Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Και από την ΕΜΟΔΕ όσοι είναι μακριά από τον τόπο τους θα κάνουν χαρτιά, επίσης ξέρω και απο την αστυνομία παιδί που θα τα κάνει, οπότε θα έχει αρκετή συμμετοχή 
Επισκέπτης

Χαίρεται,επειδή ακούω διαφορετικές απόψεις συνέδρια θέλω να πάρω και από εδώ μια γνώμη. Με 11 μόρια είμαι καλά;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 17, 2026 11:17 am πείτε ρε παιδιά καλά νέο για την προκήρυξη πως το βλέπετε θα βγει πρίν το Πάσχα 

Από την έκδοση του ΦΕΚ μετά από 15 μέρες συνήθως ξεκινούν οι αιτήσεις οπότε κανονικά θα έπρεπε να είχε βγεί είδη το ΦΕΚ για να γίνουν οι αιτήσεις μέσα Απριλίου τώρα εάν βγεί Απρίλιο το ΦΕΚ καλό μαϊο
Επισκέπτης

Πάντως το έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ θα έπρεπε είδη να είχε κοινοποιηθεί..
Bdhcucjsb

Δημοσίευση από Bdhcucjsb »

Από τους 150 πέρασε κάποιος με βύσμα ; 
Επισκέπτης

Bdhcucjsb έγραψε: Τρί Μαρ 17, 2026 3:32 pm Από τους 150 πέρασε κάποιος με βύσμα ; 

Ρε φίλε περιμένεις τώρα απάντηση σε αυτό ?? 
Επισκέπτης

Bdhcucjsb έγραψε: Τρί Μαρ 17, 2026 3:32 pm Από τους 150 πέρασε κάποιος με βύσμα ; 

Τι βύσμα ρε φίλε σε ποια χρονολογία έχεις μείνει το ρωτάς στα σοβαρά? 
Επισκέπτης

καλησπέρα επειδή ακούγονται παρά πολλά εδώ μέσα μπορεί να μου απάντηση κάποιος υπεύθυνα αν η συμμετοχή θα είναι τόσο μεγάλη η όλα αυτά γράφονται με στόχο να τρομοκρατηθούν υποψήφιοι 
maleras12

Δημοσίευση από maleras12 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 17, 2026 7:44 pm καλησπέρα επειδή ακούγονται παρά πολλά εδώ μέσα μπορεί να μου απάντηση κάποιος υπεύθυνα αν η συμμετοχή θα είναι τόσο μεγάλη η όλα αυτά γράφονται με στόχο να τρομοκρατηθούν υποψήφιοι 

Φιλε κοψου απο μονος σου με πολυ αγαπη...Περιμενεις και υπευθυνη απαντηση εσυ εδω μεσα σε τετοια φορουμ αχαχαχ :lol:
  :lol:

Επισκέπτης

Ο Μπαρδάκης εχει τις λίστες με τις τοποθετήσεις των ΠΕΘ. Ενηεμερωσε τηλεφωνικα στη σχολη ολους τους δικους του που τους έστειλε εκει που ήθελαν. Παρασκευή ανακοινώνονται. Μπορούμε να τις βρούμε κι εμείς καπως;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 17, 2026 8:48 pm Ο Μπαρδάκης εχει τις λίστες με τις τοποθετήσεις των ΠΕΘ. Ενηεμερωσε τηλεφωνικα στη σχολη ολους τους δικους του που τους έστειλε εκει που ήθελαν. Παρασκευή ανακοινώνονται. Μπορούμε να τις βρούμε κι εμείς καπως;

Τι μας νοιάζει ρε φίλε για τους 150 το που θα τοποθετηθούν άκυρο τελείως 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 17, 2026 8:48 pm Ο Μπαρδάκης εχει τις λίστες με τις τοποθετήσεις των ΠΕΘ. Ενηεμερωσε τηλεφωνικα στη σχολη ολους τους δικους του που τους έστειλε εκει που ήθελαν. Παρασκευή ανακοινώνονται. Μπορούμε να τις βρούμε κι εμείς καπως;

Τράβα αλλού να ψαρέψεις πελατάκια πονηρίδη. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 17, 2026 9:33 pm

Τράβα αλλού να ψαρέψεις πελατάκια πονηρίδη. 

Φίλε εχω την αγωνία μου και εγώ δεν εχω βύσμα. Εσείς μπορείτε να εχετε εγώ όμως ψάχνω τρόπο να μάθω που θα πάω να τοποθετηθώ για να κλείσω σπιτι. Αντι να με κοροϊδεύεις μπορείς να με βοηθήσεις;

Επισκέπτης

Ισχύει. Λαυρανος και Μπαρδάκης τις εχουν απο το μεσημέρι εχουν ενημερώσει. Ελπίζω να πάτε όλοι εκεί που θελετε αν και θεωρώ ότι αύριο θα αλλαξουν παλι γιατι γινεται χαμος
Επισκέπτης

ρε παιδιά πως γίνεται μερικοί ξέρετε οτιδήποτε γίνεται στο πυροσβεστικό σώμα εκτός από  την προκήρυξη των 600
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες