Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από dimitris mak »

Ο καθε ενας ξερει τι πρεπει να κανει και τον εαυτο του! Αν δεν ξερει, υπαρχουν και γυμναστες! Το πιο σημαντικο ειναι οτι η προκηρυξη εχει καποια κενα που δεν βλεπω να πολυσυζητιουντε! Οπως πχ με τις ελξεις, την μαζα σωματος και τα τατου.
NIKOS1989
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

Σε αυτα εγω δεν μπορω να εκφερω γνωμη ας απαντησει καποιος αλλος που να γνωριζει φιλε μου.
Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από swat_521tpn »

Παιδία όχι οτι με αφορά το συγκεκριμένο(τατουάζ). καθώς δεν εχω.Αλλά, απ όσο γνωρίζω, έχοντας δωσει 3 φορές για στρατιωτικές και όπως όλοι απο τον στρατό.

Νομίζω πως επιτρέπεται. αλλά να μην φαίνεται με την στολή και να πριν προσβάλλει θρησκεία και πολίτευμα κλπ.

Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από swat_521tpn »

Να μην προσβάλλει*
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από dimitris mak »

Η προκηρυξη ομως δεν αναφερει τιποτα και καποιος μπορει να παει ανετα δικαστικα αν τον κοψουν. Η προκηρυξη εχει ασαφιες και πιστευω οτι τις εχουν βαλει επιτιδες. Δεν μπορουν να μην εχουν εχουν τα βασικα μεσα.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Τα τατουάζ προβλέπονται. Αρκεί να καλύπτονται απο την θερινή στολή ως προς την έκταση τους. Βάση νόμου η δερματοστιξία επιτρέπεται, με την άνωθεν προϋπόθεση.Ότι δεν αναγράφει η προκήρυξη, δεν είναι ασάφεια. Όλα έχουν τον λογο τους, είτε όταν υφίστανται, είτε όταν δεν υφίστανται. Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από cop29 »

Teras έγραψε:Για να πούμε την αλήθεια όχι ότι δεν μπορεί να είναι αλλιώς (αν και αμφιβάλλω) στην προκήρυξη της πυροσβεστικής που έδωσε και πέρασε φίλος μου, μου είπε ότι εκεί τις έλξεις τις θελαν με παλάμες εμπρός ΑΛΛΑ η προκήρυξη το ανέφερε ότι έτσι τις ήθελε οπότε μιας και δε το προσδιορίζει εδώ το θεωρώ παράλογο να μην επιτρέπει άλλου είδους
εκτος του οτι σε μας δεν το προσδιοριζει κ στην προκηρυξη της πυροσβεστικης το προσδιοριζε, σε μας ζηταει 10 ελξεις ενω στην πυροσβεστικη ζητουσε 5 κ για να κανει καποιος 10 ελξεις με τις παλαμες μπροστα πρεπει να ναι η` αθλητης η` να λιωνει κανα 2 χρονακια στα γυμναστηρια
NIKOS1989

αυτα φιλε να τα πεις στον δημητρη και σε οσους νομιζουν οτι ειναι ευκολα τα αθληματα!!!
stelios93

Δημοσίευση από stelios93 »

Παιδια ξερει κανεις τιποτα για προκηρυξη λφ γενικης σειρας; Κατι ακουσα.dyk μηπως ξερεις κατι ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από D.Y.K »

stelios93 έγραψε:Παιδια ξερει κανεις τιποτα για προκηρυξη λφ γενικης σειρας; Κατι ακουσα.dyk μηπως ξερεις κατι ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Όχι φίλε μου δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο νεότερο ή κάποια ένδειξη προς το παρόν και για γενική σειρά.

Άλλωστε για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να βγει συμπληρωματική της ήδη υπάρχουσας προκήρυξης ή να βγει νέα προκήρυξη πράγμα πολύ δύσκολο όπως καταλαβαίνεις να υλοποιηθεί σε αυτή την χρονική συγκυρία. Αυτή την στιγμή ναι μεν οι θέσεις είναι ελάχιστες, αλλά πιστέψτε με το σώμα σε αυτές τις δύο "κατηγορίες" πονάει περισσότερο και χρήζει σχεδόν άμεσης στελέχωσης.

Αν υπάρξει κάποια βάσιμη πληροφορία πάντως θα σπεύσω κατευθείαν να σας την ανακοινώσω.

Stelios93

Δημοσίευση από Stelios93 »

Ευχαριστώ DYK .. απλα κάπου διάβασα για 275 θέσεις μες το 2016 χωρια η προκήρυξη για τους 49 !
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μακάρι αλλά ρεαλιστικά μιλώντας και μόνο μην είσαι και πολύ αισιόδοξος φίλε μου. Αν βγει και για γενική σειρά πραγματικά θα μας αιφνιδιάσει όλους και ακόμη και εμάς που είμαστε λίγο περισσότερο μέσα στα πράγματα. Να είσαι καλά.
NIKOS1989

Παιδια καλησπερα! Με αυτο που θα σας πω θα υπαρξει μια σχετικη απογοητευση. Χθες κατεθεσα τα χαρτια μου για την προκυρηξη. Η συμμετοχη ειναι παρα πολλη μεγαλη. Ο δυκ οτι ελεγε για τις πρωτες μερες περιπου 1200 ηταν αληθης. Κυριως για τις θεσεις των ειδικων δυναμεων ειναι πολλη μεγαλη η συμμετοχη! Καλη επιτυχια σε ολους μας!
Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από greenalexyo »

Εγω δεν θα τα κανω καν. Αλλα ξες ποσο μεγαλη περιπου;
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από 310LELE »

NIKOS1989 έγραψε:Παιδια καλησπερα! Με αυτο που θα σας πω θα υπαρξει μια σχετικη απογοητευση. Χθες κατεθεσα τα χαρτια μου για την προκυρηξη. Η συμμετοχη ειναι παρα πολλη μεγαλη. Ο δυκ οτι ελεγε για τις πρωτες μερες περιπου 1200 ηταν αληθης. Κυριως για τις θεσεις των ειδικων δυναμεων ειναι πολλη μεγαλη η συμμετοχη! Καλη επιτυχια σε ολους μας!

Φίλε νίκο σε ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες σου. Θα ήθελα σε παρακαλώ πάρα πολύ αν έχεις την καλωσύνη να μας πείς για τη διαδικασία, δηλαδή με τα χαρτιά σου όλα οκ; Η υπ. Δηλ έγραψες ακριβώς αυτό που λέει μέσα η προκ; Σου είπαν κάτι άλλο και γενικά αν μπορεις να γράψεις το οτιδήποτε θεωρείς πως θα μας βοηθούσε. Να είσαι καλά και καλή σου επιτυχία!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες