Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

p έγραψε:KΑλημέρα,Να ρωτήσω για οικονομικούς παίζει να βγει προσφατα; Μπορεί να δώσει καποιος και για οικονομικους και σημαιοφορους; Εχω τα προσόντα και για οικονομικους και είναι αυτο π προτιμώ αλλα στους 5 δε ξέρω κατα ποσο μπορώ να είμαι. Ενω όταν μπήκα ΑΣΟΕΕ μου άρεσε το λιμενικο εχω πολλους γνωστους το τελευταιο καιρο που παραιτηθηκαν γιατι δεν αντεχαν τις συχνες μεταθεσεις και έχω δευτερες σκεψεις

θα πειξεις στις μεταθεσεις. Αφου δεν υπαρχει επαρκες προσωπικο Εικόνα
μεταπτυχιακο τιτλο εχεις;

dalena
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από dalena »

Εγώ νομίζω μπορώ να δώσω μόνο για υπαξ ή λ/φ και τα 2 ταυτοχρονα δε γίνεται από ότι έχω καταλάβει... είμαι 26... Έχω πτυχιο από η/υ συστήματα τει πειραία και αγγλικά Lower προς το παρον (περιμένω αποτελέσματα prof. Τέλος Ιουλίου) και Γερμανικά mittelstufe.

απολυτήριο λυκείου 18,1. Λόγω σχολής δε χρειάζομαι πιστοποιηση χρήσης η/υ...

τι λέτε;

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

dalena έγραψε:Εγώ νομίζω μπορώ να δώσω μόνο για υπαξ ή λ/φ και τα 2 ταυτοχρονα δε γίνεται από ότι έχω καταλάβει... είμαι 26... Έχω πτυχιο από η/υ συστήματα τει πειραία και αγγλικά Lower προς το παρον (περιμένω αποτελέσματα prof. Τέλος Ιουλίου) και Γερμανικά mittelstufe.

απολυτήριο λυκείου 18,1. Λόγω σχολής δε χρειάζομαι πιστοποιηση χρήσης η/υ...

τι λέτε;

και για τα 2 μπορεις να δωσεις... Μην κοιτατε τα μορια... Προσεξτε λιγο και τον δεικτη μαζας και τις συνεντευξεις... Εκει θα παιχτει το χοντρο παιχνιδιΕικόνα
dalena
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από dalena »

... Θα φανώ σαν τη μενεγάκη τώρα αλλά δε πειράζει για καλό είναι... με ύψος 1,68 και 67κιλα (μέχρι χθες :P) υπολογίζω ένα δείκτη γύρω στο 23,7... Που από ότι είδα είναι μέσα στα πλαίσια που έχουν δώσει μέχρι στιγμής για λ/φ...

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

dalena έγραψε:... Θα φανώ σαν τη μενεγάκη τώρα αλλά δε πειράζει για καλό είναι... με ύψος 1,68 και 67κιλα (μέχρι χθες :P) υπολογίζω ένα δείκτη γύρω στο 23,7... Που από ότι είδα είναι μέσα στα πλαίσια που έχουν δώσει μέχρι στιγμής για λ/φ...

εισαι απο τις καλες εσυ>Εικόνααλλα θα υπαρξουν πολλοι-ες που θα κοπουνε... Για φαντασου μια κοπελα 1,61 με 70 κιλαΕικόνακαλα στην συνεντευξη θα γινει το ελα να δεις

dalena
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από dalena »

... Δες το κ από την άλλη... Μια κοπέλα 1,68 με 52κιλα... Την οποία μεν τη δέχονται αλλά και πάλι δεν είναι φυσιολογικό... Ουτε στη μια περίπτωση ούτε στην άλλη νομίζω θα μπορούν να ανταπεξέλθουν ακόμα κ στο πιο απλό όπως τρέξιμο ή κολύμβηση...

ναι δε λέω είμαι περιζητητη αρσακειάδα νύφη! Χαχαχαχα

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Παντως κριμα που θα ταλαιπωρησουν τοσο κοσμακη να πηγαινοερχεται για ολες αυτες τις εξετασεις... Το υψος και το βαρος μια χαρα μπορουσαν να το κανουν τα κεντρικα λιμεναρχεια... Η συνεντευξη δεν επρεπε να υπαρχει καν... Πολλοι ανωτατοι αξιωματικοι την θεωρουν το κλειδι για να μπορει καποιος να αλλαξει την θεση καταταξης του-επιτυχιαςΕικόνα... Τα ψυχοτεχνικα τεστ μαζι με τα υγειονομικα... Και τα αθληματα στο τελος... Εκει στο υπουργειο καρβουνο καινε;Εικόνα
λιμ_1

Δημοσίευση από λιμ_1 »

greko_27 έγραψε:Προσοντα υποψηφιων για την επερχομενη προκηρυξη των δοκιμων Λιμενοφυλακων

1) Να εχουν την ελληνικη ιθαγενεια

2) Να μην υπερβαινουν το 26ο ετος της ηλικιας τους, δηλαδη να ειναι γεννημενοι απο 1/1/1985 και μετα.

3) Οι αντρες να ειναι στρατολογικα ενταξει

4) Οι αντρες να εχουν υψος 1,70 και οι γυναικες 1,60, χωρις υποδηματα.

5) Ο δεικτης μαζας των αντρων να βρισκεται μεταξυ 19-27 και για τις γυναικες 18-25

6) Να εχουν καθαρο ποινικο μητρωο

7) Να ειναι κατοχοι απολυτηριου λυκειου (ελαχιστος βαθμος απολυτηριου οριζεται το 10)

8) Να ειναι κατοχοι πτυχιου τουλαχιστον μιας ξενης γλωσσας-Τουλαχιστον επιπεδο καλης γνωσης-λοουερ (θα αναγραφονται μεσα στην προκ ποια πτυχια θα αναγνωριζονται)

9) Να εχουν πιστοποιημενη γνωση Η/Υ (Η γνωση αυτη πιστοποιητε με το ECDL,ACTA κτλπ πτυχια που αναγνωριζονται απο τον ΟΕΕΚ, ή να αποφοιτοι τμηματων πληροφορικης ΑΕΙ, ΤΕΙ, διπλωματουχοι αξιωματικοι Εμπορικου ναυτικου, ΙΕΚ και λυκειων). Τα τμηματα των ΑΕΙ, ΤΕΙ θα αναγραφονται μεσα στην προκ.

greco 27 όσον αφορα το όριο ηλικίας... Για να μην εχουν υπερβει το 26ο της ηλικίας τους θα πρεπει να ειναι γεννηθής κάποιος μετα την 1/1/1986. Εκτος αν οριστεί τελικά το 27ο... Π. Χ εγω είμαι γεννηθής 3/1/85 και εχω κλείσει το 26ο έτος της ηλικίας μου... Επίσης άν κάποιος δεν διαθέτει πιστοποιημένο χαρτι γνώσης ξένης γλώσσας δεν μπορει να κάνει καν τα χαρτιά του;

ευχαριστώ.

prom

Δημοσίευση από prom »

greko ναι έχω μεταπτυχιακο τιτλο και 2 αριστα γλωσσες και καλο πτυχιο. Είμαι 24 οποτε λεω μεχρι να γινω 35 π ειναι για τους οικονομικους ε θα ξαναβγει καποια προκηρυξη για οικονομικουσ. Ναι για σημαιοφορος θα πηξουμε στη μεταθεση
νικολας

Δημοσίευση από νικολας »

Παιδια μια απαντηση σας παρακαλω γιατι είμαι στα ορια νευρικου κλονισμου -χωρις πλακα. οταν βγει για τους υπαξ παιζει τα όρια ηλικίας να είναι ελαφρώς μεγαλύτερα; Του 83' είμαι κ με έχει πιάσει τρελή αγωνια τώρα

λιμ_1

Δημοσίευση από λιμ_1 »

νικολας έγραψε:Παιδια μια απαντηση σας παρακαλω γιατι είμαι στα ορια νευρικου κλονισμου -χωρις πλακα.οταν βγει για τους υπαξ παιζει τα όρια ηλικίας να είναι ελαφρώς μεγαλύτερα; Του 83' είμαι κ με έχει πιάσει τρελή αγωνια τώρα

Φιλε μου την ιδια αγωνια εχουμε όλοι μας... Ηδη στους αξιωματικους εριξαν το όριο ηλικίας στα 27 ετη! Υποθέτω οτι κάπου εκει θα είναι και για τους υπαξ... Με κάθε επιφύλαξη.

mamamia
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από mamamia »

Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε, οι υπαξ. οικονομικων που διοριζονται και αν μεταθετονται ή μενουν σταθεροι εκει που διοριζονται. αυτοι οι 5 που θα πρωτοπανε;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

λιμ_1 έγραψε:

greco 27 όσον αφορα το όριο ηλικίας... Για να μην εχουν υπερβει το 26ο της ηλικίας τους θα πρεπει να ειναι γεννηθής κάποιος μετα την 1/1/1986. Εκτος αν οριστεί τελικά το 27ο... Π. Χ εγω είμαι γεννηθής 3/1/85 και εχω κλείσει το 26ο έτος της ηλικίας μου... Επίσης άν κάποιος δεν διαθέτει πιστοποιημένο χαρτι γνώσης ξένης γλώσσας δεν μπορει να κάνει καν τα χαρτιά του;

ευχαριστώ.

οσοι γεννηθηκαν απο την 1/1/1985 και μετα μπορουν να κανουν τα χαρτια τους... Εαν ειχες γεννηθει στις 31/12/1984 δεν θα μπορουσες να κανεις τα χαρτια σου. Πρεπει οπωσδηποτε να εχει πιστοποιημενο εγγραφο γνωσης ξενης γλωσσας + πιστοποιηση γνωσης Η/Υ
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

νικολας έγραψε:Παιδια μια απαντηση σας παρακαλω γιατι είμαι στα ορια νευρικου κλονισμου -χωρις πλακα.οταν βγει για τους υπαξ παιζει τα όρια ηλικίας να είναι ελαφρώς μεγαλύτερα; Του 83' είμαι κ με έχει πιάσει τρελή αγωνια τώρα

ΝΙΚΟΛΑ υπομονη... Οταν ερθει η ωρα θα το μαθεις
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

mamamia έγραψε:Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε, οι υπαξ. Οικονομικων που διοριζονται και αν μεταθετονται ή μενουν σταθεροι εκει που διοριζονται. Αυτοι οι 5 που θα πρωτοπανε;

αξιωματικοι οικονομολογοι οχι υπαξ. Που διοριζονται... Οπου υπαρχουν αναγκες στην υπηρεσια για τη θεση που διοριστηκαν
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες