Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από greenalexyo »

Bodyguard έγραψε:Ακόμα και του ΠΝ; Βρε παιδια θα πάνε Αυλώνα;
Είναι δυνατόν ; Εννοείται όχι. Άλλος κλάδος το πν

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Ιουν 22, 2021 6:05 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Bodyguard »

greenalexyo έγραψε:Είναι δυνατόν ; Εννοείται όχι. Άλλος κλάδος το πν
Φυσικά και όχι απλά διευκρινιστε σε ποιο σώμα αναφέρεστε. Μπαίνουν και παιδια απο αλλά σώματα δεν είναι όλοι σξ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Ιουν 22, 2021 6:05 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 158

Δημοσίευση από re pate kala re »

greenalexyo έγραψε:Θα έπρεπε το κάθε στέλεχος (γιατί για στελέχη πρόκειται), να γνωρίζει που βρίσκεται το κέντρο του και να ξέρει τι γίνεται μέσα στο κέντρο του ... Αύριο μεθαύριο θα έρθουν από τα κέντρα οι στρατιώτες στις μονάδες που θα υπηρετείτε και θα έχετε μαύρα μεσάνυχτα, οποίος κατάλαβε κατάλαβε δε λέω παραπάνω γιατί είστε και πολίτες οι περισσότεροι χωρίς επαφή με στρατό.
Αυτό που λες είναι μπούρδα

1ον οι στρ που μπαίνουν τώρα δεν πάνε στο κέντρο του όπλου ή σώματος

2ον αυτό γίνετε γιατί η βασική είναι κοινή Για όλους και για να Διασφαλίσουν ότι θα είναι ίδιου επιπέδου Και δεν θα παρατηρηθούν φαινόμενα του τύπου πχ στο ΚΕΤΘ-ΚΕΠΒ-ΚΕΕΔ να λιώνουν στην εκπαίδευση και στο ΚΕΜΧ-και στην Καλαμάτα να πίνουν φρεντο παραλία

3ον δεν υπάρχει λόγο να περάσουν απο το κέντρο και να ξέρουν τι παίζει σε αυτό γιατί αυτό αλλάζει ανάλογα την εκάστοτε διοίκηση και επίσης τα κέντρα έχουν καταργηθεί πλην ελάχιστον, οι νέοι ΣΤΡ δεν παρουσιάζονται στα κέντρα

4ον δεν συμφέρει να ανοίξουν πχ ολόκληρο ΚΕΜΧ για 80 εκπαιδευόμενους ή το ΚΕΥΠ για 23 ή το ΚΕΕΜ για 50 για 3 μήνες Την στιγμή δε που πολλες ειδικότητες δεν πραγματοποιούνται στα κέντρα

5ον όποιος έχει πρόβλημα με το κέντρο πολύ απλά έχει το δικαίωμα να μη παρουσιαστεί

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Ιουν 22, 2021 6:04 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Mortar έγραψε:Η χειρότερη ανάλυση έβερ... Γιατί ως γνωστόν οι αγγαρίες και το στρώσιμο κρεβατιού θα γίνεται κάθε μέρα όταν πας στη μοναδα σου. Για γέλια. Θα πάνε όλοι Αυλωνα με το σκεπτικό της κοινής εκπαίδευσης. Κοινώς ανεξάρτητου Ο-Σ το σχολείο μαχητή είναι κοινό για όλους ανεξαρτήτως ειδικότητας.

Οι μονάδες δεν έχουν καθαρίστριες συνεπώς όποιος πιστεύει ότι είναι στελεχάρα καλά θα κάνει να ξυπνήσει τα κρεβάτια των στελεχών ποιος τα στρώνει, καθαριότητες ποιοι κάνουν έχετε την εντύπωση ότι θα χώνετε τους ΣΤΡ και εσείς θα αράζετε προσγειωθείτε γιατί θα κλαίτε στην μονάδα μου ακόμα και ΑΝΘΛΓΟΙ στρώνανε τα κρεβάτια τους

ως προς το κομμάτι της κοινής εκπαίδευσης είσαι σωστός

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Δευ Ιουν 21, 2021 11:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Mortar »

Τα στελέχη κοιμούνται αρχικά σπίτι τους. Σε περίπτωση υπηρεσίας προφανώς και θα στρώσεις το κρεβάτι σου. Αλλά όλα αυτά είναι επουσιώδη. Το θέμα είναι να γίνει σωστά η βασική εκπαίδευση και ποσό μάλλον η εκπαίδευση ειδικότητας.0
Άβαταρ μέλους
MAYROS.ODERPAS
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από MAYROS.ODERPAS »

Καλησπερα και συγχαριτηρια σε οσα παιδια μπεικαν με το ΣΠΑΘΙ τους και την ΑΞΙΑ τουςΑυλωνα λοιπον θα περασετε καλα... Βασικα πατε εκει γιατι ειναι το μεγαλητερο στρατοπεδο σε ολα τα βαλκανια και σας χωραει ολους. Εχει πολυ βαδειν... Και τροχαδειν... Αποσταση απο κεντρικη πυλη μεχρι το κτηριο της ταξιαρχιας περιπου 20+λεπτα για αρχη... Θα σας ξεναγησουν κιολας... Ο προαστιακος για Αθηνα ειναι 2 λεπτα απο την πυλη. Ενας απο αυτους που θα σας υποδεχτει στην πυλη μπορει και να με γω αν εχω υπηρεσια στην πυλη την ημερα που θα μπειτε μεσα.

Εγω βεβαια ειμαι στους πεζοναυτες αλλα βαραμε μαζι με τους μαυρους την ιδια υπηρεσια στη πυλη

Σας εχουν ετοιμα τα κτηρια σας... Εχουμε βαλει και καρδουλες... Εικόνα Αν κατι δεν σας αρεσει στην φιλοξενια μας να μας το πειτε να το βελτιωσουμε... Εικόνα

Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από greenalexyo »

MAYROS.ODERPAS έγραψε:Καλησπερα και συγχαριτηρια σε οσα παιδια μπεικαν με το ΣΠΑΘΙ τους και την ΑΞΙΑ τουςΑυλωνα λοιπον θα περασετε καλα... Βασικα πατε εκει γιατι ειναι το μεγαλητερο στρατοπεδο σε ολα τα βαλκανια και σας χωραει ολους. Εχει πολυ βαδειν... Και τροχαδειν... Αποσταση απο κεντρικη πυλη μεχρι το κτηριο της ταξιαρχιας περιπου 20+λεπτα για αρχη... Θα σας ξεναγησουν κιολας... Ο προαστιακος για Αθηνα ειναι 2 λεπτα απο την πυλη. Ενας απο αυτους που θα σας υποδεχτει στην πυλη μπορει και να με γω αν εχω υπηρεσια στην πυλη την ημερα που θα μπειτε μεσα.

Εγω βεβαια ειμαι στους πεζοναυτες αλλα βαραμε μαζι με τους μαυρους την ιδια υπηρεσια στη πυλη

Σας εχουν ετοιμα τα κτηρια σας... Εχουμε βαλει και καρδουλες... Εικόνα Αν κατι δεν σας αρεσει στην φιλοξενια μας να μας το πειτε να το βελτιωσουμε... Εικόνα

Χαχαχα θεουλης

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Mortar έγραψε:Τα στελέχη κοιμούνται αρχικά σπίτι τους. Σε περίπτωση υπηρεσίας προφανώς και θα στρώσεις το κρεβάτι σου. Αλλά όλα αυτά είναι επουσιώδη. Το θέμα είναι να γίνει σωστά η βασική εκπαίδευση και ποσό μάλλον η εκπαίδευση ειδικότητας.0

Βασική προϋπόθεση είναι να ξέρεις να στρώνεις πράγμα που αν έχεις υπηρετήσει θα θυμάσαι σίγουρα γιοτάδες σειρές σου πού όχι δεν ξέραν να στρώσουν το κρεβάτι αλλά δεν ήταν ικανοί να κάνουν αυτό το τόσο απλό πράγμα σωστά, καθαριότητες κανονικά θα κάνουμε την μονάδα και σκούπα θα πιάσουμε και τουαλέτες θα καθαρίσουμε, στο κομμάτι εκπαίδευσης εύχομαι η βασική τουλάχιστον να είναι επίπεδου ΣΕΑΠ-ΣΕΑΤΘ

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

MAYROS.ODERPAS έγραψε:Καλησπερα και συγχαριτηρια σε οσα παιδια μπεικαν με το ΣΠΑΘΙ τους και την ΑΞΙΑ τουςΑυλωνα λοιπον θα περασετε καλα... Βασικα πατε εκει γιατι ειναι το μεγαλητερο στρατοπεδο σε ολα τα βαλκανια και σας χωραει ολους. Εχει πολυ βαδειν... Και τροχαδειν... Αποσταση απο κεντρικη πυλη μεχρι το κτηριο της ταξιαρχιας περιπου 20+λεπτα για αρχη... Θα σας ξεναγησουν κιολας... Ο προαστιακος για Αθηνα ειναι 2 λεπτα απο την πυλη. Ενας απο αυτους που θα σας υποδεχτει στην πυλη μπορει και να με γω αν εχω υπηρεσια στην πυλη την ημερα που θα μπειτε μεσα.

Της πουτάνας έχει γίνει εκεί μέσα καιρό τώρα ετοιμάζουν τα κτήρια για τους ΕΠΟΠ και κάτι κοντέινερ για εκπαιδευόμενους από έξω, ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, όσο για τον προαστιακό τον πρωτο μήνα αν είμαστε τυχεροί θα δουμε κανα τρένο να περνάει δίπλα απο το στρατόπεδο

Άβαταρ μέλους
MAYROS.ODERPAS

greenalexyo έγραψε:

Χαχαχα θεουλης

Θα ειμαστε μια μεγαλη παρεα θα περασουμε καλα... Θα εχουμε πολλα αντικειμενα να μαθουμε μαζι... Εικόνα

ο χρονος μας θα περναει ομορφα και γεματα... Εικόνα Δεν θα βαρεθει κανενας παιδια

Παντος πιστευω οτι καποιοι θα καταλαβουν οτι ηρθαν στης Ενοπλες Δυναμης και οχι σε δημοσια υπηρεσια... ΔΕΗ ΟΤΕ ... Καποια αλλα παιδια σιγουρα θα γουσταρουν γιατι ειναι αυτο που θελουν και το εχουν ξαναπερασει.

Ευχαριστω το θεο που θα μου δωσει τη χαρα να δω απο κοντα τους μαγκες... Που περασαν τα αθληματα... Ενα θα πω για καποιους που εκαναν την αιτηση και δεν ηξεραν που πανε...

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ

Flawless
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Flawless »

MAYROS.ODERPAS έγραψε:Θα ειμαστε μια μεγαλη παρεα θα περασουμε καλα... Θα εχουμε πολλα αντικειμενα να μαθουμε μαζι... Εικόναο χρονος μας θα περναει ομορφα και γεματα... Εικόνα Δεν θα βαρεθει κανενας παιδια

Παντος πιστευω οτι καποιοι θα καταλαβουν οτι ηρθαν στης Ενοπλες Δυναμης και οχι σε δημοσια υπηρεσια... ΔΕΗ ΟΤΕ ... Καποια αλλα παιδια σιγουρα θα γουσταρουν γιατι ειναι αυτο που θελουν και το εχουν ξαναπερασει.

Ευχαριστω το θεο που θα μου δωσει τη χαρα να δω απο κοντα τους μαγκες... Που περασαν τα αθληματα... Ενα θα πω για καποιους που εκαναν την αιτηση και δεν ηξεραν που πανε...

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ

Καλησπέρα φίλε. Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και ελπίζω να τα πούμε και από κοντά. Έχει ακουστεί τίποτα εκεί μέσα σχετικά με την ημερομηνία/μήνα κατάταξης;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Ιουν 22, 2021 6:04 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MAYROS.ODERPAS

re pate kala re έγραψε:Της πουτάνας έχει γίνει εκεί μέσα καιρό τώρα ετοιμάζουν τα κτήρια για τους ΕΠΟΠ και κάτι κοντέινερ για εκπαιδευόμενους από έξω, ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, όσο για τον προαστιακό τον πρωτο μήνα αν είμαστε τυχεροί θα δουμε κανα τρένο να περνάει δίπλα απο το στρατόπεδο
Αν ειστε σε υπηρεσια εκει κοντα... Μπορει να το δειτε... Εικόνα Αλλιως παρτε κιαλια... Θα το βλεπετε απο το βουνο επανω.Εικόνα Αλλιως θα το ακουτε μονοΕικόνα

περα απο την πλακα θα πρεπει να εχετε υπομονη παιδια και ολα θα περασουν

Ο προαστιακος λογο του κορονοιου εχει περιεργα δρομολογια θα τα μαθετε ομως.

Τωρα θα πρεπει πρωτα να σας νοιαζουν αλλα πραγματα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Ιουν 22, 2021 6:03 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

MAYROS.ODERPAS έγραψε:Αν ειστε σε υπηρεσια εκει κοντα... Μπορει να το δειτε... Εικόνα Αλλιως παρτε κιαλια... Θα το βλεπετε απο το βουνο επανω.Εικόνα Αλλιως θα το ακουτε μονοΕικόναπερα απο την πλακα θα πρεπει να εχετε υπομονη παιδια και ολα θα περασουν

Ο προαστιακος λογο του κορονοιου εχει περιεργα δρομολογια θα τα μαθετε ομως.

Τωρα θα πρεπει πρωτα να σας νοιαζουν αλλα πραγματα.

Το ξέρω καλά το στρατόπεδο έχω περάσει σαν εκπαιδευμένος σε μετεκπαίδευση πολύ θα είναι αυτοί που θα κλάψουν πιστεψέ με

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Ιουν 22, 2021 6:03 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MAYROS.ODERPAS

re pate kala re έγραψε:Το ξέρω καλά το στρατόπεδο έχω περάσει σαν εκπαιδευμένος σε μετεκπαίδευση πολύ θα είναι αυτοί που θα κλάψουν πιστεψέ με

Εκει θα ειμαι και θα βλεπω ισως σε καποια αντικειμενα να εχετε στελεχοι πεζοναυτες

Θα σας πω για το φαι της Αυλωνας μεχρι και τωρα ηταν χαλια προσωπικη μου αποψη βεβαια γιατι μπορει να ειμαι παραξενος και γω... Εικόνα Οσο για το ζεστο μπανιο το ξεχνατε Εικόνα Υπαρχη θεμα... Ευχομαι να τα εχουν φτιαξει μεχρι να εχετε ερθει. Τωρα για την πισινα εχει λιγες ωρες για μπανιο και το μπαρ δεν εχει ολα τα ποτα... Εικόνα (πλακα κανω για πισινα και μπαρ)

Λοιπον η Αυλωνα εχει πολλες υπηρεσιες και εσωτερικες και εξωτερικες μετα απο αρκετα χρονια θα εχει πολλοι κοσμο μεσα. Ειμαι σιγουρος οτι θα σας δωσουν να φυλατε καποια περιμετρο του στρατοπεδου, αν ειναι στο πεδιο βολης (βουνο) θα εχετε περιπολο και σκοπια υπεριψομενη. Το περιπολο στο βουνο ειναι μεγαλης ακτηνας. Οποιοι το κανουν θα καταλαβουν τη λεω. Η σκοπιες στο βουνο δεν φυλαγοντουσαν λογο οτι δεν ειχαν κοσμο. Τωρα που θα ερθετε εσεις μπορει και να της επανδρωσουν για λογους εκπεδευσεις. Παντος το σιγουρο ειναι οτι η Αυλωνα ειναι ενα δυσκολο και σκληρο στρατοπεδο με τρελες υπηρεσιες υπομονη γιατι δεν θα ειστε για παντα εκει. Θα πατε στης μοναδες σας και θα περασετε ποιο καλα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Ιουν 22, 2021 6:02 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MAYROS.ODERPAS

Flawless έγραψε:Καλησπέρα φίλε. Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και ελπίζω να τα πούμε και από κοντά. Έχει ακουστεί τίποτα εκεί μέσα σχετικά με την ημερομηνία/μήνα κατάταξης;
Ακουγονται Διαφορα... Οτι και να σου πω εγω θα ειναι σπασμενο τηλ... Καταλαβες τη θελω να πω δεν ξερω αν ισχιουν αυτα που ακουμε.

Παντος το ενα μηνα θα τον φατε μεχρι και τα τελικα αποτελεσματα

Εγω λεω απο αρχες Αυγουστου και μετα θα μετρατε μερες για να ερθετε μεσα, αυτη ειναι η αποψη οπως τα βλεπω

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Ιουν 22, 2021 6:01 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες