Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Αδερφε τη θεωρια σου πες την σε κανεναν αλλον…. Δουλευω σχεδον στον πιο δυσκολο νομο οσος αναφορα τις δασικες φωτιες και ασε να ξερω απο πρωτο χερι τι κανει ο καθε ενας…

Δεν ενδιαφερει κανεναν τι κανει η εμοδε κ ο καθε ενας Υπαλληλος.

Το νημα αναφερεται για την πολυσυζητημενη προκηρυξη.

Ας επικεντρωθουμε σ αυτο
DokimosED
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 54
Ενδιαφέροντα: tipota
Επάγγελμα: tipota

Δημοσίευση από DokimosED »

Εγω ειπα οτι θα βγει τωρα προκηρυξη και βαζω και στοιχιματακι.
Παρολα αυτα για ΕΜΟΔΕ ειχε γραψει και το workenter και να πω την αληθεια ποιο πιθανο βλεπω αυτο το σεναριο παρα για γενικων καθηκοντων.
Εμενα με βολευει να βγει για ΕΜΟΔΕ γιατι θα αποφυγουν πολλοι να κανουν αιτηση και δεν θα αλλαξει και τιποτα στα ορια ηλικιας αν βγει... Και ειναι
το μονο σιγουρο που κοβω το χερι μου απο την ριζα οτι δεν θα αλλαξουν τα ορια αν βγαλει ΕΜΟΔΕ. Αλλα και αυτο να μην γινει απλα ΥΠΟΜΟΝΗ !
Giannisrampo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Giannisrampo »

DokimosED έγραψε: Τετ Φεβ 22, 2023 10:00 pm Εγω ειπα οτι θα βγει τωρα προκηρυξη και βαζω και στοιχιματακι.
Παρολα αυτα για ΕΜΟΔΕ ειχε γραψει και το workenter και να πω την αληθεια ποιο πιθανο βλεπω αυτο το σεναριο παρα για γενικων καθηκοντων.
Εμενα με βολευει να βγει για ΕΜΟΔΕ γιατι θα αποφυγουν πολλοι να κανουν αιτηση και δεν θα αλλαξει και τιποτα στα ορια ηλικιας αν βγει... Και ειναι
το μονο σιγουρο που κοβω το χερι μου απο την ριζα οτι δεν θα αλλαξουν τα ορια αν βγαλει ΕΜΟΔΕ. Αλλα και αυτο να μην γινει απλα ΥΠΟΜΟΝΗ !
Καλα
Εσυ εκοψες το ενα το χερι οτι θα βγει προκυρηξη το αλλο οτι θα ειναι εμοδε στο τελος οτι και να βγει δε θα εχεις χερια να κανεις αιτηση
Giannisrampo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Giannisrampo »

KYNHGOS έγραψε: Τετ Φεβ 22, 2023 9:54 pm Αδερφε τη θεωρια σου πες την σε κανεναν αλλον…. Δουλευω σχεδον στον πιο δυσκολο νομο οσος αναφορα τις δασικες φωτιες και ασε να ξερω απο πρωτο χερι τι κανει ο καθε ενας…

Δεν ενδιαφερει κανεναν τι κανει η εμοδε κ ο καθε ενας Υπαλληλος.

Το νημα αναφερεται για την πολυσυζητημενη προκηρυξη.

Ας επικεντρωθουμε σ αυτο
Μη σπαζεσαι ρε λεβεντη οταν καποιος σου αποδυκνυει με επειχηρηματα οτι εισαι λαθος, και μη πουλας πνευμα
Οτι εισαι σε δυσκολο
Νομο δε ξερεις που ειναι ο καθενας, μπορει να ειμαστε και στον ιδιο νομο, ναι η προκυρηξη ειναι το θεμα μας απλα σου απαντησα στο θεμα
Που συγκρινες την εμοδε με το πεζοπορο και απλα σου εξηγησα τις διαφορες
DokimosED
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Giannisrampo έγραψε: Τετ Φεβ 22, 2023 10:11 pm
DokimosED έγραψε: Τετ Φεβ 22, 2023 10:00 pm Εγω ειπα οτι θα βγει τωρα προκηρυξη και βαζω και στοιχιματακι.
Καλα
Εσυ εκοψες το ενα το χερι οτι θα βγει προκυρηξη το αλλο οτι θα ειναι εμοδε στο τελος οτι και να βγει δε θα εχεις χερια να κανεις αιτηση
Καταρχας οπως πολλοι εδω πρεπει να μαθετε να διαβαζεται. Πανε ξανα διαβασε λιγο τι εγραψα και μετα ελα να μου πεις. Γιατι το μονο που ειπα οτι βαζω στοιχιμα ειναι πως θα βγει τον επομενο μηνα προκηρυξη. Τωρα οσο για ΕΜΟΔΕ η οχι ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΙΚΑΣΙΕΣ δεν ειπα οτι ειναι τιποτα σιγουρο.
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Γιαννηραμπο

Απο τις βλακειες που λες σιγουρα δεν ειμαστε στον ιδιο νομο.

Την θεωρια σου να προσπαθησεις να την πεις σε κανεναν ασχετο.

Δν μας ενδιαφερει τι κανει η εμοδε, το θεμα ειναι η προκηρυξη.
DokimosED
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

KYNHGOS έγραψε: Τετ Φεβ 22, 2023 10:23 pm Γιαννηραμπο

Απο τις βλακειες που λες σιγουρα δεν ειμαστε στον ιδιο νομο.

Την θεωρια σου να προσπαθησεις να την πεις σε κανεναν ασχετο.

Δν μας ενδιαφερει τι κανει η εμοδε, το θεμα ειναι η προκηρυξη.
Σωστα τα λεει ο κυνηγος, συμφωνω απολυτα. Πολυ θεωρια και ανοιγονται συνεχεια παρακλαδια και βγαινουμε εκτος θεματος
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από Vaggelis698 »

Σωστά παιδιά, από τα σημερινά συμφραζόμενα το 23 προκήρυξη δεν βγαίνει! Και αυτό τι συμπέρασμα το βγάλαμε από τον προϋπολογισμό
DokimosED
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Vaggelis698 έγραψε: Τετ Φεβ 22, 2023 10:39 pm Σωστά παιδιά, από τα σημερινά συμφραζόμενα το 23 προκήρυξη δεν βγαίνει! Και αυτό τι συμπέρασμα το βγάλαμε από τον προϋπολογισμό
Χαχα Βαγγο σορρυ αλλα γελαω αληθεια, οτι αφορα περι προυπολογισμου
βγει δεν βγει παλι θα γελουσα με αυτο.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αρχές απριλίου έχουμε
λεει πρώτο γύρο εκλογών για ποια προκήρυξη μιλάτε είστε σοβαροί; Δυο μήνες πάνε άκλαυτοι με τις εκλογές
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Pyr »

1) Πιστεύεις κ διαβάζεις το workenter αυτό προκαλεί γέλιο μέχρι δακρύων απο μόνο του.

2) Τι ΕΜΟΔΕ να βγάλει; Οι θέσεις βάση Π. Δ. Για ΕΜΟΔΕ ειναι οι 500 που ειχαν βγεί πέρυσι και οχι ΠΑΡΑΠΑΝΩ για να βγάλει νέα προκήρυξη.

3) Οταν βγάλει με το καλό θανε γενικών καθηκόντων.

Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες όπως δεν τις γνωρίζεις εσυ, ετσι δεν τις γνωρίζει κ κανένας απο το φόρουμ... Οταν γίνουν επίσημα γνωστές θα τις μάθουμε ολοι... Τα υπόλοιπα ειναι χαζομάρες που λέγονται κ σε καμία περίπτωση άξια σχολιασμού.

*Επίσης δεν ενδιαφέρεται κανένας τι βολεύει στον ΚΑΘΕΝΑ ... Το ενδιαφέρον ολο ειναι στο τι επίσημα θα βγεί.
bigbang

Δημοσίευση από bigbang »

https://mousikovagoni.gr/article.php?id ... M.facebook Ο Υπουργός ενημέρωσε τον κ. Λιούπη ότι το Υπουργείο έχει δρομολογήσει την κάλυψη 3.600 θέσεων στην Πυροσβεστική, ενώ ταυτόχρονα μετά τη σύσταση των Ειδικών Μονάδων Δασικών Επιχειρήσεων προχωρά η πρόσληψη των 500 δασοκομάντο.
bigbang

Δημοσίευση από bigbang »

Ή ζουμε σε καποιο inception ή ο ανθρωπος δεν ξερει τι του γινετε ή μας δουλευουν ολους!
DokimosED
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Να τον ακουτε τον Θειο οταν σας μιλαει :lol:. Ολα ειναι πιθανα και δεν ειναι καθολου παραξενο να βγαλει προκηρυξη παλι για ΕΜΟΔΕ γιατι πολυ απλα μπορει να τους ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ και δεν το εχει γραψει μονο ενα site αυτο.
Sgk
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Sgk »

Γειά σας συγχαρητήρια για το forum στο οποίο ενημερώνομαστε.
θα ήθελα να ρωτήσω κάποιες απορίες που έχω.

προσλήφθηκας ως πυροσβέστης εποχικής απασχόλησης το 2020 και το φεκ έγραφε ως το 2024.

εγώ κάκω χειμερινή δουλειά εποχική βέβαια σε ξενοδοχείο στην αχαρωβα. Και όταν λήγει η σύμβαση μου ξεκινάω εποχικός πυροσβέστης.

το ερώτημα μου: Ύστερα από την τετραετία θα μας διώξουν; Με έχει αγχώσει αυτό το πράγμα. Γτ μετα πρέπει να ψαχτω σε σεζόν σε νησιά και δεν θέλω καθόλου. Συγνώμη που βγαίνω εκτός θέματος. Αλλά για μένα είναι πολύ δύσκολο.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες