Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
Ηρέμησε λίγο που θέλουμε να σε χαντακωσουμε κιόλας. Δεν φτάνει που πληροφορουμε για ό, τι μαθαίνουμε, κατηγορούμαστε και από πάνω. Εν πάση περιπτώσει αν σε αποσπά όλο αυτό από κάτι άλλο, τότε εξ αρχής εγκατάλειψε το κάτι άλλο, αν θες πραγματικά τον στρατό και σου είναι δύσκολο να διαχειριστείς αυτά που ακούς δύο φόρουμ
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
EΠειδη φιλε κουρασε πιστευω αυτο το θεμα καλυτερα ας το αφησουμε εδω. Εσυ πιστευεις Οτι την αλλη πεμπτη ξεκινανε οι εξετασεις εγω πιστευω το αντιθετο συμφωνουμε οτι διαφωνουμε και τελος
-
- Λοχαγός
Το θέμα αδερφέ μου είναι να γράφουμε χωρίς να περιμένουμε να μας κατακεραυνώσει κάποιος. Όπως σου είπα, δεν το έβγαλα από το μυαλό μου
- alexmpss
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 38
Έτοιμες οι εξετάσεις άντε να δούμε
Ωραίος! Κ εγώ την Δευτέρα τις τελείωσα! Καλη επιτυχία!
Οι εξετάσεις πρέπει να γίνουν από τώρα;Χωρίς ακόμα να ξέρουμε αν είμαστε μέσα η Όχι;
Εντάξει κ η πρόληψη καλή είναι να ξέρεις τι σου γίνεται, αλλά πρέπει να τις κάνεις από τώρα;
Εντάξει κ η πρόληψη καλή είναι να ξέρεις τι σου γίνεται, αλλά πρέπει να τις κάνεις από τώρα;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 39
Έχουμε κάποια ενημέρωση από τις μονάδεςς; Το βλέπουμε όντως για τέλος του μήνα
-
- Λοχαγός
Ούτε κάτι νεώτερο ούτε κάτι που να ακυρώνει αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα. Θα δούμε από δω και πέρα
Θα σας πω! Ειχα πάρει περίπου στις αρχές Μαΐου στο υπουργείο για να ρωτήσω κάτι πάνω στην προκήρυξη κ τους ρώτησα κ για τις εξετάσεις. Μου είπαν πως καλο θα είναι να μην τις αμελήσω κ να τις κανω διότι μετά από τις 22 Απριλίου που κλείνει η πλατφόρμα δεν θα αργήσουν να βγουν οι πίνακες! Κ επειδή έχει λίγο τρεξιματαξι τις εκανα να ξεμπερδευω! Τωρα όπως δείχνουν τα πράγματα δεν έπεσαν μέσα σε αυτά που μου είπαν! Αλλα στο κάτω κάτω ένα ας πούμε ένα τσεκ απ κ είμαι παράλληλα κ έτοιμος έτσι ώστε αν είμαι επιτυχών να μην τρέχω τελευταία στιγμή! Δικη μου γνωμη κ άποψη πάντα!
- Buddha
- Posts in topic: 60
- Επάγγελμα: Vodafone
Οι περισσότεροι τα κάνουν από τώρα καθώς τα δημόσια νοσοκομεία έχουν πολύ κίνηση και αργούν να κλείσουν τα ραντεβού. Αν πας σε ιδιώτη οκ αλλά πληρώνεις. Τώρα αν βγουν πχ σήμερα τα αποτελέσματα και σε πουν σε δύο βδομάδες πάμε ΠΚΕ (παράδειγμα δίνω) πότε θα προλάβεις σε δημόσιο; Δεν έχουν όλοι την άνεση να δώσουν 200? σε εξετάσεις.185? για την ακρίβεια χαχαχαχ. Όχι εγώ... Ένας φίλος από το χωριό 😂🤣Baba95 έγραψε: Οι εξετάσεις πρέπει να γίνουν από τώρα;Χωρίς ακόμα να ξέρουμε αν είμαστε μέσα η Όχι;
Αρχές Απριλίου ήθελα να γράψω όχι Μαΐου με συγχωρείτε !
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 118
185 τον έκλεψαν. Πολύ εκμαιταλευση. Ακτινογραφία βρίσκεις δωρεάν στο εσύ αίμα με ασφάλεια 15 είναι.
- Buddha
- Posts in topic: 60
- Επάγγελμα: Vodafone
Το θέμα είναι το που πήγα πως τα έκανα κλπ κλπ. Οκ απλά να ξες ότι δεν είναι όλοι ασφαλισμένοι.Politis1994 έγραψε: 185 τον έκλεψαν. Πολύ εκμαιταλευση. Ακτινογραφία βρίσκεις δωρεάν στο εσύ αίμα με ασφάλεια 15 είναι.
80 σύνολο εξετάσεις όλα μ βγήκαν... Τι 200 νεφρό δώσατε;
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 118
Μπορεί το παιδί να έδωσε κανονικά το αίμα που κάνουν 70 κλπ μετά από 30 το καθένα εεε. Φαντάσου να μην είναι στους πίνακες φρίκη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες