Ιδιώτες Φύλακες Δημοσίων Εγκαταστάσεων
Καλησπερα παιδια, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση ; Ας πουμε οτι εγω δηλωσω 1η επιλογη σαμο με 2000 μορια, και καποιος με 2100 την εχει δηλωση 11η επιλογη και δεν το παρουν σε καμια απο τις 10 προηγουμενες, με περναει και ερχετε στην τελευταια του επιλογη; Ελπιζω να ειμαι σαφης 

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 35
george94 έγραψε:Καλησπερα παιδια, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση ; Ας πουμε οτι εγω δηλωσω 1η επιλογη σαμο με 2000 μορια, και καποιος με 2100 την εχει δηλωση 11η επιλογη και δεν το παρουν σε καμια απο τις 10 προηγουμενες, με περναει και ερχετε στην τελευταια του επιλογη; Ελπιζω να ειμαι σαφης
Ναι σε περνάει. Οι πίνακες που θα βγουν θα είναι με βάση τα συνολικά μόρια του κάθε υποψηφίου ανεξαρτήτως σειράς προτίμησης. Οι προσληφθέντες θα κατανεμηθούν μετά αναλόγως την σειρά προτίμησης.
Ναι σε περνάει. Οι πίνακες που θα βγουν θα είναι με βάση τα συνολικά μόρια του κάθε υποψηφίου ανεξαρτήτως σειράς προτίμησης. Οι προσληφθέντες θα κατανεμηθούν μετά αναλόγως την σειρά προτίμησης.
Ακριβώς έτσι τα είπες πολύ σωστά ! Πως πιστεύεις θα κινηθούν οι βάσεις ;
Ακριβώς έτσι τα είπες πολύ σωστά ! Πως πιστεύεις θα κινηθούν οι βάσεις ;
Εγώ πιστεύω για Α κατηγορία 2350-2450 ! Για Β δεν έχω ιδέα !
-
CSI AGENT έγραψε:Ακριβώς έτσι τα είπες πολύ σωστά ! Πως πιστεύεις θα κινηθούν οι βάσεις ;
Προσωπική εκτίμηση 2400-2450 στην Α. Διπλώματα δεν μετράνε, μόρια πολυτέκνων τρίτεκνων μόλις 100, υποψήφιοι με 2 προφισιενσι δύσκολο το βλέπω να υπάρχουν γενικά,1 προφισιενσι και ένα β2 ναι αλλά 2+ προφισιενσι δεν είναι η νόρμα σε τέτοιου είδους προκηρύξεις. Ύψος 1,70 αφήνει παρά πολλές κοπέλες εκτός. Επίσης το ecdl αφήνει πάλι κάποιους έξω. Για να ανεβεί πολύ η βάση θα πρέπει αρκετοί υποψήφιοι με ΙΕΚ και ειδικές δυνάμεις/δεα και lower που το πιθανότερο να μπήκαν στην προκήρυξη των ΕΦ του 2019. Μετά πάμε στην προϋπηρεσία σε σώματα ασφαλείας που έχω μια επιφύλαξη μήπως και ανεβάσει την βάση αλλά ποιοι μπορούν να αιτηθούν ακριβώς, μόνο οι εποχικοί πυροσβέστες; Εάν υπηρετούν ήδη θα κάνουν; Και αν ναι θα έχουν και αυτοί χωρίς την προϋπηρεσία πάνω από 2100 για να ανεβάσουν την βάση πάνω από 2500; Προκειται για πολύ λίγες θέσεις βέβαια όποτε η βάση μπορεί με 5 αιτήσεις υψηλών μορίων να πάρει την ανιούσα. Ιδωμεν.
Όσο για την Β κατηγορία με μόλις 14 θέσεις δεν μπορώ να κάνω εκτίμηση, πιστεύω θα είναι πάνω από την Α όμως.
Ακριβώς και εγώ αυτή την άποψη έχω, και από ότι έχω δει και έχω γνωστό στις αιτήσεις, με ενημέρωσαν ότι τα πιο πολλά παιδιά είναι στα 2200-2300 για την Α και περίπου στα 2400 για την Β. Επισης όπως είπες είχε αρκετές προϋποθέσεις για προκήρυξη, έχουν φύγει ακετα άτομα σε άλλες προκηρύξεις και δεν μοριοδοτουσε πολλά πράγματα, η βάση θα είναι 2400-2450 για την Α και επειδή στην Β είναι λίγες θεσεις και αυτοί από Επαλ έχουν κατά μέσο. Ορο μεγαλύτερα απολυτήρια η Βαση θα διαμορφωθεί στα 2550- 2600! Βέβαια θα κοπούν και καμια 15-20 άτομα κατά τα ψυχοτεχνικα και αθλήματα οπότε μην απογοητευτειται μάγκες ! Επισης γυναίκες είναι δύσκολο να μπουν σε αυτή την προκήρυξη ! Ελπίζω καλά αποτελέσματα σε όλους !
Χαμός παιδιά ! Καλή επιτυχία σε όλους ! Και μια διόρθωση ! Είναι οψομεθα και όχι ιδωμεν ! Ιδωμεν είναι αόριστος β ! Οψομεθα είναι μέλλοντας ! Τ έκανα πολλά χρόνια λάθος μέχρι που τ έφτιαξα με φιλολογο
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 1
Teoteo έγραψε:Χαμός παιδιά ! Καλή επιτυχία σε όλους ! Και μια διόρθωση ! Είναι οψομεθα και όχι ιδωμεν ! Ιδωμεν είναι αόριστος β ! Οψομεθα είναι μέλλοντας ! Τ έκανα πολλά χρόνια λάθος μέχρι που τ έφτιαξα με φιλολογο
Δεν εισαι λαθος αλλα ουτε και σωστος.
Η λεξη " ιδωμεν " ειναι μια προτρεπτικη λεξη , οποτε χρησιμοποιειται σωστα απο ολους ως " να δουμε ".
Το " ειδομεν " χρησιμοποιειται λανθασμενα ως " να δουμε " ενω στην ουσια δηλωνει β' αοριστο.
Πωω σωστά Λευτέρη ! Μπράβο
-
Το ίδωμεν είναι Προτρεπτική υποτακτική και σωστά χρησιμοποιείται έτσι. Ωστόσο, δεν μεταφράζεται "θα δούμε", αλλά "να δούμε", "ας περιμένουμε να δούμε".
Γενικά υπάρχει σίγουρα μια σύγχυση γύρω από το θέμα και η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα πριν το γράψω αν θα πρέπει να βάλω το οψόμεθα αλλά το ιδωμεν μου φάνηκε πιο "to the point". Όπως και να έχει χαίρομαι που σχολιάζουμε τέτοιες λεπτομέρειες ενώ το 50% των μηνυμάτων που διαβάζουμε εδώ έχει γραμματικά ορθογραφικά και συντακτικά προβλήματα 😂
Γενικά υπάρχει σίγουρα μια σύγχυση γύρω από το θέμα και η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα πριν το γράψω αν θα πρέπει να βάλω το οψόμεθα αλλά το ιδωμεν μου φάνηκε πιο "to the point". Όπως και να έχει χαίρομαι που σχολιάζουμε τέτοιες λεπτομέρειες ενώ το 50% των μηνυμάτων που διαβάζουμε εδώ έχει γραμματικά ορθογραφικά και συντακτικά προβλήματα 😂
Πάντως ακραίο θεωρώ το γεγονός να δίνουν 600 μόρια 2 προφ... Μεγάλο κενό της προκήρυξης ...
Το επίπεδο στο νήμα έχει ανέβει πολύ.Συνεχίστε έτσι νεολαίοι μου.
Το φόρουμ δεν προάγει μόνο μπινελίκια και χριστοπαναγίες, αλλά και φιλολογικές συζητήσεις επιμορφωτικού χαρακτήρα.
Μπράβο λεβεντιές μου!

Το φόρουμ δεν προάγει μόνο μπινελίκια και χριστοπαναγίες, αλλά και φιλολογικές συζητήσεις επιμορφωτικού χαρακτήρα.
Μπράβο λεβεντιές μου!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τρί Απρ 20, 2021 9:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Teoteo έγραψε:Πάντως ακραίο θεωρώ το γεγονός να δίνουν 600 μόρια 2 προφ... Μεγάλο κενό της προκήρυξης ...
Ναι είναι πολλά μόρια αλλά προσωπικά δε νομίζω να έχει εύκολα άτομα με 2 προφισιενσι. Μην κοιτάτε που στα αγγλικά το επίπεδο προφισιενσι έχει φτάσει στα τάρταρα λόγω ανταγωνισμού, για να παρεις C2 σε γερμανικά γαλλικά ισπανικά θέλει πολύ προσπάθεια, χρόνο και χρήματα. Οι περισσότεροι που έχουν 2+ προφισιενσι κοιτάνε άλλες προκηρύξεις κατά κύριο λογο. Επίσης αν κάποιος είναι από ΙΕΚ ειδικές δυνάμεις κλπ θα είδε την προκυρηξη, ένας με υψηλό απολυτήριο και 3 προφισιενσι ακόμα και να ενδιαφερόταν μην το δένεις κόμπο ότι θα πήρε χαμπάρι αυτή την προκήρυξη.
Έχω κάνει πάνω από 3 προκηρύξεις δεν έχω δει ένα άτομο, ένα άτομοΜε 2 C2, και ποτέ άνδρα !
Να είμαστε λίγο ρεαλιστές, αυτοί που έχουν κάτω από 2350-2400 δεν υπάρχει λόγος να ελπίζετε εκτός αν κοπούν πολλά άτομα ! Οι βάσεις θα είναι Πάνω από 2400 Κατά 99%!
Να είμαστε λίγο ρεαλιστές, αυτοί που έχουν κάτω από 2350-2400 δεν υπάρχει λόγος να ελπίζετε εκτός αν κοπούν πολλά άτομα ! Οι βάσεις θα είναι Πάνω από 2400 Κατά 99%!
Λοιπον ακουστε ο Αγγελακης πετρος δικηγορος αθηνων. Κερδισε αποφαση στ διοικιτικο εφετειο αθηνων για ε. Φ στη προκηρηξη του 2019... Διοτι δεν του εβαλαν τα μορια. Απο το ιδιωτικο ιεκ. Η αποφαση βγηκε πριν δυο μηνες... Το δικαστβρξο διατάσσει την προσληψη του... Πιθανον βεβαια το κρατος ν κανει εφεσση και να λαει στο στε... Αυτο το λεω για αργιτερα αφιυ βγιυνε τ αποτελεσματα και ενδθαφερει καποιον... Γθα το
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες