Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 69
Ειπα απο την αρχη οποιος δεν με πιστευει να παει να παιξει κανα προ... Αιντε... Επιβεβαιωνω και εγω, παρασκευη το πρωι η κληρωση στις 9 μου ειπε στην πρωην σχολη αξιωματικων στην αθηνα... Οποτε η την παρασκευη η μετα την παρασκευη τα αποτελεσματα... Του λεω του γραμματεα, σε ποια σειρα ισοψηφω;-μου λεει δεν ξερω απλα ηρθα οι ισοψηφιες λεει... Λεω αποτελεσματα ποτε; Μου λεει για αυτο κανουν τις κληρωσεις την παρασκευη για να βγαλουν τους πινακες... Αυτα απο μενα ακριβως οπως ειπωθηκαν. Και φιλε μου ειμαι ο μονος που δεν εχει κανει ουτε ΜΙΑ προβλεψη. Ποτε. Και για κανενα λογο. Ακου τον μακη αμα θες τι να σου πω.:)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 51
οχι αδερφε γενικα μιλαω. Νομιζουν οτι ισοβαθμουν μονο οι επιτυχοντες!asimike έγραψε:Για εμενα πηγαινε αυτο; ...
-
- Ανθυπασπιστής
παω για pro2011 τωρα! Χαχαχαbonito έγραψε:Ειπα απο την αρχη οποιος δεν με πιστευει να παει να παιξει κανα προ... Αιντε... Επιβεβαιωνω και εγω, παρασκευη το πρωι η κληρωση στις 9 μου ειπε στην πρωην σχολη αξιωματικων στην αθηνα... Οποτε η την παρασκευη η μετα την παρασκευη τα αποτελεσματα... Του λεω του γραμματεα, σε ποια σειρα ισοψηφω;-μου λεει δεν ξερω απλα ηρθα οι ισοψηφιες λεει... Λεω αποτελεσματα ποτε; Μου λεει για αυτο κανουν τις κληρωσεις την παρασκευη για να βγαλουν τους πινακες... Αυτα απο μενα ακριβως οπως ειπωθηκαν. Και φιλε μου ειμαι ο μονος που δεν εχει κανει ουτε ΜΙΑ προβλεψη. Ποτε. Και για κανενα λογο. Ακου τον μακη αμα θες τι να σου πω.:)
ακριβως τα ιδια ειπαν και σε εμενα... Ετσι ειναι, παρασκευη 9 ωρα... Αν ηξερα την θεση θα ηταν καλυτερα... Μπορει να ειναι και η 399 αλλα μπορει και να ειναι η 899...bonito έγραψε: Ειπα απο την αρχη οποιος δεν με πιστευει να παει να παιξει κανα προ... Αιντε... Επιβεβαιωνω και εγω, παρασκευη το πρωι η κληρωση στις 9 μου ειπε στην πρωην σχολη αξιωματικων στην αθηνα... Οποτε η την παρασκευη η μετα την παρασκευη τα αποτελεσματα... Του λεω του γραμματεα, σε ποια σειρα ισοψηφω;-μου λεει δεν ξερω απλα ηρθα οι ισοψηφιες λεει... Λεω αποτελεσματα ποτε; Μου λεει για αυτο κανουν τις κληρωσεις την παρασκευη για να βγαλουν τους πινακες... Αυτα απο μενα ακριβως οπως ειπωθηκαν. Και φιλε μου ειμαι ο μονος που δεν εχει κανει ουτε ΜΙΑ προβλεψη. Ποτε. Και για κανενα λογο. Ακου τον μακη αμα θες τι να σου πω.:)
ΕΛΛΑΣ
θα δουμε την παρασκευη παιδες... Τουλαχιστον εχουμε μια εικονα στο που βρισκομαστε! Εμενα κανενα τηλεφωνο... Δεν ισοψηφω με κανεναν... ΜΟΝΟΣ μου!asimike έγραψε:ακριβως τα ιδια ειπαν και σε εμενα... Ετσι ειναι, παρασκευη 9 ωρα... Αν ηξερα την θεση θα ηταν καλυτερα... Μπορει να ειναι και η 399 αλλα μπορει και να ειναι η 899...bonito έγραψε: Ειπα απο την αρχη οποιος δεν με πιστευει να παει να παιξει κανα προ... Αιντε... Επιβεβαιωνω και εγω, παρασκευη το πρωι η κληρωση στις 9 μου ειπε στην πρωην σχολη αξιωματικων στην αθηνα... Οποτε η την παρασκευη η μετα την παρασκευη τα αποτελεσματα... Του λεω του γραμματεα, σε ποια σειρα ισοψηφω;-μου λεει δεν ξερω απλα ηρθα οι ισοψηφιες λεει... Λεω αποτελεσματα ποτε; Μου λεει για αυτο κανουν τις κληρωσεις την παρασκευη για να βγαλουν τους πινακες... Αυτα απο μενα ακριβως οπως ειπωθηκαν. Και φιλε μου ειμαι ο μονος που δεν εχει κανει ουτε ΜΙΑ προβλεψη. Ποτε. Και για κανενα λογο. Ακου τον μακη αμα θες τι να σου πω.:)

-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 32
Την παρασκευη και αυτο δυσκολο παιδια...
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Αλλα απ την αλλη μπορει κιολας αν γινουν οι κληρωσεις το πρωι να τα εχουν βγαλει μεχρι το Απογευμα υπομονη τον φαγαμε τον γαιδαρο
ολα παιζουν... Απλα εγω ειπα οτι εχουμε τουλαχιστον μια εικονα... Στο που βρισκομαστε! Ενω τις προηγουμενες μερες δεν ξεραμε!Γιωργος1988 έγραψε:Αλλα απ την αλλη μπορει κιολας αν γινουν οι κληρωσεις το πρωι να τα εχουν βγαλει μεχρι το Απογευμα υπομονη τον φαγαμε τον γαιδαρο
-
- Ανθυπασπιστής
εισαι σιγουρος οτι θα φαμε την ουρα στο τελος;Γιωργος1988 έγραψε:Αλλα απ την αλλη μπορει κιολας αν γινουν οι κληρωσεις το πρωι να τα εχουν βγαλει μεχρι το Απογευμα υπομονη τον φαγαμε τον γαιδαρο

-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Η θα την φαμε εμεις η θα μας φαει ο γαιδαρος...
Ρε παιδια το λογικο ειναι να εχει βγει η λιστα των επιτυχοντων και απλα σε καποιες θεσεις πχ 360η,200η,400η,199η κτλ να υπαρχουν ισοβαθμιες και να γινονται αναγκαστηκα κληρωσεις. Τωρα αν υπαρχει ισοβαθμια στην 900η θεση θα κανουν και εκει κληρωση; Και τι θα του πουν; Συγχαρητηρια αποτυχατε πρωτος;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Για ισοψηφια παιρνουν τηλ τους πρωτους μεχρι και το 30% απο τους επιλαχοντες; Ρωτησατε κατι τετοιο;
μανωλης έγραψε:Οποιος Ισοψηφει βλεπει μια λιστα που την εχει ο αξιοματικος. Για ισοψηφιες παντος καλουν μοναχα επιτυχοντες και επιλαχοντες. Αν εισαι στην αρχη της λιστας εισαι επιτυχων. Τα λεμε παρασκευη 9 το πρωι λεοφορο μεσογειων 96 αθηνα. Στην πρωην σχολη αξιοματικων ελλας.
τι εννοεις με αυτο φιλος:
Τα λεμε παρασκευη 9 το πρωι λεοφορο μεσογειων 96 αθηνα. Στην πρωην σχολη αξιοματικων ελλας.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Πιστευω οτι θα παρουν τηλ τους πρωτους 400 και το 30% απο τους 400 δεν ξερω ποσα ατομα ειναι αυτη ειναι η λογικη γιατι το να παρει αυτον που εχει 1500 μορια πχ θα χασει την ωρα του να παει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες