Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Μακαρι να σου πανε ολα καλα!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
panos45
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

Να 'σαι καλά, επίσης και για σένα
ΜΙΧΑΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΙΧΑΛΗΣ »

Καλησπερα παιδια κ μπραβο σε ολους. απ οσο ξερω στα ι του στρατου θα γινει ο ελενχος απο εδω κ περα.
Ernest

Δημοσίευση από Ernest »

panos45 έγραψε:Δίκιο έχεις, το θέμα είναι πότε θα μπούμε στην σχολή... Αλλά γιατί να μην ξέρουμε σχετικά και με αυτήν την παράμετρο, παραλίγο (για 1 θέση) δεν μπήκα στην 1η μου επιλογή

Φίλε Πάνο σε περίπτωση που φύγει κάποιος απο την πρώτη σου επιλογή μπαίνεις εσύ ή μήπως αφού πέρασες στην άλλη κατηγορία έχεις διαγραφεί απο την πρώτη; Ρωτάω γιατί στην ίδια φάση με σένα βρίσκομαι κι εγώ. Είμαι 11ος στην πρώτη επιλογή μου και έχω περάσει στην δεύτερη. Αν δεν πάει κάποιος δηλαδή στην πρώτη μου επιλογή, θα παω εγώ ή ο επόμενος απο μένα, αφού εγώ πέρασα σε άλλη κατηγορία; Όποιος άλλος γνωρίζει επί του θέματος ας απαντήσει σας παρακαλώ Εικόνα

gijoe
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από gijoe »

VASILIS98 έγραψε:
Αν μπω θέλω εκαμ έγραψε:
gijoe έγραψε: Συνχαρητηρια τα καταφεραμε! Παντως ολα γινανε μεσα στο λογικα πλαισια ημερων μεχρι στιγμης!
Ρε gijoe που είσαι ρε; Ακομη να γίνεις transformer ρε κωλοτουμπα; Αλλά έχεις δίκιο για να μας ρίξουν στάχτη στα ματιά έγινε η ανακοίνωση του ΦΕΚ επιτυχόντων, θα την ακυρώσουν την προκήρυξη, έλα βρες κάτι να πεις τωρα... Χαχα χαχα! Ξυδακι κωλοτουμπα.

Α καλα... Αυτος εχει φτασει αμερικη με τις κωλοτουμπες του παει για ρεκορ γκινες! Συγχαρητηρια σε ολους παιδια!

Οσοι κακια κ να βγαζεται απ την σαπια σας χολη ειμαι επιτυχων στην 2η μου επιλογη, απλα ακουγα καποια πραγματα εκ τον πολυ εσω και σας τα ελεγα χωρις να χαιδευω αυτια, επισης δν ειμαι ουτε 5τοις! Απλα αν ξερατε τι λενε καποιοι για εμας θα καταλαβαινατε... Εικόνα

THEO
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Τζι ι τζο

Ποιοι είναι αυτοί οι κάποιοί που λένε για μας; Εννοείς από το σώμα;
Κεφτές

Δημοσίευση από Κεφτές »

gijoe έγραψε:

Οσοι κακια κ να βγαζεται απ την σαπια σας χολη ειμαι επιτυχων στην 2η μου επιλογη, απλα ακουγα καποια πραγματα εκ τον πολυ εσω και σας τα ελεγα χωρις να χαιδευω αυτια, επισης δν ειμαι ουτε 5τοις! Απλα αν ξερατε τι λενε καποιοι για εμας θα καταλαβαινατε... Εικόνα

κοίταξε να δεις φιλαρακο μου... Εσύ μπορεί να μίλαγες και με 10 Πυράρχους (Συνταγματαρχαίους) από το Σώμα. Αν δεν εχουνε άμεση σχέση με την προκύρηξη, που προφανώς δεν έχουνε, λίγο μας ενδιαφέρει τι λένε. Αυτοί μπορεί να λένε τα χειρότερα... Εγώ θα βρω άλλους 10 που θα λένε τα καλύτερα... Αυτοί μπορεί να λένε αλήθειες. Εγώ θα βρω άλλους 10 που να λένε ψέματα. Εν Κατακλείδι δε μας νοιάζει η άποψη του κάθε πυροσβεστικού υπαλλήλου για το πυροσβεστικό σώμα, δεν είναι αυτό το θέμα που συζητιέται. Εδώ μας νοιάζει τι θα γίνει με την προκύρηξη. Αν έχεις κάποιον που είναι στην επιτροπή ή μιλάς με τον Αρχηγό (δεν είναι κακό αυτό) τότε έλα και πες μάγκες έχω τις τάδε συγκεκριμένες πληροφορίες και τις στηρίζω εκεί. Από εκεί και πέρα τι να λέμε... ;

2ον Επειδή κάποιοι ρωτάνε... Τα Ι1 δεν τα αναζητήσανε ακόμα. Θα ξεκινήσουν αυτεπάγγελτα να τα αναζητούνε από τη στιγμή που θα υπογράψουμε το διορισμό μας. Όποιον βρούνε παράνομο θα τον διαγράψουν και θα πάρουν τον επόμενο στη θέση του. Αυτό μπορεί να πάρει και 1 χρόνο. Στους 5ετείς τόσο πήρε.

Άποψή μου είναι ότι κάποιος με αλλαγμένο Ι θα διαγραφεί. Στους 4000 5ετείς ήτανε άλλοι λόγοι που αυτό δεν έγινε, η ίδια η ΠΟΣΠΥΔ δεν το ήθελε. Τώρα δεν υπάρχει κανένας που να διεκδηκεί κάτι τέτοιο.

lost

Δημοσίευση από lost »

Κεφτες ισχυριζεσαι οτι αν καποιος εχει αλλαξει το Ι διαγραφεται. Που το στηριζεις αυτο; Γτ να αποβληθει αν η μετατροπη εγινε πριν την προκηρυξη;
Nic24

Δημοσίευση από Nic24 »

κοίταξε να δεις φιλαρακο μου... Εσύ μπορεί να μίλαγες και με 10 Πυράρχους (Συνταγματαρχαίους) από το Σώμα. Αν δεν εχουνε άμεση σχέση με την προκύρηξη, που προφανώς δεν έχουνε, λίγο μας ενδιαφέρει τι λένε. Αυτοί μπορεί να λένε τα χειρότερα... Εγώ θα βρω άλλους 10 που θα λένε τα καλύτερα... Αυτοί μπορεί να λένε αλήθειες. Εγώ θα βρω άλλους 10 που να λένε ψέματα. Εν Κατακλείδι δε μας νοιάζει η άποψη του κάθε πυροσβεστικού υπαλλήλου για το πυροσβεστικό σώμα, δεν είναι αυτό το θέμα που συζητιέται. Εδώ μας νοιάζει τι θα γίνει με την προκύρηξη. Αν έχεις κάποιον που είναι στην επιτροπή ή μιλάς με τον Αρχηγό (δεν είναι κακό αυτό) τότε έλα και πες μάγκες έχω τις τάδε συγκεκριμένες πληροφορίες και τις στηρίζω εκεί. Από εκεί και πέρα τι να λέμε... ;

2ον Επειδή κάποιοι ρωτάνε... Τα Ι1 δεν τα αναζητήσανε ακόμα. Θα ξεκινήσουν αυτεπάγγελτα να τα αναζητούνε από τη στιγμή που θα υπογράψουμε το διορισμό μας. Όποιον βρούνε παράνομο θα τον διαγράψουν και θα πάρουν τον επόμενο στη θέση του. Αυτό μπορεί να πάρει και 1 χρόνο. Στους 5ετείς τόσο πήρε.

Άποψή μου είναι ότι κάποιος με αλλαγμένο Ι θα διαγραφεί. Στους 4000 5ετείς ήτανε άλλοι λόγοι που αυτό δεν έγινε, η ίδια η ΠΟΣΠΥΔ δεν το ήθελε. Τώρα δεν υπάρχει κανένας που να διεκδηκεί κάτι τέτοιο.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και στα δύο θέματα. Ότι καλύτερο εύχομαι σε όλους! Ραντεβού στη σχολή...

Κεφτές

Δημοσίευση από Κεφτές »

Προκύρηξη - Κεφαλαιο Β' - Προσόντα/Κωλύματα - Α. Γενικά Προσόντα - 3. Οι άντρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ως ικανοί κατηγορίας Ι1, για όσους υπηρέτησαν στις ένοπλες δυνάμεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.

Εγώ καταλαβαίνω από αυτό ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της στρατιωτικής σου θητείας είχες δικαίωμα να αλλάξεις το Ι. Από εκεί και πέρα αν απολύθηκες με Ι2 για παράδειγμα εγώ καταλαβαίνω ότι μπορεί τώρα να το έχεις αλλάξει και να είσαι Ι1 αλλά μέσα στη θητεία, όταν εκπλήρωνες τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις, Δεν ήσουν Ι1 όπως λέει η προκύρηξη.

Νομίζω ότι η υπόθεση με τα Ι που απασχολούσε την προκύρηξη των 5ετών είχε να κάνει με άτομα που αλλάξανε με κάποιο τρόπο το Ι μετά το τέλος της θητείας τους.

Από εκεί και πέρα δεν είμαι δικηγόρος αλλά εγώ έτσι την ερμηνεύω την προκύρηξη.

Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

lost έγραψε:Κεφτες ισχυριζεσαι οτι αν καποιος εχει αλλαξει το Ι διαγραφεται. Που το στηριζεις αυτο; Γτ να αποβληθει αν η μετατροπη εγινε πριν την προκηρυξη;
να κανω μια ερωτηση; Πως μπορει καποιος να αλλαξει το Ι2 ή ι3 σε ι1; Τοσο ευκολο ειναι; Δε μπορω να καταλαβω
Κεφτές

Δημοσίευση από Κεφτές »

DIMITRIS_84 έγραψε:να κανω μια ερωτηση; Πως μπορει καποιος να αλλαξει το Ι2 ή ι3 σε ι1; Τοσο ευκολο ειναι; Δε μπορω να καταλαβω
Πως μπορεί κάποιος να έχει πισίνα, κότερο, αμάξι 2500 κυβικά και να πληρώνει φόρο σα να είναι άνεργος; Τόσο εύκολο είναι;

Τι να λέμε τώρα ρε Δημητράκη... Εύκολο προφανώς δεν είναι αλλά αν ξέρεις τα κατάλληλα άτομα τότε φαντάζομαι θα μπορείς να ξετρυπώσεις από κάποια παραθυράκια που θα δίνουν οι νόμοι

lost

Δημοσίευση από lost »

Φιλοι μου η προκηρυξη στην παραγραφο λεει όντως:

2. Να είναι κάτοχοι τίτλου σπουδών (απολυτήριο ή πτυχίο) οποιουδήποτε τύπου Λυκείου.
Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ως ικανοί Κατηγορίας 11, για
όσους υπηρέτησαν στις Ένοπλες Δυνάμεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.

¨Το οποίο εγώ το ερμηνευώ ότι ουσιαστικά πρέπει να έχεις τελειώσει στρατο. ¨

ΟΜΩΣ στην παράγραφο 4 λέει απλά ότι τους ενδιαφέρει:

4. Να έχουν σωματική ικανότητα και υγεία, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για κατάταξη στις
παραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων.

Και όχι σχολαστικά με τι Ι απολύθηκαν από το στρατό αλλα τι Ι έχουν!
panos45

Δημοσίευση από panos45 »

Κεφτές έγραψε:
Προκύρηξη - Κεφαλαιο Β' - Προσόντα/Κωλύματα - Α. Γενικά Προσόντα - 3. Οι άντρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ως ικανοί κατηγορίας Ι1, για όσους υπηρέτησαν στις ένοπλες δυνάμεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.

Εγώ καταλαβαίνω από αυτό ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της στρατιωτικής σου θητείας είχες δικαίωμα να αλλάξεις το Ι. Από εκεί και πέρα αν απολύθηκες με Ι2 για παράδειγμα εγώ καταλαβαίνω ότι μπορεί τώρα να το έχεις αλλάξει και να είσαι Ι1 αλλά μέσα στη θητεία, όταν εκπλήρωνες τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις, Δεν ήσουν Ι1 όπως λέει η προκύρηξη.

Νομίζω ότι η υπόθεση με τα Ι που απασχολούσε την προκύρηξη των 5ετών είχε να κάνει με άτομα που αλλάξανε με κάποιο τρόπο το Ι μετά το τέλος της θητείας τους.

Από εκεί και πέρα δεν είμαι δικηγόρος αλλά εγώ έτσι την ερμηνεύω την προκύρηξη.

κι εγώ αυτό καταλαβαίνω σύμφωνα με την προκήρυξη, ότι δηλαδή πρέπει να έχεις κάνει στρατό ως Ι1. Αν δεν κάνω λάθος στο πιστοποιητικό τύπου Α' δεν αναφέρεται η ικανότητα παρά μόνο οι Μεταβολές εκπλήρωσης (κατάταξη-απόλυση). Η ικανότητα φαίνεται μόνο στο απολυτήριο, ή κάνω Λάθος;

Επίσης, γνωρίζει κανείς αν για να πας έφεδρος αξιωματικός πρέπει να είσαι οπωσδήποτε Ι1; Δηλαδή έφεδρος δεν μπορεί να είναι κάποιος Ι2;

panos45

Δημοσίευση από panos45 »

Ernest έγραψε:
panos45 έγραψε:Δίκιο έχεις, το θέμα είναι πότε θα μπούμε στην σχολή... Αλλά γιατί να μην ξέρουμε σχετικά και με αυτήν την παράμετρο, παραλίγο (για 1 θέση) δεν μπήκα στην 1η μου επιλογή

Φίλε Πάνο σε περίπτωση που φύγει κάποιος απο την πρώτη σου επιλογή μπαίνεις εσύ ή μήπως αφού πέρασες στην άλλη κατηγορία έχεις διαγραφεί απο την πρώτη; Ρωτάω γιατί στην ίδια φάση με σένα βρίσκομαι κι εγώ. Είμαι 11ος στην πρώτη επιλογή μου και έχω περάσει στην δεύτερη. Αν δεν πάει κάποιος δηλαδή στην πρώτη μου επιλογή, θα παω εγώ ή ο επόμενος απο μένα, αφού εγώ πέρασα σε άλλη κατηγορία; Όποιος άλλος γνωρίζει επί του θέματος ας απαντήσει σας παρακαλώ Εικόνα

Ernest με βάση την λογική πάντα θεωρώ ότι αν αδειάσει θέση στην 1η επιλογή μας, υποχρεούνται να μας καλέσουν εκεί και δεν χάνουμε την θέση αυτή γιατί εκεί επιθυμούμε να πάμε πρώτα. Απλά θα μετακινηθούμε από την 2η επιλογή μας στην 1η. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες