Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Arna έγραψε: Τετ Ιαν 17, 2024 8:26 pm 750 προκήρυξη εποχικών περίπου παραπάνω θέσεις οδηγών με χαμηλότερα όρια ηλικίας
τι οριο ηλικιας θα εχει?
Επισκέπτης

Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Arna έγραψε: Τετ Ιαν 17, 2024 8:26 pm 750 προκήρυξη εποχικών περίπου παραπάνω θέσεις οδηγών με χαμηλότερα όρια ηλικίας
Ξέρεις για τους εθελοντές πως θα μετρηθούν οι αντιπυρικες;
Giorgosbt
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Giorgosbt »

Επισκέπτη αυτό που αναφέρεις ότι το υπουργείο διαψεύδει την ανάρτηση στην σελίδα των εποχικών, από που το συμπεραίνεις αυτό; Έβγαλαν κάποια ανακοίνωση από το υπουργείο ή μίλησες εσύ μαζί τους;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 17, 2024 6:07 pm Παιδιά να φανταστώ είδατε όλοι την ανακοίνωση της σελίδας των εποχικών! Μπορείτε όμως να μου πείτε για ποιο λόγο ο άκης και το υπουργείο το διαψεύδουν; Αφού ίδιοι το είπαν!
Αυτή η διαψευση, αφορά και ότι γράφουν οι εποχικοί, για την νέα προκ και τα χαμηλότερα όρια ή μόνο για την βαση των εμοδε; Δεν την είδα πουθενά, ούτε στο υπουργείο, ούτε στον Άκη.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Plc88 έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 9:19 am Βάση 2100 μέχρι κ την 650 θέση.
γνωρίζεις και το ``ΑΠΟ``; Για να διαμορφώσουμε μια εικόνα...

διότι εάν ειναι αρκετές οι ισοβαθμιες με 21 μονάδες ότι σειρά και να βγάλει σε κάποιον που ισοβαθμεί με πολλά άτομα στα προσωρινά δε θα ισχύει γιατι θα ακολουθήσει πιθανόν κλήρωση και θα αλλάξει η θέση η αρχική... Φυσικά αυτό ισχύει για όλα τα μόρια, ειδικά σε κάποιον που μπορεί αρχικά νανε εκτός των 620 θέσεων και με μια κλήρωση να βρεθεί μέσα στους 620 ... Οπότε αν γνωρίζεις και το ΑΠΟ ποιά σειρά ξεκινάνε με 21 μόρια θα ητανε καλό να το πεις...
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Για να φτασει να γινει κληρωση πρεπει να μην εμπίπτουν οι υποψηφιοι που ισοβαθμουν σε κανενα απ τα κριτηρια
Αλεξιπτωτα
Ειδικες η δοκιμος η προεδρικη
Γονεασς πολυτεκνου
Γονεας τριτεκνου κλπ

Πραγμα που σημαινει οι κληρωσεις θα ειναι αμελητεες.
Ή τελοσπαντων θα ναι τετοιες που δυσκολα καποιος που ειναι εκτος θα μπει.
Αυτη ειναι η δικη μου εκτιμηση.
Giorgosbt
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Giorgosbt »

Κυνηγέ δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες. Υπάρχουν αρκετά άτομα που λαμβάνουν μοριοδότηση από τα ίδια ακριβώς κριτήρια (πχ ειδικές, φορτηγό, αντιπυρικές).Plc8 ξέρεις σε τι θέση βρίσκεται ο πρώτος με 1800 μόρια;
Επισκέπτης

Καλημέρα παιδιά σόρρυ εγώ μάλλον κατάλαβα λάθος! Πήρα εχθές στο υπουργείο όταν άρχισε να συζητιέται το 2100 και μου είπαν ότι δεν είναι κάτι επίσημο και σίγουρο μάλλον απλά δεν μπορούσαν να το επιβεβαιώσουν! Ωστόσο το σωματείο μου είπε ότι δεν θα μείνει η βάση εκεί θα πέσει κατακόρυφα με αθλήματα και άτομα που τελικά δεν θα πάνε η αλήθεια είναι ότι γνωρίζω αρκετούς που δήλωσαν είναι σίγουρα μεσα αλλά δεν θα πάνε λόγο απόστασης! Έχω τρελαθεί και εγώ από το άγχος πιστεύετε με 1900 μπορεί να γίνει κάτι;
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Δεν διαφωνω αλλα για το αν αλλαξει τη σειρα με αποτελεσμα να μπει ή δεν μπει θα πρεπει ας πουμε ο 600ος και ο 650ος πχ να εχουν ακριβως τα ιδια μορια.
purosvestis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από purosvestis »

620 θες να πεις γιατι μετα ειναι του ειδικού
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από KYNHGOS »

purosvestis έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 10:00 am
Του επιστημονικου προσωπικου ειναι αλλος πινακας.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

purosvestis έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 10:00 am
πιθανόν αναφέρεται στον 30 επιλαχών
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

KYNHGOS έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 9:58 am Δεν διαφωνω αλλα για το αν αλλαξει τη σειρα με αποτελεσμα να μπει ή δεν μπει θα πρεπει ας πουμε ο 600ος και ο 650ος πχ να εχουν ακριβως τα ιδια μορια.
είπα ενα σενάριο να έχουν ακριβώς τα ίδια πάνω στο παράδειγμα που φέρνεις κ εσυ ο 600ος με τον 650ο να έχουν τα πιο συνηθισμένα κριτήρια ΕΙΔΙΚΕΣ+ΑΝΤΙΠΥΡ 4 -> 21 μόρια... Απο εκεί που κάποιος σε αυτή τη περίπτωση κατείχε αρχικά θέση εκτός των 620 ξαφνικά με κλήρωση μπορεί να βρεθεί μέσα στους 620, επαναλαμβάνω σενάριο είναι, που μπορεί να γίνει πραγματικότητα, γιαυτό ρωτάω απο που ξεκινάει το 21 στον πίνακα... . Το μεγαλύτερο ποσοστό των εποχικών ειναι απο ειδικές και είναι με 4 αντιπυρικές με και χωρίς δίπλωμα.
Plc88

Δημοσίευση από Plc88 »

Παίδες αυτό που μου είπαν ακριβώς είναι... Μέχρι την 653 θέση έχει 2100. Δεν ξέρω ούτε που αρχίζει ούτε τπτ άλλο. Καλή επιτυχία σε όλους μαγκες
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης