Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Και από την ΕΜΟΔΕ όσοι είναι μακριά από τον τόπο τους θα κάνουν χαρτιά, επίσης ξέρω και απο την αστυνομία παιδί που θα τα κάνει, οπότε θα έχει αρκετή συμμετοχή
-
Επισκέπτης
Χαίρεται,επειδή ακούω διαφορετικές απόψεις συνέδρια θέλω να πάρω και από εδώ μια γνώμη. Με 11 μόρια είμαι καλά;
-
Επισκέπτης
Από την έκδοση του ΦΕΚ μετά από 15 μέρες συνήθως ξεκινούν οι αιτήσεις οπότε κανονικά θα έπρεπε να είχε βγεί είδη το ΦΕΚ για να γίνουν οι αιτήσεις μέσα Απριλίου τώρα εάν βγεί Απρίλιο το ΦΕΚ καλό μαϊο
-
Επισκέπτης
Πάντως το έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ θα έπρεπε είδη να είχε κοινοποιηθεί..
-
Bdhcucjsb
Από τους 150 πέρασε κάποιος με βύσμα ;
-
Επισκέπτης
καλησπέρα επειδή ακούγονται παρά πολλά εδώ μέσα μπορεί να μου απάντηση κάποιος υπεύθυνα αν η συμμετοχή θα είναι τόσο μεγάλη η όλα αυτά γράφονται με στόχο να τρομοκρατηθούν υποψήφιοι
-
maleras12
Φιλε κοψου απο μονος σου με πολυ αγαπη...Περιμενεις και υπευθυνη απαντηση εσυ εδω μεσα σε τετοια φορουμ αχαχαχ
-
Επισκέπτης
Ο Μπαρδάκης εχει τις λίστες με τις τοποθετήσεις των ΠΕΘ. Ενηεμερωσε τηλεφωνικα στη σχολη ολους τους δικους του που τους έστειλε εκει που ήθελαν. Παρασκευή ανακοινώνονται. Μπορούμε να τις βρούμε κι εμείς καπως;
-
Επισκέπτης
Τι μας νοιάζει ρε φίλε για τους 150 το που θα τοποθετηθούν άκυρο τελείως
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Ισχύει. Λαυρανος και Μπαρδάκης τις εχουν απο το μεσημέρι εχουν ενημερώσει. Ελπίζω να πάτε όλοι εκεί που θελετε αν και θεωρώ ότι αύριο θα αλλαξουν παλι γιατι γινεται χαμος
-
Επισκέπτης
ρε παιδιά πως γίνεται μερικοί ξέρετε οτιδήποτε γίνεται στο πυροσβεστικό σώμα εκτός από την προκήρυξη των 600
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες