Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Chris

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris »

Στην Θεσσαλονίκη έχουν κάνει 36 άτομα αερονομοι... ήμασταν στο 424 για εξετάσεις...
Airforce

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Airforce »

Μετεωρολόγος , δήλωσα Αθήνα. Για να δούμε ποιοι άλλοι είστε ;
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

xAnimus έγραψε:

Τα λεφτά είναι ο βασικός λόγος που δηλώσαμε όλοι ΟΒΑ. Από εκεί και πέρα, οι περισσότεροι θέλουμε να μπούμε ΟΒΑ γιατί μας αρέσει το επάγγελμα ή θέλουμε μια καλύτερη εκπαίδευση. Αλλά αν μας δείναν 2,36 το μήνα για 3 χρόνια, θα δήλωνες με την ελπίδα μονιμοποίησης; Ακόμα και εγώ, που έχω το μέλλον μου εξασφαλισμένο, δεν θα το έκανα.

Πάντως πέρα απο τα λεφτά και την επιπλέον εκπαίδευση που (ελπίζω) θα εκλάβουμε, έχω μια μικρή ελπίδα ότι σε 3 χρόνια θα αναγκαστούν να μας μονιμοποιήσουν σαν ΕΠΟΠ. Στο κάτω κάτω δεν ζητάμε εμείς να μπούμε ΟΒΑ (όπως γινόταν παλιά), το κράτος μας ζητάει. Άρα ελπίζω να συνεχίζει να μας έχει ανάγκη μετά τα 3 χρόνια. Αλλά να ξες, δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. Αν και δεν σημαίνει ότι είναι αδύνατο, είναι σχεδόν απίθανο.

Επίσης, εγώ απλά είχα τονίσει ότι όσοι είστε για αεροπορία δεν θα πρέπει να είστε σίγουροι για το οτί θα μπείτε. Οι θέσεις καλύφθηκαν και με το παραπάνω. Αντίθετα, ούτε οι μισές θέσεις του στρατου ξηράς δεν καλύφθηκαν, οπότε όσοι περάσαν την πρώτη φάση δεν έχουν να φοβηθούν κάτι (εκτώς αν φοβάται καποιος να μην περάσει αθλήματα για Ε. Δ.).

Ρε αδερφέ φιλικά πάντα. Έχεις το μέλλον σου εξασφαλισμένο και θα πας να τσιμπας οβα; Δεν λέει ρε φίλε.
Οβας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Οβας »

Κανένα νέο έχουμε;
ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 32

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ »

Αν ως τις 8-9 του μηνός δεν. εχουμε βγάλει άκρη είναι απίστευτα ***** οι άνθρωποι τι. να. λεμε τώρα έχει καταντήσει γελοιο...1 μήνας ΚΑΙ έχει πέρασει και ακόμα στο περίμενε...
Αερονομια

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αερονομια »

"Αερονομος" απο που είσαι φιλε; εννοώ εκεί που περασες γιατρούς πόσοι αερονομοι. ηταν;
Αεροπορίαοβα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αεροπορίαοβα »

Αν έχουν κάνει 36 άτομα αίτηση μόνο στη Θεσσαλονίκητότε δύσκολα είμαστεΟ άλλος μαλλον δεν ηξερε και λεει οτ θα μπούμε ολοι οι αερονομοι που δηλωσαμε

Άβαταρ μέλους
xAnimus
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από xAnimus »

Chris lok έγραψε:
xAnimus έγραψε:

Τα λεφτά είναι ο βασικός λόγος που δηλώσαμε όλοι ΟΒΑ. Από εκεί και πέρα, οι περισσότεροι θέλουμε να μπούμε ΟΒΑ γιατί μας αρέσει το επάγγελμα ή θέλουμε μια καλύτερη εκπαίδευση. Αλλά αν μας δείναν 2,36 το μήνα για 3 χρόνια, θα δήλωνες με την ελπίδα μονιμοποίησης; Ακόμα και εγώ, που έχω το μέλλον μου εξασφαλισμένο, δεν θα το έκανα.

Πάντως πέρα απο τα λεφτά και την επιπλέον εκπαίδευση που (ελπίζω) θα εκλάβουμε, έχω μια μικρή ελπίδα ότι σε 3 χρόνια θα αναγκαστούν να μας μονιμοποιήσουν σαν ΕΠΟΠ. Στο κάτω κάτω δεν ζητάμε εμείς να μπούμε ΟΒΑ (όπως γινόταν παλιά), το κράτος μας ζητάει. Άρα ελπίζω να συνεχίζει να μας έχει ανάγκη μετά τα 3 χρόνια. Αλλά να ξες, δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. Αν και δεν σημαίνει ότι είναι αδύνατο, είναι σχεδόν απίθανο.

Επίσης, εγώ απλά είχα τονίσει ότι όσοι είστε για αεροπορία δεν θα πρέπει να είστε σίγουροι για το οτί θα μπείτε. Οι θέσεις καλύφθηκαν και με το παραπάνω. Αντίθετα, ούτε οι μισές θέσεις του στρατου ξηράς δεν καλύφθηκαν, οπότε όσοι περάσαν την πρώτη φάση δεν έχουν να φοβηθούν κάτι (εκτώς αν φοβάται καποιος να μην περάσει αθλήματα για Ε. Δ.).

Ρε αδερφέ φιλικά πάντα. Έχεις το μέλλον σου εξασφαλισμένο και θα πας να τσιμπας οβα; Δεν λέει ρε φίλε.

Για την ωρα θελω να κανω κατι που μου αρεσει. Καλο το οικογενειακο επαγγελμα, αλλα δεν ειναι αναγκη να ξεκινησω τωρα (αν και δουλευα ως τωρα). Νεος ειμαι, δεν προκειται να παθω κατι με το να τσιμπω. Οπως ειπα και πριν, περα απο τα λεφτα, μου αρεσει γενικα ο στρατος και ελπιζω σε μια καλυτερη εκπαιδευση απο αυτην της θητειας. Φυσικα ξερω και με το παραπανω τι θα παρω, αλλα δεν με ενοχλει πολυ.

ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ έγραψε:Αν ως τις 8-9 του μηνός δεν. Εχουμε βγάλει άκρη είναι απίστευτα ***** οι άνθρωποι τι. Να. Λεμε τώρα έχει καταντήσει γελοιο...1 μήνας ΚΑΙ έχει πέρασει και ακόμα στο περίμενε...

Φανταζομαι οτι θελουν να βγαλουν ολα τα αποτελεσματα μαζι, οποτε περιμενουν να τελειωσουν τα αθληματα των Ε. Δ. Και μετα απο 3 - 4 μερες θα μας πουν τα ονοματα. Βλακεια απο μερος τους, αλλα τι να πεις... Ελλαδα ειναι εδω.

Αεροπορίαοβα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αεροπορίαοβα »

Οπότε και εμείς οι αερονόμοι δύσκολα είμαστε αφού μονο στη Θεσνικη πήγαν 36 άτομα

Τί σειρά είστε;

ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ344

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ344 »

Στην 113 ΠΜ θεσσαλονικης ειμαστε 4 αερονομοι που υπηρετουμε ηδη και δηλωσαμε οβα, οι 3 απολυομαστε μαιο 17 και ο 1 ιουνιο, το λεω αυτο που ρωτησατε ποσοι αερονομοι απο θεσσαλονικη, δεν ηταν μονο αυτοι στο 424 ειμαστε και εμεις που υπηρετουμε ηδη. Καλημερα σας
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στα αθλήματα αύριο!
αερονομος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από αερονομος »

Σημερα μιλησα με γεα κ μου ειπε στοχος ειναι μεσα στο 15νθημερο του μαιου ν βγουν τα αποτελεσματα αλλα μπορει ν παρει κ παραπανω τι να πω παιδες καλη επιτυχια ν εχουμε ολοι !

Guest13

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Guest13 »

Παιδιά Sos!Ξέρει κανείς ποιο είναι το κοντινότερο μέσω μαζί μεταφοράς από σταθμό Λαρίσης για Ασπρόπυργο θα είμακ γύρω στης 5 τ πρωί εκεί !

ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 32

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ »

Όταν πήγαμε για εξετάσεις είμασταν 2 αερονομοι οι άλλοι άλλες ειδικότητες και άλλοι πεζικάριοι. για το 404 στη Λάρισα λέω. εγω προσωπικά Λάρισα και Βόλο δήλωσα.343 σειρά... Και ο Θεός βοηθός...
Εδεσσα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Εδεσσα »

Και εγώ στο 424 στην Θεσσαλονίκη που πήγα για εξετάσεις ήμουν μόνο εγώ αερονομος οι άλλοι ήταν για άλλες ειδικότητες. Στο Γ. ΝΑ. μήπως ξέρει κανείς πόσοι αερονομοι ήταν...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες