35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος
Μεχρι και την 318 που εχω φιλους ισχυει οτι ειπα για ΧΕΛ και Ν/ς, αν αλλαξε κατι μετα δε το ξερω.
- Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 18
Λοιπον ειμαι στην 35 (318 Α ΕΣΣΟ) ρωτιστε οτι θελετε...
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ έγραψε:Λοιπον ειμαι στην 35 (318 Α ΕΣΣΟ) ρωτιστε οτι θελετε...
Αρχικά συγχαρητήρια που τα κατάφερες να πας στην 35, από ότι θυμάμαι το ήθελες από πριν.
Αυτά που έχω να ρωτήσω είναι στην ουσία για επιβεβαίωση όσων έχουν γραφτεί για την 35 το προηγούμενο διάστημα από αρκετά πιο παλιούς όμως.
1) Τα λεφτά είναι 250 euro και των δεκανέων 330 ; Ποιες ειδικότητες στην 35 έχουν ένδειξη για υπαξ ; Είναι όντως η ένδειξη τυχαία ή κοιτάνε και άλλα πράγματα, όπως ηλικία ας πούμε ;
2) Είμαι 27, παίζει να μην με δεχθούν στην 35 λόγω ηλικίας ; Έχεις στη σειρά σου άτομα στην ηλικία μου ;
3) Ακούω ότι παίζουν πολλές τενοντίτιδες και τραυματισμοί στην 35, αληθεύει ; Αν ναι πως μπορεί κάποιος να προστατευτεί ;
4) Πόσο συχνά είσαι εξοδούχος ; Αληθεύει ότι τους πρώτους μήνες οι έξοδοι είναι πάρα πολύ περιορισμένοι ;
5) Είναι αλήθεια ότι απαγορεύεται να πάνε φαντάροι της 35 στην Πάφο, ακόμα και όταν είναι αδειούχοι ;
6) Μετά από πόσες μέρες από όταν παρουσιαστεί κάποιος φτάνει στο νησί ;
Δεν κανεις πλεον 8μηνο στην 35. Η τελευταια σειρα που μπορουσε να κανει 8μηνο ηταν η 11Δ1, δηλ 317. Απο εκει κ μετα Μονο 9μηνο. Ειναι σιγουρο
- Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
- Αρχιλοχίας
Λοιπον εχουμε και λεμε... 1) τα λεφτα ειναι 270. Και τον δνεα 330. Οι ιδικοτιτες ειναι (τυφεκιοφορος-ακροβολιστης-αντιαρματιστης-αντιαρματιστης ΑΤ ΜΙΛΑΝ-πολυβολιτης-καταστροφεας-διαβιβαστεις-ολμιστης 60 η 80 χιλιοστον) ... Η ενδειξει για υπαξ βγαινει απο το ΓΕΣ πρωτου καν πας και ειναι καθαρη τυχη
2) μια χαρα θα σε δεχτουν... Αλλα μπορει να μπεις σε κανα γραφειο λογο ηλικιας αλλα μπορει και οχι... Ειχα αρκετα ατομα που ειχαν τετοια ηλικια και ειναι ολοι τα πηγαν μια χαρα
3) αμα δεν προσεχεις θα τραυματιστεις οπου και να πας... Αμα προσεχεις θα εισαι μια χαρα... Και κανεις οτι σου λενε τα στελεχοι
4) Λοιπον... Οσο αφορα τους εξοδους... Το ποσο συχνα βγενει καποιος ειναι αναλωγα με το ποσα ατομα εχει η μοιρα... Και με τους γραφεις... Συνήθως Επειδη οι γραφεις θα ειναι Παλιότερης Εσσο αυτο σιμενει οτι θα βγαζει ποιο πολυ τους δικους του... (μαλακια... Αλλα αυτο συμβενει :(
5) Αυτο δεν το ξερω... Θα μαθω και θα σου πω
2) μια χαρα θα σε δεχτουν... Αλλα μπορει να μπεις σε κανα γραφειο λογο ηλικιας αλλα μπορει και οχι... Ειχα αρκετα ατομα που ειχαν τετοια ηλικια και ειναι ολοι τα πηγαν μια χαρα
3) αμα δεν προσεχεις θα τραυματιστεις οπου και να πας... Αμα προσεχεις θα εισαι μια χαρα... Και κανεις οτι σου λενε τα στελεχοι
4) Λοιπον... Οσο αφορα τους εξοδους... Το ποσο συχνα βγενει καποιος ειναι αναλωγα με το ποσα ατομα εχει η μοιρα... Και με τους γραφεις... Συνήθως Επειδη οι γραφεις θα ειναι Παλιότερης Εσσο αυτο σιμενει οτι θα βγαζει ποιο πολυ τους δικους του... (μαλακια... Αλλα αυτο συμβενει :(
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ έγραψε:Λοιπον εχουμε και λεμε... 1) τα λεφτα ειναι 270. Και τον δνεα 330. Οι ιδικοτιτες ειναι (τυφεκιοφορος-ακροβολιστης-αντιαρματιστης-αντιαρματιστης ΑΤ ΜΙΛΑΝ-πολυβολιτης-καταστροφεας-διαβιβαστεις-ολμιστης 60 η 80 χιλιοστον) ... Η ενδειξει για υπαξ βγαινει απο το ΓΕΣ πρωτου καν πας και ειναι καθαρη τυχη
σε ευχαριστώ αδερφέ για την άμεση απάντηση και για τις πληροφορίες

Είμαι 317 σειρά! Σίγουρα στην 35 ΜΚ δεν υπάρχει ειδικότητα ΧΕΛ. Όταν επαναπατρίστικα στο ΚΕΕΔ μας ρώτησε ένας υπολοχαγός πιος έχει ειδικότητα ΧΕΛ, του είπαμε λοιπόν ότι στην Κύπρο δεν υπάρχει αυτή η ειδικότητα! Όποιος είναι κοντινή σειρά ας το επιβεβαιώση, είμαι σίγουρος για αυτό. Εγώ προσωπικά την ειδικότητα ΧΕΛ στο ΚΕΕΔ την άκουσα πρώτη φορά. Επίσης ισχύει ότι σου είπα και για τους νοσοκόμους, έπαιρναν ειδικότητα και μπερέ στην Κύπρο. Στο λόχο που ήμουνα ξέρω 4 άτομα σειρά μου με ειδικότητα νοσοκόμου, μαζί πήγαμε Κύπρο, μαζί πήραμε μπερέ.
Ρε φίλε εγώ είμαι 317 σειρά και πέρναμε 251 Ευρώ. Τη έγινε τα αύξησαν;
Ρε φίλε εγώ είμαι 317 σειρά και πέρναμε 251 Ευρώ. Τη έγινε τα αύξησαν;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: ΣΤΡΑΤΟΣ-ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ-ΔΙ.ΑΣ
Καλησπερα παιδια. Μονιμος στην 35μκ γινεται να μεινεις;15 ειμαι και θελω πληροφοριες. Εννοω μονιμος στους καταδρομεις γινεσαι;
-ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ- Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. (Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 26
Ρε σταματήστε τις παπάτζες οι ανίδεοι. Εξήγησέ μου ρε φίλε πως είσαι 317 και υπηρέτησες στην 35 ΜΚ αφού δεν πήραν καθόλου άτομα της σειράς σου στο νησί?
317 Δ2 Δεν πηραν καθολου ατομα. Δ1 πηραν και παρα πολλους μαλιστα. Ηταν τοσο μεγαλη σειρα που δεν χρειαστηκε Δ2 ηταν γεματη η μοιρα. Αλλο που κοπηκαν πολλοι μετα.
- Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
- Αρχιλοχίας
Και Βέβαια Πήραν Άτομα Της 317 στην 35... ΛΥΠ σκορπιος δυναμη πυρος!318!
- DollarJim
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Φυσικα και πηρανε 317 σειρα ατομα στην 35! ΛΥΠ παπατζα πρωτοι στην καβατζα! Μονο 42 λοχος κρουσης.
Παιδια αν πας στην 35μκ και στην πορεια δεν μπορεις να ανταπεξελθεις, σε στελουν στο πεζικο της ελδυκ η σε γυριζουν ελλαδα?
Αν δεν μπορεις να ανταπεξελθεις πας στο γιατρο της μοιρας Για να ''κοπεις'' Οπως λεμε. Τωρα για να συνεχισεις στην ΕΛΔΥΚ πεζικο δηλαδη, πας μονο με Ι2 και αφου κατσεις κανα 2-3 μηνες στη μοιρα μεχρι να σε διωξουν. Κομμενος στην 35 σημαινει λατζα στα εστιατορια και γενικα αγγαρια πολυ. Τωρα για να γυρισεις Ελλαδα, γυριζεις μονο με Ι3 η Ι4 αλλα σε διωχνουν πιο γρηγορα, δηλαδη σε περιπου 15 με 20 μερες θα εχεις φυγει για Ελλαδα. Αυτα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες