Μεταθέσεις στο στρατό (2020)
Α και μπορει να ερθει και να σου πει φεύγεις σε ενάμιση μηνα;
Είναι αναγκασμένοι να σε ενημερώσουν μολις ερθει η μεταθεση σου.
Καλησπερα μαγκες,Ηρθε μεταθεση για 401 στρατιωτικο νοσοκομειο Αθηνα. Ξερει κανεις πως ειναι τα πραγματα εκει;
1-2,1-3, και κάποιους 1-4, μέχρι να απολυθεί η 363.
364 εισαι φιλε;
Από ότι έχω καταλάβει μέχρι στιγμής ελάχιστοι 365 έχουν φύγει.
Μαγκες οποιος παιρνει μεταθεση και ρωταει πχ πως ειναι εκει ας μας λεει και τι σειρα ειναι να ξερουμε και μεις τι γινεται!
Επισης, εχει πει σε κανεναν αλλον το βυσμα του οτι τα χαρτια του ειναι στο υπουργειο ;
Επισης, εχει πει σε κανεναν αλλον το βυσμα του οτι τα χαρτια του ειναι στο υπουργειο ;
Εγώ είμαι 364 και μου ήρθε μεταθεση. Ξέρω παιδιά από Λάρισα που είναι 365 που τους έχει έρθει η μετάθεση. Ελάχιστα ατομα ομως.
Λοιπόν για να βάζουμε τα πράγματα σε μια σειρά:
Είμαι 365 και περιμένω βυσματική μετάθεση για Αθήνα. Το βύσμα μου μού είπε ότι τα χαρτιά μου είναι στο Υπουργείο αλλά δεν έχει ιδέα πότε θα φύγει από εκεί η μετάθεση. Από βύσμα άλλου παιδιού ειπώθηκε πριν από τρεις μέρες ότι πάνε για τέλη Ιουλίου οι δικές μας (365) βυσματικές μεταθέσεις.
Αν έχει κάποιος νεότερη αξιόπιστη ενημέρωση ας το πει.
Είμαι 365 και περιμένω βυσματική μετάθεση για Αθήνα. Το βύσμα μου μού είπε ότι τα χαρτιά μου είναι στο Υπουργείο αλλά δεν έχει ιδέα πότε θα φύγει από εκεί η μετάθεση. Από βύσμα άλλου παιδιού ειπώθηκε πριν από τρεις μέρες ότι πάνε για τέλη Ιουλίου οι δικές μας (365) βυσματικές μεταθέσεις.
Αν έχει κάποιος νεότερη αξιόπιστη ενημέρωση ας το πει.
Όταν σου λέει ότι το βύσμα σου 5 Ιουλίου θα είσαι στο άλλο στρατόπεδο, ποσό καιρό πριν στέλνονται τα χαρτιά στην μονάδα που υπηρετώ;
Πιστευω ειναι αναλογως και το βυσμα
Τέλη Ιουνίου ή Ιουλίου γιατί αν είναι Ιουλίου τι διάολο βυσματικες είναι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης