Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
iraklis

Δημοσίευση από iraklis »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Πως γινετε 2380 στην 330 θέση; Λογικα είναι αλλη καταταξη αυτη ετσι;
εδω και ποσο καιρο μιλανε ολοι για μια βαση κοντα στο 2360... Πωσ ειστε τοσο σιγοθροι ολοι;
Stratos 13

Δημοσίευση από Stratos 13 »

hackertom έγραψε:Εγώ χθες έμαθα για 2360 Α' και 2700 Β' (μη επιβεβαιωμένα) από άτομο που δεν δεν τον ενδιαφέρει η προκήρυξη αλλά είναι κάπως μέσα στα πράγματα...

Εγώ λέω άντε να μην ξέρει, ΟΚ το 2360 πως το πέτυχε;
Κυρίως ήθελα να μάθω για Β' και τον ρώτησα ξανα και ξανά αν είναι 2700 και μου είπε ναι... Αερολογίες η όχι το μοιράζομαι μαζί σας και περιμένουμε τα επίσημα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
H βάση για β είναι κάπου στο 2638 επιβαιβεωμένο!
Stathorakis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 10
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stathorakis »

Ξεκολληστε το μυαλο σας... Ασχετες θεσεις ητανε ολεεεεςςςς
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
GUSTAV

Δημοσίευση από GUSTAV »

Καλησπέρα... Η αγωνία έχει φτάσει στα ύψη... Ας ελπίσουμε να πάνε όλα κατ'ευχή για όλους... Καλή μας επιτυχία λοιπόν παιδιά...
2 MAL

Δημοσίευση από 2 MAL »

Παιδια η βαση ειναι 2360 τωρα το εμαθα και εγω... Εξω παλι ειμαστε εγω εχω 2290 και ουτε επιλαχων δεν θα ειμαι... Η βαση ειναι τοσο παιδια σιγουρα...
Spartiatis

Δημοσίευση από Spartiatis »

Παιδιά... Στο site σας υπάρχει μια φορμα για υπολογισμό μοριων για την Προκήρυξη του 2010 όπως λέει... Με την ίδια φόρμα βγαίνουν και τα μόρια και για αυτήν την προκήρυξη;Ευχαριστώ!

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από 310LELE »

Stratos 13 έγραψε:
hackertom έγραψε:Εγώ χθες έμαθα για 2360 Α' και 2700 Β' (μη επιβεβαιωμένα) από άτομο που δεν δεν τον ενδιαφέρει η προκήρυξη αλλά είναι κάπως μέσα στα πράγματα...

Κυρίως ήθελα να μάθω για Β' και τον ρώτησα ξανα και ξανά αν είναι 2700 και μου είπε ναι... Αερολογίες η όχι το μοιράζομαι μαζί σας και περιμένουμε τα επίσημα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

ρε μην παιζεται ρε... Τι 2638 ποιος στο πε; Τι που πως ποτε;Εικόνα

Lazaros1985
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Lazaros1985 »

Χαλαρωστε λιγακιΟι πληροφοριες για την βαση περιτευουν θα βγουν οι πινακες και θα δουμε

ΥΠΟΜΟΝΗ Εικόνα

Stratos 13

Δημοσίευση από Stratos 13 »

310LELE έγραψε:
Stratos 13 έγραψε:

ρε μην παιζεται ρε... Τι 2638 ποιος στο πε; Τι που πως ποτε;Εικόνα

Φίλε μoυ το ποιός δεν Μπορώ να στο Πώ το πού ναι... Στην ΓΑΔΑ! Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!
ΔΕΑ(ΕΜ)
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από ΔΕΑ(ΕΜ) »

Εν τελη ρε παιδια δεν υπαρχει καμια ενημερωση και εμεις εδω θα κουραστουμε να περιμενουμε! Πονεσανε τα ματια μας ολη μερα πανω απο τα κομπιουτερ! Ελεος

Macedonian

Δημοσίευση από Macedonian »

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Τι μου θυμησες φιλε DSM! Ασχετη ιστοριουλα για να κανουμε το κλιμα λιγο ελαφρυτερο...

Περναω φοιτητης,200 γιουρο μακρια με συγκοινωνια, και φτανει η ωρα να παω σπιτι μου για πρωτη φορα μετα απο 3 μηνες! Οπως ειναι φυσικο ειχα σιχαθει τις πιτσες και τα πιτογυρα (στην λεσχη πηγαιναν μονο ατομα με αυτοκτονικες τασεις) και περιμενα πως και πως σπιτικο φαι! Παραγγελνω λοιπον στην μανα μου ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ! Ηταν ομως τοση η λιγουρα μου που μολις ακουμπησε το πιατο στο τραπεζι επεσα με τα μουτρα μεσα! Περιττο να σας πω πως και για τις επομενες 2 μερες ο ουρανισκος μου ηταν γεματος φουσκαλες... ! Εικόνα Εικόνα

DSM

Δημοσίευση από DSM »

Stathorakis έγραψε:Ρε παιδια... Αυτα που εγιναν στην κληρωση και οι θεσεις που λετε δεν αποτελουν σειρα επιτυχιας ουτε τπτ... Ξεκολληστε... Καμια σχεση...

Η κλήρωση για την σειρά επιτυχείας δεν γίνετε; ! ... Θα τρελαθούμε τελειως τωρα; ... Καποιοι μαθαινουν τις βάσεις και καποιοι μαθαινουν την θέση για την κλήσωση τους. Δεν μπορεί να γινει κλήρωση με αλλον τρόπο ουτε μπορεί να κληρωθεί θέση που είναι ασχετη με την σειρά επιτυχίας.
ΝΙΚΟΣ26

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ26 »

Με 2270 λογικα θα εισαι επιλαχοντας οποτε μην σταματατας την προσπαθεια σου.
Λακεδαιμόνιος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Λακεδαιμόνιος »

Το μονο σιγουρο ειναι οτι κανεις σε αυτην την προκηρυξη δεν καταφερε να αποσπασει επικυρωμενη πληροφορια των βασεων πριν την ανακοινωση και επισημα της αστυνομιας για τους πινακες... Οποτε αναμενετε πλεον δεν υπαρχει κατι αλλο που να μπορει να γινει.
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

2340 για α και 2640 για β.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες