Από δημόσια νοσοκομεία θέλει και στρογγυλή από την γραμματεία.
Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Παιδιά κάτι άσχετο αλλά θα ήθελα την γνώμη σας... Οι 186 επιλαχόντες που μπήκαν στην ΕΜΟΔΕ από που προκύπτουν ακριβώς ένα χρόνο μετά;:lol:
DYK στρογγυλή θέλει και από τα κέντρα υγείας -ΤΟΜΥ;
Μόνο το ένα είχε γραμματεία και όντως μου έβαλαν. Στα υπόλοιπα είχε νοσηλεύτριες οι οποίες απλά σου λέγανε που είναι το τάδε ιατρείο και δεν είχαν να μου βάλουν. Ετσι είπαν τουλάχιστον. Να τα ξαναπάρω με τη σειρά μήπως βγάλω άκρη;
Εάν μπορέσεις να βγάλεις μια άκρη καλό θα ήταν, ειδάλλως θα τους αναφέρεις στην επιτροπή (σε περίπτωση που σε ρωτήσουν), ότι πολύ απλά στο τάδε κέντρο υγείας δεν υπήρχε γραμματεία για στρογγυλή, παρά το ότι εσύ τους ρώτησες.
Ελπίζω να μην έχω κανένα πρόβλημα γιατί φαντάζομαι ότι εφόσον δε βάλανε σε πρώτο χρόνο δε θα βάλουν και σε δεύτερο. Ειναι κρίμα για κάτι που δεν περνάει από το χέρι μας να δημιουργήσει πρόβλημα. Σε ευχαριστώ πολύ!D.Y.K έγραψε: Παρ Απρ 25, 2025 5:57 pmΕάν μπορέσεις να βγάλεις μια άκρη καλό θα ήταν, ειδάλλως θα τους αναφέρεις στην επιτροπή (σε περίπτωση που σε ρωτήσουν), ότι πολύ απλά στο τάδε κέντρο υγείας δεν υπήρχε γραμματεία για στρογγυλή, παρά το ότι εσύ τους ρώτησες.
Ξερει κάποιος πως δουλεύουν στο Άγιο όρος;16 ώρα και μετά 24ωρα?
Αυτό με την στρογγυλή σφραγίδα που το λέει ρε παιδιά; Κάπου στην προκυρηξη δεν το ειδα. Οπότε να μην λέμε αυθαίρετα
Θελει οπωσδηποτε στρογγυλη απο δημοσιο παιδια. Πηρα τηλ στην ΔΙΠΥΝ μου εγω και μου το επιβεβαιωσαν. Οποτε να το ξερετε. Πηγα να την πατησω και εγω.
Άτυπα άκουσα ότι μόνο 16 ώρες συνεχόμενες, όχι 24. Το οκτάωρο την επόμενη μέρα με ελάχιστο διάστημα 8ωρες ανάπαυση (όταν βγουν οι ωρες) λόγω του ατυχήματος περισι
Που αναφέρεται ότι χρειάζεται στρογγυλή σφραγίδα; Επίσημα όχι εικασίες. Γιατί σε άλλες προκηρύξεις αναφέρεται ξεκάθαρα.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 25, 2025 6:09 pmΕλπίζω να μην έχω κανένα πρόβλημα γιατί φαντάζομαι ότι εφόσον δε βάλανε σε πρώτο χρόνο δε θα βάλουν και σε δεύτερο. Ειναι κρίμα για κάτι που δεν περνάει από το χέρι μας να δημιουργήσει πρόβλημα. Σε ευχαριστώ πολύ!D.Y.K έγραψε: Παρ Απρ 25, 2025 5:57 pmΕάν μπορέσεις να βγάλεις μια άκρη καλό θα ήταν, ειδάλλως θα τους αναφέρεις στην επιτροπή (σε περίπτωση που σε ρωτήσουν), ότι πολύ απλά στο τάδε κέντρο υγείας δεν υπήρχε γραμματεία για στρογγυλή, παρά το ότι εσύ τους ρώτησες.
Σε καμια προκ δεν αναφερει οτι θελει στρογγυλη απο γραμματεια. Απο δημοσια νοσοκομεια θελει στρογγυλη οπωσδηποτε. Εαν πας χωρις στρογγυλη εσυ το πιθανοτερο ειναι οτι θα εχεις προβλημα. Για περισσοτερες πληροφοριες μιλα με τη ΔΙΠΥΝ σου. Οπως εγραψα και πριν εγω καλεσα και μου ειπαν οτι θελει στρογγυλη.
Ρε παιδιά καλά τα λέτε και δεν αμφισβητείται τίποτα περί υποχρεωτικοτητας της στρογγυλής αλλά αν σου λένε στις γραμματείες δε χρειάζεται και δε βάζουμε κλπ όσο και αν επιμένεις τι κάνεις; Κόβεσαι από αυτό το πράγμα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες