Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

diavivastis έγραψε:
; έγραψε:παιδια μολις τωρα με πληροφορησαν οτι τα αποτελεσματα ξαναβγενουν απο την αρχη γιατι εκριναν αντισυνταγματικο τις βεβαιωσεις. αρα ισχυουν μονο τα απολυτηρια και τα πτυχια. καλη μας επιτυχια!

απο που το εμαθες; δηλαδη κιαλλη καθυστερηση; ελεος!
το πολυ μεχρι τις 15 θα βγουν. απλα αλλαζει ολη η κατασταση πλεον παιδια. οσοι ειχαν βεβαιωσεις δεν μετραν. μονο αν εχεις πτυχιο η το απολυτηριο σου και τα αγγλικα βεβαια μαζι με τα κουμπιουτερ. και ολα αυτα γινονται γιατι ο νεος νομος στον οποιο υπαγομαστε αναφερει για μορια απο πτυχια κλπ.
Anonymous

EΤσι κωστα, ακυρωνουν τις βεβειωσεις ακυρωνουν την συνεντευξη κανονικοι νταβατζιδες οι τυποι. Ας μπουν οσοι ειναι να μπουν και μινουμε εμεις εξω και που μας αρεσει και που ειμαστε αξιοι για φανταροι. Θελω να τους βρισω πολυ ασχημα. ΄.
Anonymous

Ρε παιδια αυτο με τις βεβαιωσεις παντως λογικο μου φαινεται οτι ακυρωνεται. πουθενα δεν ισχυει βεβαιωση σπουδων. δηλαδη αν ενας εχει τελειωσει το 1 ετος ενος ιεκ τι διαφορα εχει απο εναν τελειοφοιτο λυκειου; Αν ομως εχει το πτυχιο του τοτε ναι. εχει διαφορα.
Anonymous

Τι λες νεος δεν ειναι ετσι. Τεσπα ας κανουν οτι γουσταρουν ο βενεζελος ειπε αλλαζει στο 5% μαλλον εννοουσε δεν αλλαζει στο 5%. Και το ξαναλεςω για εποπ παμε, οτι ναναι!
Anonymous

Τι να πω ρε παιδια. εγω παντως εχω διπλωμα γυμναστικης ακαδημιας και αγγλικα. αν τα βγαλουν κι αυτα γαματα!Εικόνα

takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

; έγραψε:Παιδια μολις τωρα με πληροφορησαν οτι τα αποτελεσματα ξαναβγενουν απο την αρχη γιατι εκριναν αντισυνταγματικο τις βεβαιωσεις. Αρα ισχυουν μονο τα απολυτηρια και τα πτυχια. Καλη μας επιτυχια!

ετσι που το λες ειναι σαν να εισαι δημοσηογραφος και να λες ''μολις τωρα με ειδοποιησαν απο το κοντρολ''... ΜΗ λες Παλαβα! Σε λιγο θα μας πεις οτι δε μετραν και οι ταυτοτηες παρα μονο τα διαβατηρια... Ε παιδια ειπαμε οχι και τοσο!
Anonymous

Ρε νεος τεφατζης εισαι ρε γιγαντα; Και τσακονομαστε εδω και μερες.
Αντι να λεμε για τον αθλητισμο!
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Ειναι αναλογα με τις ειδικοτητες. Που ειναι καποιος που ξερει λιγο λιγοκια εχει ορεξη να ασχοληθει;
Anonymous

ΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Ρε νεος τεφατζης εισαι ρε γιγαντα; Και τσακονομαστε εδω και μερες.
Αντι να λεμε για τον αθλητισμο!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΡΕ ΝΤΙΝΟ... ΕικόναΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ;
Anonymous

Ναι παιζω δ εθνικη μπαλα. Εσυ;
Anonymous

ντινοσ έγραψε:ναι παιζω δ εθνικη μπαλα. εσυ;
ελληνορωμαικη και βαρη...
Anonymous

Νεος που το εμαθες αυτο για τις βεβαιωσεις οτι δεν θα ισχυουν;

Anonymous

exw ta apotelesmata έγραψε:νεος που το εμαθες αυτο για τις βεβαιωσεις οτι δεν θα ισχυουν;

εχω συγγενη υψηλοβαθμο στο γες. αυτος μου ειχε πει και παλια οτι δεν μετραει το μεσον αλλα μονο τα μορια. σημερα λοιπον μου ειπε οτι με τον νεο νομο δεν θα ισχυσουν μαλλον οι βεβαιωσεις παρα μονο τα πτυχια και τα απολυτηρια. δεν ειναι 100% σιγουρο ομως. θα δειξει τις επομενες μερες. αυτα μου ειπε μαγκες αυτα σας λεω.
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Αφου στα ειπε αυτα δε σου ειπε και ποτε θα βγουν; Το λες που το λες... Ολοκληρωσε το...
Anonymous

το εχω ξαναπει και παλια ρε παιδια... γυρω στις 15 ιανουαριου μου ειχε πει...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης