Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 39

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από D.Y.K »

NikosPod έγραψε: Παρ Απρ 25, 2025 1:35 pm Καλησπέρα παίδες!
Στις γνωματεύσεις από γενικά νοσοκομεία εκτός από υπογραφή και σφραγίδα ιατρού θα χρειαστεί να βάλω και στρογγυλή;
Από δημόσια νοσοκομεία θέλει και στρογγυλή από την γραμματεία.
episkeptis1

Δημοσίευση από episkeptis1 »

Παιδιά κάτι άσχετο αλλά θα ήθελα την γνώμη σας... Οι 186 επιλαχόντες που μπήκαν στην ΕΜΟΔΕ από που προκύπτουν ακριβώς ένα χρόνο μετά;:lol:
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

DYK στρογγυλή θέλει και από τα κέντρα υγείας -ΤΟΜΥ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 25, 2025 5:25 pm DYK στρογγυλή θέλει και από τα κέντρα υγείας -ΤΟΜΥ;
Εάν υπάρχει γραμματεία τότε ναι.
Επισκέπτης

D.Y.K έγραψε: Παρ Απρ 25, 2025 5:28 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 25, 2025 5:25 pm DYK στρογγυλή θέλει και από τα κέντρα υγείας -ΤΟΜΥ;
Εάν υπάρχει γραμματεία τότε ναι.
Μόνο το ένα είχε γραμματεία και όντως μου έβαλαν. Στα υπόλοιπα είχε νοσηλεύτριες οι οποίες απλά σου λέγανε που είναι το τάδε ιατρείο και δεν είχαν να μου βάλουν. Ετσι είπαν τουλάχιστον. Να τα ξαναπάρω με τη σειρά μήπως βγάλω άκρη;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 25, 2025 5:31 pm

Μόνο το ένα είχε γραμματεία και όντως μου έβαλαν. Στα υπόλοιπα είχε νοσηλεύτριες οι οποίες απλά σου λέγανε που είναι το τάδε ιατρείο και δεν είχαν να μου βάλουν. Ετσι είπαν τουλάχιστον. Να τα ξαναπάρω με τη σειρά μήπως βγάλω άκρη;
Εάν μπορέσεις να βγάλεις μια άκρη καλό θα ήταν, ειδάλλως θα τους αναφέρεις στην επιτροπή (σε περίπτωση που σε ρωτήσουν), ότι πολύ απλά στο τάδε κέντρο υγείας δεν υπήρχε γραμματεία για στρογγυλή, παρά το ότι εσύ τους ρώτησες.
Επισκέπτης

D.Y.K έγραψε: Παρ Απρ 25, 2025 5:57 pm

Εάν μπορέσεις να βγάλεις μια άκρη καλό θα ήταν, ειδάλλως θα τους αναφέρεις στην επιτροπή (σε περίπτωση που σε ρωτήσουν), ότι πολύ απλά στο τάδε κέντρο υγείας δεν υπήρχε γραμματεία για στρογγυλή, παρά το ότι εσύ τους ρώτησες.
Ελπίζω να μην έχω κανένα πρόβλημα γιατί φαντάζομαι ότι εφόσον δε βάλανε σε πρώτο χρόνο δε θα βάλουν και σε δεύτερο. Ειναι κρίμα για κάτι που δεν περνάει από το χέρι μας να δημιουργήσει πρόβλημα. Σε ευχαριστώ πολύ!
Επισκέπτης

Ξερει κάποιος πως δουλεύουν στο Άγιο όρος;16 ώρα και μετά 24ωρα?
Επισκέπτης

Αυτό με την στρογγυλή σφραγίδα που το λέει ρε παιδιά; Κάπου στην προκυρηξη δεν το ειδα. Οπότε να μην λέμε αυθαίρετα
Επισκέπτης

Θελει οπωσδηποτε στρογγυλη απο δημοσιο παιδια. Πηρα τηλ στην ΔΙΠΥΝ μου εγω και μου το επιβεβαιωσαν. Οποτε να το ξερετε. Πηγα να την πατησω και εγω.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 25, 2025 6:41 pm Ξερει κάποιος πως δουλεύουν στο Άγιο όρος;16 ώρα και μετά 24ωρα;
Αδερφέ έχω την εντύπωση 10 μέρες μέσα σερί και 20 έξω. Αλλα δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου διασταυρωσε το καλού κακού.
Επισκέπτης

Άτυπα άκουσα ότι μόνο 16 ώρες συνεχόμενες, όχι 24. Το οκτάωρο την επόμενη μέρα με ελάχιστο διάστημα 8ωρες ανάπαυση (όταν βγουν οι ωρες) λόγω του ατυχήματος περισι
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 25, 2025 6:09 pm
D.Y.K έγραψε: Παρ Απρ 25, 2025 5:57 pm

Ελπίζω να μην έχω κανένα πρόβλημα γιατί φαντάζομαι ότι εφόσον δε βάλανε σε πρώτο χρόνο δε θα βάλουν και σε δεύτερο. Ειναι κρίμα για κάτι που δεν περνάει από το χέρι μας να δημιουργήσει πρόβλημα. Σε ευχαριστώ πολύ!
Που αναφέρεται ότι χρειάζεται στρογγυλή σφραγίδα; Επίσημα όχι εικασίες. Γιατί σε άλλες προκηρύξεις αναφέρεται ξεκάθαρα.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 25, 2025 8:47 pm
Που αναφέρεται ότι χρειάζεται στρογγυλή σφραγίδα; Επίσημα όχι εικασίες. Γιατί σε άλλες προκηρύξεις αναφέρεται ξεκάθαρα.
Σε καμια προκ δεν αναφερει οτι θελει στρογγυλη απο γραμματεια. Απο δημοσια νοσοκομεια θελει στρογγυλη οπωσδηποτε. Εαν πας χωρις στρογγυλη εσυ το πιθανοτερο ειναι οτι θα εχεις προβλημα. Για περισσοτερες πληροφοριες μιλα με τη ΔΙΠΥΝ σου. Οπως εγραψα και πριν εγω καλεσα και μου ειπαν οτι θελει στρογγυλη.
Επισκέπτης

Ρε παιδιά καλά τα λέτε και δεν αμφισβητείται τίποτα περί υποχρεωτικοτητας της στρογγυλής αλλά αν σου λένε στις γραμματείες δε χρειάζεται και δε βάζουμε κλπ όσο και αν επιμένεις τι κάνεις; Κόβεσαι από αυτό το πράγμα;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες