Διαδικασίες κατάταξης ΟΒΑ (2020)
Παιδιά πιστεύεται οτι οσα ατομα κάλεσαν για υγειονομικές εξετάσεις θα τους πάρουν όλους?; Και κατα δεύτερον διάβασα παραπάνω οτι στο πολεμικό ναυτικό τους είπαν ότι στης 20 Ιουλίου θα τους καλέσουν στο πόρο.. Δηλαδή 20 Ιουλίου θα καλέσουν ολα τα σώματα?; Η τόσο θα κάνει ενα σωμα6(ΠΝ) λόγο του ότι ήταν λιγα τα ατομα οπότε είναι ποιο εύκολο να τους προσλάβει τότε!! Γιατί εγω ξερω οτι θέλει μια διαδικασία γις να φτάσουν σε σημείο να καλέσουν άτομα, δεν ειναι τοσο απλά και γιαυτό κανω μια υπόθεση και λέω οτι μπορεί να πάει ολο αυτο μέχρι τον Σεπτέμβρη... Ακούω απόψεις Εγω ΣΞ ειμαι Πζ και ειδικότητα Τ/Φ
- Mpell13
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 133
φίλε δεν νομίζω να τους πάρουν όλους και ας πέρασαν επιτροπή απαλλαγών αλλά σίγουρα θα βγει λίστα με επιλαχόντες οι οποίοι εν μέρει μπορεί να καλθούν γιατί σίγουρα θα υπάρχουν παραιτήσεις και σίγουρα θα κοπούν άτομα.. Και εγώ Σεπτέμβριο πιστεύω αν και πίστευα Ιούλιο..John2017 έγραψε: Παιδιά πιστεύεται οτι οσα ατομα κάλεσαν για υγειονομικές εξετάσεις θα τους πάρουν όλους?; Και κατα δεύτερον διάβασα παραπάνω οτι στο πολεμικό ναυτικό τους είπαν ότι στης 20 Ιουλίου θα τους καλέσουν στο πόρο.. Δηλαδή 20 Ιουλίου θα καλέσουν ολα τα σώματα?; Η τόσο θα κάνει ενα σωμα6(ΠΝ) λόγο του ότι ήταν λιγα τα ατομα οπότε είναι ποιο εύκολο να τους προσλάβει τότε!! Γιατί εγω ξερω οτι θέλει μια διαδικασία γις να φτάσουν σε σημείο να καλέσουν άτομα, δεν ειναι τοσο απλά και γιαυτό κανω μια υπόθεση και λέω οτι μπορεί να πάει ολο αυτο μέχρι τον Σεπτέμβρη... Ακούω απόψεις Εγω ΣΞ ειμαι Πζ και ειδικότητα Τ/Φ
«Είς Οίωνὸ ς Άριστος Αμύνεσθαι περὶ πάτρης.»
-
- Posts in topic: 11
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάει ο Σεπτέμβριος. Αν πιστεύετε ότι μπαίνουμε με τις εσσο δεν ισχύει.
Το είπε και ο ΟΒΑ17.
Καλό μήνα κιόλας, θα έχουμε νεότερα μάλλον αυτές τις μέρες.
Υπομονή.
Δεν υπάρχει λόγος να το πάνε ως τον Σεπτέμβριο.
Το είπε και ο ΟΒΑ17.
Καλό μήνα κιόλας, θα έχουμε νεότερα μάλλον αυτές τις μέρες.
Υπομονή.
Δεν υπάρχει λόγος να το πάνε ως τον Σεπτέμβριο.
Φίλε Φάνη θα δείξει όλοι μας κάνουμε υποθεσης.. Αλλα αν δεν βγει κατι αυτές τις ημέρες δεν πιστεύω οτι θα καλέσουν 2000 ατομα τον Ιούλιο.. Θελουν μια διαδικασία τα πράγματα.. Πρέπει να περάσει απο ΦΕΚ, να ελέγξουν καποια πράγματα παραπάνω.. Να περάσει απο επιτροπή, να την υπογράψουν κ. α.. αρα δρμ πιστεύω οτι ειναι τοσο εύκολο μεσσ σε λίγες μέρες να τα κανει ολα αυτα.. Ηδη Αύγουστο δεν παίζει να καλέσουν άτομα λογο αδειών.. Οπότε που οδηγούμαστε; Τον σεμπτεμβρη. Θα μπει πρώτα η εσσο μεσα με το καλό και μετά οι οβα. 🙄
Τέρμα εκνευριστικο που η προκήρυξη είναι τόσο στον αέρα πραγματικά , δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με τις δουλειές μας , ανοργάνωτοι μέχρι άηδιας. μια ενημέρωση έστω ποτέ θα δώσουμε αθλήματα η έστω ποιον μήνα θα μπούμε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι πια , έχει λήξει η προθεσμία 15 μέρες
Φίλε υπομονή θέλει.. Τα αποτελέσματα θα αργήσουν να βγουν.. Εγω πιστεύω σεμπτεμβρη θα μπουν οι οβα!! Ποιο νωρίς δεν πιστεύω
Τσακάλια Ιούλιο θα τελειώσει η δουλειά ! Μην μπερδεύεστε φεκ και ότι και να υπάρχει αν θέλουν τελειώνει γρήγορα όπως ξαι στην αστυνομία !!
-
- Posts in topic: 11
Lok347 έγραψε:Τσακάλια Ιούλιο θα τελειώσει η δουλειά ! Μην μπερδεύεστε φεκ και ότι και να υπάρχει αν θέλουν τελειώνει γρήγορα όπως ξαι στην αστυνομία !!
Το πιο πιθανό αυτό είναι φίλε.
ΦΕΚ κλπ. είναι τακτοποιημένα. Δεν παίζουν κάποιο ρόλο τώρα. Αφού και το υπ. οικονομικών έγκρινε. Αλλιώς δεν θα έβγαινε προκήρυξη.
Ένας φίλος πήρε τηλέφωνο στο ΓΕΣ και του είπαν από βδομάδα να βλέπουμε στο σάιτ , θα βγει ανακοίνωση για τα αθλήματα.
Οπότε λίγη υπομονή παιδιά.
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 131
Βγηκε η τελευταια λιστα του ναυτικου, βασικα δεν ειναι λιστα ειναι απλα ο τελευταιος υποψηφιος.
You couldn't beat me even if you wanted to.
Μάγκες στη δική μας την προκυρηξη είχαμε δώσει 3 Μαΐου αθλήματα και στις 29 Μαΐου γράφτηκε και το πρώτο ένσημο. Περιττό να σας πω ότι με πήραν τηλέφωνο 25 Μαΐου για να με πουν ότι Δευτέρα 29 Μαΐου μπαίνω για δουλειά. Θέλω να πω πως όλα γίνονται τελευταία στιγμή. Παρακολουθείτε συνεχώς την επικαιρότητα για ότι καινούργιο βγει και να στε σίγουροι πως όσοι πληρουσατε τα κριτήρια ειδικότητας, ηλικίας, τριετίας και για ΕΔ περάσετε τα αθλήματα δύσκολα θα μείνετε έξω με βάση την ζήτηση που είχε η προκυρηξη σε ότι αφορά τους έφεδρους. Τώρα το πόσοι ήδη στρατεύσιμοι δήλωσαν δεν υπάρχει εικόνα
Ζ'ΜΑΚ
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 58
Ερώτηση προς τον ΟΒΑ2017 αλλά και στους υπόλοιπους αν γνωρίζουν. Τα ένσημα κάθε μήνα είναι 25; Όπως δηλαδή και στον ιδιωτικό τομέα και πλήρες ωράριο και ασφάλιση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ακριβώς!!!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Καλησπέρα αλάνια, γνωρίζει κάποιος από τους οβα του 17, οι επιτυχόντες πηγαίνουν ξανά κέντρο; Αναφέρομαι για αεροπορία μιας και στον στρατό δεν υπάρχουν ΚΕΝ πλέον.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 8
Οι έφεδροι θα πάνε σίγουρα... Τώρα για τα παιδιά που κάνανε τα χαρτιά τους ως στρατεύσιμοι και απολύθηκαν μέχρι το Μάιο δεν νομίζω να πάνε γιατί είναι πρόσφατοι
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Κανονικά όπως στην θητεία 25 μέρες; Ή αυτή την φορά λιγότερο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες