ε κανε προσθεση κ εσυ αποφοιτος σχολής, προφισιενσι, μορια ειδικων δυναμεων, παραμεθωριος, πολυτεκνια,200 μορια συνεντευξης και οτι αλλο χαρτι υπαρχει αμα σου βγαινουν τα 1500 καλως. Εμενα δεν μου βγαινουν δεν ξερω γιατι!νικος678 έγραψε:Απλα ξερεις τι γινεται. Ελεγε τουλαχιστον γυμνασιο. Πηγαν λοιπον ατομα με πολυ ανωτερη εκπαιδευση με διπλωματα κτλ ετσι ωστε να ειναι σιγουροι. Αλλα στην αεροπορια οτι ζηταει ειναι το μαξ...
Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 69
Ολοι εχετε αρκετα μορια! Ολοι τοσα εχουν;
-
- Συνταγματάρχης
Μου ηρθε φλασια τωρα. Στο στρατο ξηρας μπορουσα να στειλω για προγραμματιστης την βεβαιωση γνωση υπολογιστων απο το τει; Αλλα εκεινο δεν ειναι προγραμματιστης
-
- Συνταγματάρχης
"Κατοχή πτυχίου προγραμματιστή Η/Υ: (1) Σχολής ΑΕΙ :40 μονάδες (2) Σχολής ΤΕΙ :40 μονάδες (3) ΙΕΚ (ή ισοτίμων σχολών εξωτερικού) :25 μονάδες (4) ΤΕΕ (ή ισοτίμων σχολών εσωτερικού-εξωτερικού) :20 μονάδες. " εννοει να σπουδαζεις πληροφορικη, ετσι δεν ειναι;
Εγω καταλαβα ότι αυτο εννοεί. Να εχεις Τελειωσει τεε, ιεκ, τει κτλ που με το πτυχιο Να εισαι προγραμματιστης. Βασει επαγγελματικων δικαιωμάτων
Σε ορισμενες περιπτωσεις μοριοδοτησε με την βεβαιωση σπουδων και παιρνεις 350 μορια.Stratigos έγραψε:Ξέρει κανείς αν μετράει η φοίτηση σε ΤΕΙ για τους διαγωνισμούς των ΕΠΟΠ;(Δεν έχω πάρει πτυχίο)
-
- Συνταγματάρχης
για ξηρας που λεει τουλαχιστον λυκειου, αν βαλιες την βεβαιωση θα μετρηση η βεβαιωση. Οπου λεει ομως πτυχιο θελει πτυχιοMarina2 έγραψε:Σε ορισμενες περιπτωσεις μοριοδοτησε με την βεβαιωση σπουδων και παιρνεις 350 μορια.Stratigos έγραψε:Ξέρει κανείς αν μετράει η φοίτηση σε ΤΕΙ για τους διαγωνισμούς των ΕΠΟΠ;(Δεν έχω πάρει πτυχίο)
-
- Συνταγματάρχης
gary δεν ξερω καθολου τι μορια εχουν αυτοι που εκαναν χαρτια για στρατο ξηρας. Απ'οτι βλεπω παντως απο ατομα απο το φορουμ που εκαναν για αεροπορια εχουν αρκετα. Ελπιζω να μην γινεται κ στο ιδιο κ στης ξηρας
Εγω εχω για αεροπορια 570...160 απο απολυτηριο-80 αγγλικα-80 γερμνικα -250 προυπηρεσια. Τι λετε; Καλα ειναι;
Καλη επιτυχια παιδια!νικος678 έγραψε:Για αμυνα αεροδρομιου τα χω δηλωσει
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Καλημερα παιδια θα θελα να ρωτησω αν ξερει κανεις ποσα μορια παιρνει αυτος που εχει τελειωσει σαν δοκιμος και ποσα αυτος που εχει δηλωσει ειδικες δυναμεις Και αυτα προστιθενται σε ολα τα οπλα-σωματα-ειδικοτητες για εποπ
ευχαριστω.
ευχαριστω.
-
- Συνταγματάρχης
(1) Προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών (3) μηνών :50 μονάδες. (2) Προϋπηρεσία πάνω από τρεις (3) μήνες και μέχρι έξι (6) μήνες :100 μονάδες. (3) Προϋπηρεσία πάνω από έξι (6) μήνες και μέχρι εννέα (9) μήνες:150 μονάδες. (4) Προϋπηρεσία πάνω από εννέα (9) μήνες και μέχρι δώδεκα (12) μήνες :200 μονάδες. (5) Προϋπηρεσία άνω των δώδεκα (12) μηνών :250 μονάδες. γ. Κάτοχοι Μεταλλίου Εξόχου Πράξεως (Βαθμολογία 200 μονάδες Χ συντελεστή 1 = 200 μονάδες).iosif1986 έγραψε: Καλημερα παιδια θα θελα να ρωτησω αν ξερει κανεις ποσα μορια παιρνει αυτος που εχει τελειωσει σαν δοκιμος και ποσα αυτος που εχει δηλωσει ειδικες δυναμεις Και αυτα προστιθενται σε ολα τα οπλα-σωματα-ειδικοτητες για εποπ ευχαριστω.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση παιδια δλδ δεν μετραει παραπανω οτι τελειωσες δοκιμος ουτε Ε. Δ απλα μετραει ποσο καιρο υπηρετησες εν ολιγης ε;
-
- Συνταγματάρχης
Υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες στις Ειδικές Δυνάμεις με οποιαδήποτε ειδικότητα, εφόσον οι υποψήφιοι πρόκειται να καταταγούν στην ίδια ή σε αντίστοιχη ειδικότητα άλλου κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων (Βαθμολογία 100 μονάδες Χ συντελεστή 1 = 100 μονάδες).iosif1986 έγραψε: Ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση παιδια δλδ δεν μετραει παραπανω οτι τελειωσες δοκιμος ουτε Ε. Δ απλα μετραει ποσο καιρο υπηρετησες εν ολιγης ε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης