Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
Πες τα φιλε ΜΙΚΕ γιατι θα τρελαθουμε τελειως μου φαινετε. Ο καθε ενας λεει οτι θελει αοριστα και χωρις να το εχει διασταυρωσει
Παιδια οσο αφορα για αυτο που σας ειχα πει αναμενεται να βγει μετα τις εκλογες 1.100 ατομα! Εχω 5 φιλους στη γαδα και ολοι αυτο λενε απο βασιμες πληροφοριες! Δεν ειναι σαλια ουτε λεω κατι αοριστα... Σκεφτειτε οτι η γαδα ζηταει πολλα περισσοτερα! Αλλα μαλλον για 1000 ατομα θα εγκρινουν! Υπομονη να χουμε παιδες και μεσα στο καλοκαιρι θα ερθει η προκυρηξη!
ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!(ΚΕΑΠ 2010 Γ'ΕΣΣΟ!)
Μακαρι maniati αυτα που Λες να βγουν αληθινα! Ολοι θα χαρουμε αν επαληθευτουν ολα αυτα! Ευχαριστουμε για την ενημερωση!
Τετοια να ακουμε... Φιλε μανιατι αν βγουν αυτα που λες θα σε κυκλοφορησω στην αθηνα μεχρι το πρωι.

- Saint Cupra
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 58
Maniatis έγραψε:Παιδια οσο αφορα για αυτο που σας ειχα πει αναμενεται να βγει μετα τις εκλογες 1.100 ατομα! Εχω 5 φιλους στη γαδα και ολοι αυτο λενε απο βασιμες πληροφοριες! Δεν ειναι σαλια ουτε λεω κατι αοριστα... Σκεφτειτε οτι η γαδα ζηταει πολλα περισσοτερα! Αλλα μαλλον για 1000 ατομα θα εγκρινουν! Υπομονη να χουμε παιδες και μεσα στο καλοκαιρι θα ερθει η προκυρηξη!
δηλαδη απο τα λεγομενα σου φιλε μανιατη βγαζω το συμπερασμα πως θα βγει 100/100 η προκηρυξη απλως αναμενουμε τα ατομα. Τα οποια κατα πασα πιθανοτητα Θα Υπερβαίνουν Τα 1000.
Φιλε cupra Αυτο που λεει ο μανιατης το λενε σχεδον ολοι...
- Saint Cupra
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Μακαρι να πανε ολα καλα κ γιατι οχι κ παραπανω απο 1000 γιατι θα εχουμε περισσοτερες ελπιδες. Οπως κ να εχει ο καιρος εκλογων πλησιαζει κ μετα οι θεωριες θα γινουν πραξεις.
Saint Cupra έγραψε:Μακαρι να πανε ολα καλα κ γιατι οχι κ παραπανω απο 1000 γιατι θα εχουμε περισσοτερες ελπιδες. Οπως κ να εχει ο καιρος εκλογων πλησιαζει κ μετα οι θεωριες θα γινουν πραξεις.
καλοδεχουμενα οσο πιο πολλα... Μακαρι... Αντε να δουμε ρε παιδες γιατι τα νευρα ειναι στο οριο...
- Saint Cupra
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Νικ με το αγχος κ την στενοχωρια δεν κανουμε τπτ παρα μονο βλαπτουμε τον εαυτο μας. Το εχω βγαλει τελειως απο το μυαλο μου κ οταν βγει με το καλο η προκυρηξη θα εχω αρκετο καιρο αγχωθω. Υπομονη παρακολουθηση να κανουμε κ οτι νεο εχει ο καθενας αλλα σιγουρο το αναφερει. Σας ειχα πει κ εγω πως ειχαν ζητησει αρκετα ατομα απο το υπ. Οικονομικων κ αναμενανε απαντηση. Τωρα τι εγινε θα το δουμε στην πορεια.
Δεν εισαι ο μονος. Εγω τι να πω πηγα ξανα σχολειο με τα 18 χρονα...
- Saint Cupra
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Ο καθενας φιλε τορο Καταβάλλει Την προσπαθεια του. Καλη επιτυχια να εχουμε σε οτι κ αν κανουμε κ με το καλο να ειμαστε ετοιμοι για την ενδεχομενη προκ.
Παντως ρε παιδια δεν ξερω για ποιο λογο περυσι ηταν πιο πολλοι εδω μεσα που ασχολουνταν κ ρωτουσαν για τη προκηρυξη φετος δεν εχει ενδιαφερομενους;
- Saint Cupra
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Παιδες μην μπερδευεται συνεχως το περσυ με το φετος. Τα πραγματα δεν ειναι τα ιδια πιστευω. Πιστευω ακομη πως υπαρχει ενδιαφερον αλλα ακομη ο κοσμος δεν το δειχνει γιατι αναμενουμε τις εκλογες.
Αυτο η μηπως λογω περικοπων στους μισθους πολλοι το σκεφτονται οτι δεν αξιζει κ δεν θα τα βγαζουν περα;
Πολλα ειναι στην μεση. Παντως η αληθεια ειναι οτι περυσι ειχε πιο πολυ συμετοχη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες