη αξιοματικων ελλας.
Γιωργος1988
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Πιστευω οτι θα παρουν τηλ τους πρωτους 400 και το 30% απο τους 400 δεν ξερω ποσα ατομα ειναι αυτη ειναι η λογικη γιατι το να παρει αυτον που εχει 1500 μορια πχ θα χασει την ωρα του να παει!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες