Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
mimis25 έγραψε:Προκηρύξεις για την πλήρωση θέσεων που εκδόθηκαν από την 4η Οκτωβρίου 2009 και μέχρι τη δημοσίευση του παρόντος ανακαλούνται και οι σχετικές διαδικασίες ματαιώνονται. Η πλήρωση των Πιο πάνω θέσεων επαναπροκηρύσσεται Με εφαρμογή κατά περίπτωση των διατάξεων των άρθρων 1 έως 8 του νόμου αυτού.
Αν δειτε καλα λεει για προκυρηξεις που βγηκα απο τις 4 Οκτωβρη και μετα.
Παντως ετσι που τα εχουν κανει δε ξερουμε τι μορια εχουμε, γτ λιγο πολυ ολοι ξεραμε πανω κατω, τωρα δε ξερουμε τιποτα, σιγουρα τα αποτελεσματα θα ειναι παρα πολυ μαγειρεμενα δε χωρα αμφιβολια.
Αν δεν ισχυσει η βεβαιωση σπουδων πολλα παιδια θα ειναι εξω και μεσα σε αυτους και γω!
Ο νομος δε θα επρεπε να ισχυει γι αυτη την προκυρηξη ειναι μεγαλη αδικια για ολους μας, αυτο ειναι καθαρα μη αξιοκρατικο που κανουν!
Ααααααααα ρε πασοκ ηταν που ηταν η Ελλαδα ενα ***** εσυ την εκανες ακομα πιο μεγαλο!
Δεν μας πιανει κανενα αρθρο αυτου του νομου, ΜΟΝΟ η τροπολογια αυτο του νομου.
Εγω προτεινω να βγαλουν νεα προκυρηξη πιο γρηγορα θα βγουν τα αποτελεσματα
Δινε ιδεες και συ... Να παμε κατα τον αλλο νοεβριο. Αυτος που ειπε πρωτος για τις Βεβαιωσεις και σας επιασε αμοκ δε σας ειπε καν με ποιο τρπο θα γινει και σε ποιες ειδικοτητες θα γινει. Απλα ο ανθρωπος δε ξερει, πεταει μια... Τηνκαβαλατε και σεις και θα φτασει τις 800 σελιδες το θεμα με τις παπαριες του καθε Κυριου εδω μεσα. Σοβαρευτειτε και μη πιστευετε οτι λενε μερικοι. Εδω δε ξερει αυτος ποτε θα τα βγαλουν ξερει πως θα τα βγαλουν. Περιμενετε να μπει και ο ολλανδος και κανας αλλος θα σας πουν και αλλα...
Ο ελληνικος λαος τους ψυφισε τωρα το βουλωνουμε και λεμε και ευχαριστω. Αντε γεια!
Καλησπέρα... Ζήτω το παλιό ''καλό'' ΠΑΣΟΚ... Η αηδία σε όλο της το μεγαλείο... Όποιος πιστεύει ότι υπάρχει αξιοκρατία είναι πρόβατο. Η τροποποίηση αφορούσε τη συνέντευξη... Ο, τιδήποτε άλλη αλλαγή, είναι φάουλ. Βέβαια μπορεί ο καθένας να πετάξει εδώ μια ***** και να πεί για βεβαιώσεις για χαρτιά και κολώχαρτα. Πώς όλοι αυτοί τα ακούνε και τα μαθαίνουν, από κάπου... Και όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν ιδέα; Τί ''φοβεροί'' τύποι είναι όλοι αυτοί και τελικά δεν ξέρουν τί τους γίνεται; Μήπως ρε παιδιά η τελεία (.) στην παράγραφο 3 της προκύρηξης, θα τροποπιηθεί και μας πιάνει; Μη τρελαθούμε στο τέλος
Νιωθω βαθυτατα λυπημαινος με αυτην την συμπεριφορατους. Δεν εχουν ουτε 5 μηνες στην εξουσια και κανουν ολα αυτα! Φορολογιες προκηρυξεις! Τα ριμαξανε ολα! Τι ηθελε ρε ***** μου αυτη η Ν. Δ και εκανε προορα εκλογες. Ας κανανε αργοτερα... Θα ημασταν στον τριτο μηνα δουλειας.
Και ο κυριος βενιζελος κοροιδεψε για αλλη μια φορα. Ειπε θα εχουμε αποτελεσματα μεσα στον δεκεμβριο... Που ειναι; ... δεν εχουν καταλαβει οτι ο κοσμος ειναι αγανακτησμενος με την πολιτικη που Ασκουν... Θελουν να κανουν και τους ξενους ελληνες... ΕΛΕΟΣ!
Πεταξε ενας μια βλακεια και τρελαθηκατε ολοι. απο την στιγμη που δεν βγηκε καμια επεισιμη ανακοινωση για το οτι θα καταργηθουν οι βεβαιωσεις σπουδουν τι τρελενεστε;
Απορώ πως μερικοί συνεχίζουν και μας παραθέτουν τα '' συγκλονιστικά '' στοιχεια που τους τα λέει κάποιος - και αυτοί δεν ξέρουν ποιος. Τα βίσματά σας κύριοι έχουν εκθέσει. Είτε βουλευτές είναι είτε Υψηλόβαθμοι είναι, εκτεθήκατε ομαδικώς, τόσο καιρό γράφονται και9 γράφονται αρλούμπες, και τι θα γίνει και έτσι για τους 82άρηδες, και έτσι με τις βεβαιώσεις, και αυτά θα λέει η τροπολογία, και χέσε ψηλά και αγνάντευε. Η κυβέρνηση είναι που είναι για κλάματα, έρχονται και οι φανταστικές πληροφορίες... Πάτε ασορτί
Παιδάκια διαβάζω τόση ωρα οτι γρέφεται για τις βεβαιώσεις κτλ. Δεν θα προσπαθησω να αμφισβητήσω κανέναν σας γιατι ζουμε στην Ελλάδα και όλοι κάνουν το μακρύ τους και το κοντό του! Το μονο που θα πω είναι οτι αντισυνταγματικές δεν είναι οι βεβαιώσεις σπουδών αλλά η μη τηρηση των προυποθέσεων της προκήρυξης. Εφόσον κάναμε ΄τα χαρτιά μας για την προκήρυξη εποπ "με βεβαιωση σπουδών" και οχι καποια άλλη ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να μου προσθέσουν τα 350 μορια... ! Αν δεν τους άρεσε η προκήρυξη που τόσα χρόνια βγάζουν και την ξέρουν, να την καταργούσαν εξαρχής και να εβγαζαν καινουρια. Και οχι επειδη γουσταρουν να αλλάξουν κάτι να το κάνουν ετσι απλα... ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ! Εγω πρώτη θα βάλω τον καλύτερο δικηγόρο και θα πέσουν και μηνύσεις... !
Γεια σασ... αυτος που γραφει με το ψευδωνιμο "εχω τα αποτελεσματα" αν δεν εχει σπουδασει στο τμημα φυτικης παραγωγης να μη μιλαει. εγω σπουδαζω σε αυτο το τμημα και εχω παιδευτει παρα πολυ ολα αυτα τα χρονια γιατι δεν ειναι ΤΕΙ της πλακας. ειναι δυσκολο τμημα οχι επειδη θελω να δικαιολογησω τον εαυτο μου που το εχω καθυστερησει (επειδη δουλευα παραλληλα με τις σπουδεσ) αλλα επειδη ειναι πραγματικα δυσκολο... επισης στο ΤΕΙ που ειμαι κανουν πραγματικα καλη δουλεια οι καθηγητες και δε κοροιδευουν
Καλησπερα. Διαβαζω αρκετες ασυναρτησιες απο ατομα που λενε οτι γνωριζουν προσωπα και πραγματα. Αλλος λεει οτι θα μας κοψουν, αλλος οτι θα κανουμε τεστ, αλλος οτι θα μας μειωσουν αλλος οτι θα μας καθυστερησουν μπουρου μπουρου στην πλατεια κουμουνδουρου.
Απο την αρχη δεν υπαρχει καποιος που ειπε μια ημερομηνια και επεσε μεσα. Συνεπως δεν ξερει κανενας. Συνεπως τι καθοσαστε και φαγωνοσαστε με τις αρλουμπες του καθενος.
Λες και Μεσα στο υπουργειο δεν εχουν τιποτα αλλο και καθε μερα ασχολουνται με εμας. Κοιμαστε βαθια... Ειμαστε ενα θεμα αναμεσα στα πολλα που τρεχουν. Τα αποτελεσματα θα βγουν στην ωρα που πρεπει και οταν πρεπει. Αξιοκρατικα και δικαια. Υπηρξε μεχρι τωρα κατι που σας εδειξε οτι βιαζεται κανενας; Ολα γινονται βασει του νομου και του πρωτοκολλου. Τι σας κανει να νομιζετε οτι θα βγαλουν τα αποτελεσματα βιαστικα;
Ψυχραιμια, υπομονη και καλη δυναμη.
ΥΣ: Ο πραγματικος Ελεος δεν σπουδαζει φυτικη παραγωγη.
Απο την αρχη δεν υπαρχει καποιος που ειπε μια ημερομηνια και επεσε μεσα. Συνεπως δεν ξερει κανενας. Συνεπως τι καθοσαστε και φαγωνοσαστε με τις αρλουμπες του καθενος.
Λες και Μεσα στο υπουργειο δεν εχουν τιποτα αλλο και καθε μερα ασχολουνται με εμας. Κοιμαστε βαθια... Ειμαστε ενα θεμα αναμεσα στα πολλα που τρεχουν. Τα αποτελεσματα θα βγουν στην ωρα που πρεπει και οταν πρεπει. Αξιοκρατικα και δικαια. Υπηρξε μεχρι τωρα κατι που σας εδειξε οτι βιαζεται κανενας; Ολα γινονται βασει του νομου και του πρωτοκολλου. Τι σας κανει να νομιζετε οτι θα βγαλουν τα αποτελεσματα βιαστικα;
Ψυχραιμια, υπομονη και καλη δυναμη.
ΥΣ: Ο πραγματικος Ελεος δεν σπουδαζει φυτικη παραγωγη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης