Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Αδερφέ τι ακριβος σου είπαν;
Βρε μπακάληδες ήμαρτον. Αφήστε τον ΑΣΕΠ και διαβάστε την τιμημένη προκήρυξη...
Δηλαδή έλεος...
Δηλαδή έλεος...
Μου είπαν ότι στη συγκεκριμένη προκυρηξη το έτος των τρίτεκνων θα είναι το 28ο. Και μένα παράξενο μου φάνηκε τώρα τι να σας πω.
Ο νόμος τ ΑΣΕΠ σας έγραψα τι ορίζει για 3τεκνους
Βρε ξερω για ασεπ τι υσχιει... μηπος αλλαζε κατι για τους ειδικούς φρουρους την προκυρηξη. και κατι αλλο μεχρι 30 αν σπουδάζεις σε ανώτατο Πανεπιστήμιο αν σπουδάζεις σε ιεκ δεν πιάνετε Ε?
Κατα την δίκη μ άποψη δεν νονιζω να ισχύει κάτι άλλο.. όχι από ΙΕΚ... μόνο από. Δημόσιο πανεπιστήμιο κ ΤΕΙ λογικάΘανος2468 έγραψε: Βρε ξερω για ασεπ τι υσχιει... μηπος αλλαζε κατι για τους ειδικούς φρουρους την προκυρηξη. και κατι αλλο μεχρι 30 αν σπουδάζεις σε ανώτατο Πανεπιστήμιο αν σπουδάζεις σε ιεκ δεν πιάνετε Ε?
Ναι δυστηχος ετσι θα ειναι
Όχι τόσο μεγάλο το 40 η 50 % από αυτά είναι και ανάλογα πόσα χρόνια ήσουν και πολλά άλλα τράβα ψαξτο! Εκτός και αν φύγεις με θέμα υγείας κτλπ πριν κάνετε τα χαρτιά σας να το σκεφτείτε καλάbasayevgr έγραψε:Slade7 έγραψε:δεν μπορούν να φύγουν αν δεν περάσουν 5 χρόνια αν φύγουν νωρίτερα θα πληρώσουν όλα τα λεφτά που θα έπαιρναν για τους επόμενους μήνες - χρόνια που έχουν μείνει μέχρι τη συμπλήρωση 5 χρόνωνΔελτας έγραψε:Καλά μάγκες βλέπω να κάνει αιτήση μέχρι και η Κούτση Μαρία..30-40 χιλιάδες αιτήσεις αυτόματος καθυστέρηση των αποτελεσμάτων.
Ο τελευταίος στην Α κατηγορία βλέπω να έχει 2400 μόρια...
Κάτι άσχετο μάγκες οι θέσεις είναι Αθήνα με μισθό 7 κατοσταρικά.. ενοίκιο 250 το λιγότερο 200 ευρώ έξοδα του Σπιτιού το μήνα μένουν 250 για τον μήνα.. Παιδιά τα γράφω γιατί και πολύ δεν θα την παλέψουν και θα χαθούν οι θέσεις αλλά και πολύ λόγο του μισθού θα φύγουν.. Σκεφτείτε καλά τη θα κάνετε γιατί είναι κρίμα να χαθεί η θέση σε έναν που μένει στην Αθήνα και το γουστάρει να μπει.. Αναγκάζομαι να πω αυτά γιατί βλέπω από τους 1500 να μένουν 500 τον Δεκέμβριο του 2020..
Κάτσε λίγο βρε μεγάλε, την πρώτη μέρα που θα μπεις, αν θέλεις να παραιτηθείς, θα πληρώσεις 35-40 χιλιάρικα; Τι λες;
Καλησπέρα στην ομάδα. Μια ερώτηση θα κάνω Ευχαριστώ προληπτικά όποιος απαντήσει. Τις αθλητικές δοκιμασίες και τα ψυχολογικά τεστ τα περνάμε πριν βγουν οι πίνακες ή μετά;
Γιαυτο λεμε κ ξαναλεμε περα απο τα εξοδα που εχουμε γενικα σκεφτειτε πριν κανετε τα χαρτια σας.. ψαξτε το... το κρατος θεωρητικα κ μια μερα να κατσεις κ να φυγεις σου λεει οτι χαλαει χρημα για παρτυ σου... ετσι θα σε αφησει; τιποτα δεν ειναι τζαμπα.. περα απο το οτι θα στερησεις πχ μια θεση απο εναν που μπορει!! αλλα θα επιβαρυνεις τον εαυτο σου κ κυριος την τσεπη σου αν κανει καποιος κατι τετοιο.. κ απο οσο γνωριζω ηταν αρκετοι αυτοι π εκαναν ενα βημα που το θεωρησαν για καλο τις ζωης τους αλλα τελικα βγηκε μονο σε κακο κ σε ενα ψυχοφθωρο βημα!!! μεγαλα παιδια ειστε σκεφτειτε.. ποσα θες να φας εσυ ποσα θες για σπιτι για εξοδα για για για.. κ κυριος αν το τομαρι σας αντεχει σε ενα μερος οπως ειναι η αθηνα που βλεπουν κ τρωνε τοσο σκατο!!! κοιταξτε πρωτα το ΕΣΑΣ κ μετα τα αλλα...
Ο. Π. Κ. Ε
Δεν θεωρω τοσο δυσκολο κ απιθαβο να κανουμε τα χαρτια να περασουμε σε ολα.. αυτα ειναι μηδαμινα μπροστα στο ΑΝ μπορεις να επιβιωσεις..
Ο. Π. Κ. Ε
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
Φιλος μου εμενα ειχε περασει το 11 απο τους πρώτους Οταν ηταν να μπει στη σχολή δε πήγε ποτέ. Λεει που να φυγω να παω και πως θα ζησω
Δεν έχει αδικο αλλα αναλογα τι έχει ο καθενας να αφησει πισω του και σίγουρα αν ειναι καλα οικονομικά ανεξάρτητα αν του αρέσει η αστυνομια. Θελει όντως πολύ σκέψη. Εχω φίλους που δε θα κάνουν τα χαρτια τους γι'αυτο το λογο. Δυστυχώς οι μερες μας είναι περίεργες
Δεν έχει αδικο αλλα αναλογα τι έχει ο καθενας να αφησει πισω του και σίγουρα αν ειναι καλα οικονομικά ανεξάρτητα αν του αρέσει η αστυνομια. Θελει όντως πολύ σκέψη. Εχω φίλους που δε θα κάνουν τα χαρτια τους γι'αυτο το λογο. Δυστυχώς οι μερες μας είναι περίεργες
ΔΕΛΤΑ
Καλά παιδιά μην φέρνετε την καταστροφή. Γενικότερα να ξέρετε ο μισθός κάτω από 950 δεν θα πέσει! Από κει και πέρα ο καθένας κάνει τα κουμάντα του.
Xanthos έγραψε:Δεν θεωρω τοσο δυσκολο κ απιθαβο να κανουμε τα χαρτια να περασουμε σε ολα.. αυτα ειναι μηδαμινα μπροστα στο ΑΝ μπορεις να επιβιωσεις..
Ρε παιδιά αλήθεια τώρα, εγώ έχω το προηγούμενο ή ο καθένας ότι του κατέβει στο κεφάλι το γράφει; ΑΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΏΣΕΙΣ; έχεις ιδέα πόσες χιλιάδες αστυνομικοί υπάρχουν στην Αθήνα; Το ότι κάθε χρόνο σκοτώνονται 2 αστυνομικοί για παράδειγμα είναι ένα πάρα πάρα πάρα πολύ μικρό ποσοστό σχετικά μηδενικό... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλετε να φοβίζετε τον κόσμο λες και θα πάτε στον πόλεμο... Ηρεμήσετε και βγείτε μια βόλτα και αφήστε για λίγο το φόρουμ... Σας κάνει κακό..
950 απο τον πρωτο μηνα που θα τελειωσει κ η πρακτικη δεν νομιζω.. κανα 800αρι καπου εκει παιζει!!1000 κατι περνουν 8χρονίά π έχουν μεσα με βραδυνα και...
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης