Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Gouleasss94
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 121
Απλά πέσατε στην παγίδα τους και ακούγατε τις βλακείες π λέγανε αυτό
-
Manthos_997
- Αρχιλοχίας

- Posts in topic: 58
Pezonautis194 έγραψε:Gpap95 τι λες θα μπουν πτυχία το είπε ο Ντούμας;
χαχαχ θα κρυφτει και αυτος εγω τα λεγα μην πει το ονομα του στην σχολη αν μπει θα τον παρουν στο ψιλο κατι ηξερα...
-
Gouleasss94
- Υπολοχαγός

χαχαχαχαχ ναι ρε και ΙΕΚ αισθητικής θα μετρήσειPezonautis194 έγραψε:Gpap95 τι λες θα μπουν πτυχία το είπε ο Ντούμας;
Gouleasss94 έγραψε:Απλά πέσατε στην παγίδα τους και ακούγατε τις βλακείες π λέγανε αυτό
Γουλ εκτίμηση για το πότε με το καλό θα βγει η προκ; Τι πιστεύεις φίλε;
Άχρηστε αμόρφωτε γουλεα καν δεν υπάρχουν οι τροποποιήσεις του άρθρου 9. Το έγραφο αυτό είναι η σύσταση επιτροπής με βαση το νομο του 2019. Καμια τροποποιηση δεν επισυνάπτεται.
-
Gouleasss94
- Υπολοχαγός

αρχές ΜάρτηBilD έγραψε:Gouleasss94 έγραψε:Απλά πέσατε στην παγίδα τους και ακούγατε τις βλακείες π λέγανε αυτό
-
Gouleasss94
- Υπολοχαγός

ααααα ναι εντάξει τότε οκκκκκκκκκκNonamedg4 έγραψε:Άχρηστε αμόρφωτε γουλεα καν δεν υπάρχουν οι τροποποιήσεις του άρθρου 9. Το έγραφο αυτό είναι η σύσταση επιτροπής με βαση το νομο του 2019. Καμια τροποποιηση δεν επισυνάπτεται.
Gouleasss94 έγραψε:αρχές ΜάρτηBilD έγραψε:Gouleasss94 έγραψε:Απλά πέσατε στην παγίδα τους και ακούγατε τις βλακείες π λέγανε αυτό
Σε ευχαριστώ φίλε μου. Συμφωνώ μαζί σου και εγώ από την πρώτη στιγμή Μάρτη πίστευα. Ελπιζω να πέσουμε μέσα!
Ειδα πανηγυρια και νομιζα οτι βγηκε ΦΕΚ με μοριοδοτηση κλπ!
GuardianOfficial
Αμόρφωτε ε αμορφωτε. Επισυνάπτεται απλα η σύσταση της επιτροπής απο 2.2.2021 το οποιο λεει οτι θα προσληφθούν με το αρθο 9 του νομου 1999 και κρητηρια πρόσληψης οπως 22.7.2019 χωρις να περιλαμβάνει τις τροποποιήσεις... Το εχω δει αυτο απο το e nomothesia απο 2.2.2021 έξυπνε εσυ βγηκες να πεις τις παπαριες σου
Επειδή νομίζω ότι η νοητική καθυστέρηση δεν είναι σε εμένα, εγώ διαβάζω ότι η Επιτροπή έχει τις αρμοδιότητες που προβλέπονται από το άρθρο 5. Έχει τις αρμοδιότητες σημαίνει απλά ότι έχει στα δικαιώματα της αυτά που είχε η επιτροπη του 19 (Γιατι αυτα τα ονόματα νομίζω είναι νέα) για τη συγκεκριμένη ενότητα " προσόντα, δικαιολογητικά κτλ. Δε βάζει η Επιτροπή τα κριτήρια αλλά η πολιτική διοίκηση δηλαδή Χρυσοχοΐδης κτλπ. Η Επιτροπή απλά εποπτεύει αυτά τα κριτήρια όπως έκανε το 19. Αυτό λέει. Δε λέει κάπου ούτε για κριτήρια με βάση του 19 ούτε τίποτα τίποτα. Λεει απλά ότι η Επιτροπή έχει τα δικαιώματα που είχε στο ΦΕΚ του 19. Πιάνεστε και τα ερμηνεύεται όπως θέλετε μερικοί και ξεσηκώθηκαν άλλοι 50.
χαχαχαχαχα παρόλο που πάντα διαφωνούμε εμείς, συμφωνούμε σε κάτι τώρα. Αυτοί νομίζουν ότι γράφει πως θα γίνει η μοριοδότηση ενώ εδώ απλά γράφει ότι η Επιτροπή θα έχει τα δικαιώματα με την Επιτροπή του 19. Και το λεει αυτό επειδή τώρα υπάρχουν νέα ονόματα και αυτοί νόμιζαν ότι το ΦΕΚ θα είναι ίδιο... Δηλαδή έλεος!Nonamedg4 έγραψε:Άχρηστε αμόρφωτε γουλεα καν δεν υπάρχουν οι τροποποιήσεις του άρθρου 9. Το έγραφο αυτό είναι η σύσταση επιτροπής με βαση το νομο του 2019. Καμια τροποποιηση δεν επισυνάπτεται.
Guardian7 έγραψε:Ειδα πανηγυρια και νομιζα οτι βγηκε ΦΕΚ με μοριοδοτηση κλπ!
Πλησιάζει και αυτό λογικά μπρο...
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 315
Υπομονή Τετάρτη θα ξεδιαλινουνε πιο καλά τα πράγματα οπότε προχωράμε...
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 108
Παιδιά αυτό δεν είναι ΦΕΚ για την προκυρηξη μακάρι όμως να μην μπουν πτυχία για τους περισσότερους εμάς να είμαστε σιγουροιτ ότι θα μπούμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες