Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
pakis138

Δημοσίευση από pakis138 »

Λυκειο 13,5 =13500
ΙΕΚ Δασικης προστασιας =200
ΔΕΑ =400
Διπλωμα Γ' 300
Βγαζω για μηχανη και σκεφτομαι να επεκτινω το Γ σε Ε. Ρωτησα στην σχολη οδηγων κ μου ειπε οτι προλαβενω ως τελος του μηνα. Το θεμα ειναι αν μετρισουν τα εξτρα μορια η τζαμπα τα λεφτα;
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από hackertom »

pakis138 έγραψε: Λυκειο 13,5 =13500
ΙΕΚ Δασικης προστασιας =200
ΔΕΑ =400
Διπλωμα Γ' 300
Βγαζω για μηχανη και σκεφτομαι να επεκτινω το Γ σε Ε. Ρωτησα στην σχολη οδηγων κ μου ειπε οτι προλαβενω ως τελος του μηνα. Το θεμα ειναι αν μετρισουν τα εξτρα μορια η τζαμπα τα λεφτα;

Φίλε πόσα χρήματα σου ζητάνε για επέκταση;
pakis138

400 για την μηχανη και αλλα 700 γαι το Ε. Το κακο ειναι μετα δεν θα τα χρειαστω πουθενα αλλου επειδη ειμαι 29
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

hackertom έγραψε:
pakis138 έγραψε: Λυκειο 13,5 =13500ΙΕΚ Δασικης προστασιας =200ΔΕΑ =400Διπλωμα Γ' 300Βγαζω για μηχανη και σκεφτομαι να επεκτινω το Γ σε Ε. Ρωτησα στην σχολη οδηγων κ μου ειπε οτι προλαβενω ως τελος του μηνα. Το θεμα ειναι αν μετρισουν τα εξτρα μορια η τζαμπα τα λεφτα;
ΙΕΚ δασικής προστασίας; Πως και το έβγαλες ρε θηρίο;4 μήνες ήταν?
pakis138

2 χρονακια ηταν μεγαλε κ μαλιστα νοικιαζα μακρια απο την πολη μου. Ξερεις Εσυ σε πολλα ΙΕΚ για 4 μηνες?
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

pakis138 έγραψε: 2 χρονακια ηταν μεγαλε κ μαλιστα νοικιαζα μακρια απο την πολη μου. Ξερεις Εσυ σε πολλα ΙΕΚ για 4 μηνες;
Άκυρο φίλος. Παραπληροφόρηση. Και αν επιτρέπεται δηλαδή εσύ σπούδαζες 2 χρόνια και νοίκιαζες μακριά από την πόλη σου για να πάρεις κάποια μόρια σε ενδεχόμενη προκήρυξη ή έχεις ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό στο παρελθόν?
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Παιδια τα μορια της τριτεκνιας τα παιρνουν ολοι που ειναι 3 αδερφια η εχει οριο ηλικιας δεν το διευκρινιζει η προκηρυξη
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

hackertom έγραψε:
pakis138 έγραψε: Λυκειο 13,5 =13500ΙΕΚ Δασικης προστασιας =200ΔΕΑ =400Διπλωμα Γ' 300Βγαζω για μηχανη και σκεφτομαι να επεκτινω το Γ σε Ε. Ρωτησα στην σχολη οδηγων κ μου ειπε οτι προλαβενω ως τελος του μηνα. Το θεμα ειναι αν μετρισουν τα εξτρα μορια η τζαμπα τα λεφτα;
Είσαι 2450. Τόσα είναι τα μόρια σου με τη μηχανή. Αν προλάβεις και σκάσεις άλλα 700 και προλάβεις παράσταση και όλα κομπλέ θα φτάσεις στα 2650. Έτσι κ έτσι πάλι δηλαδή... Είναι δική σου απόφαση. Εξαρτάται πως είσαι οικονομικά. Αν είσαι καλά κάντο. Το πολύ πολύ να χάσεις μερικά χρήματα αν σου περισσεύουν (λέμε τώρα... ) Διαφορετικά κάνεις την προσπάθειά σου με αυτά που έχεις. Γιατί όντως αφού είσαι 29 δύσκολα να σου χρησιμεύσει κάπου αλλού το δίπλωμα Ε' κατηγορίας. Καλή δύναμη
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ κάνουν οι σχολές οδηγών βλέπω αυτές τις μέρες... Εικόνα
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Καλα οι σχολες τρελο χρημα.
εγω και μηχανη και δ κατηγορια σημερα περασα σηματα. Και απ οτι βλεπω ασχολουνται πολλοι με το σπορ της εκδοσης διπλωμάτων. Αντε να δουμε αν θα χουμε το διπλωμα στα χέρια μας αλλιώς πάπαλα σιγα μη δεχθουν βεβαιωσεις κτλ. Ακυρο και αντε βρες το δικιο (που εχεις αναμφισβήτητα) 2800-2900.
Αποκλειεται χαμηλότερα εδω ε. Φ περυσι μπηκαν μονο με συγκεκριμένα απολυτήρια 2450. Βάλε οτι εδω μπαίνουν όλα και ότι όλοι τρέχουν για διπλώματα της τελευταιας στιγμής.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

hackertom έγραψε:ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ κάνουν οι σχολές οδηγών βλέπω αυτές τις μέρες... Εικόνα
και η πλάκα θα είναι να μην μετρήσουν τελικά τα μόρια με αυτό το 3μηνο για τα δ, ε και το 6μηνο για Γ... Για να δούμε... [|) ]
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

handballer έγραψε:
hackertom έγραψε: ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κάνουν οι σχολές οδηγών βλέπω αυτές τις μέρες... Εικόνα
και η πλάκα θα είναι να μην μετρήσουν τελικά τα μόρια με αυτό το 3μηνο για τα δ, ε και το 6μηνο για Γ... Για να δούμε... [|) ]

Λες να κάνουν τέτοια μακακία... Βλέπω να τρώνε ενστάσεις με το κιλό !

Όπως είπες θα δούμε...
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

hackertom έγραψε:
handballer έγραψε:
hackertom έγραψε: ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κάνουν οι σχολές οδηγών βλέπω αυτές τις μέρες... Εικόνα
Λες να κάνουν τέτοια μακακία... Βλέπω να τρώνε ενστάσεις με το κιλό ! Όπως είπες θα δούμε...
Έχουμε... Μέλλον ακόμα...
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Ο ασεπ δε παιζει μ αυτα.
εφοσον δε λεει η προκυρηξη για χρονο ολα τα διπλωματα μετρανε (εκτιμηση μου βεβαια).
ο χρονος αποκτησης διπλωματος βγηκε απο τη προκυρηξη για καποιο λογο λετε να μη το σκεφτηκαν (οι αλλες το ειχαν).
Αλλα το ξαναλεω γιατι με καιει και εμενα βεβαιωσεις ακυρο θα φαμε...
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ο ασεπ δε παιζει μ αυτα. Εφοσον δε λεει η προκυρηξη για χρονο ολα τα διπλωματα μετρανε (εκτιμηση μου βεβαια). Ο χρονος αποκτησης διπλωματος βγηκε απο τη προκυρηξη για καποιο λογο λετε να μη το σκεφτηκαν (οι αλλες το ειχαν). Αλλα το ξαναλεω γιατι με καιει και εμενα βεβαιωσεις ακυρο θα φαμε... [/QUOTE Το σωστό όπως λες είναι να μετρήσουν κανονικά τα διπλώματα... από εκεί και πέρα με τις βεβαιώσεις θα υπάρξει ένα θέμα πιστεύω. Ειδικά αν πάνε για παράδειγμα 7-8 χιλιάδες βεβαιώσεις σιγά μην ασχοληθούν και περιμένουν τον καθένα εκπρόθεσμα να τον ψάχνουν να τους δείξει το δίπλωμα κ. Τ. Λ... Για να δούμε...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες