Ακομα θα ηθελα να μου εξηγησετε τα αλματα εχ ω ακουσει οτι υπαρχουν αλμα στατικου ιμαντα και αλλο ενα δεν θυμαμαι! Υπαρχει καποια διευθυνση που μπορω να δω αυτα αναλυτικα; Ή εαν μπορειτε να μου τα εξηγησετε εσεις εστω περιεκτικα...
karabill έγραψε:Ακομα θα ηθελα να μου εξηγησετε τα αλματα εχ ω ακουσει οτι υπαρχουν αλμα στατικου ιμαντα και αλλο ενα δεν θυμαμαι! Υπαρχει καποια διευθυνση που μπορω να δω αυτα αναλυτικα; Ή εαν μπορειτε να μου τα εξηγησετε εσεις εστω περιεκτικα...
karabill έγραψε:Ακομα θα ηθελα να μου εξηγησετε τα αλματα εχ ω ακουσει οτι υπαρχουν αλμα στατικου ιμαντα και αλλο ενα δεν θυμαμαι! Υπαρχει καποια διευθυνση που μπορω να δω αυτα αναλυτικα; Ή εαν μπορειτε να μου τα εξηγησετε εσεις εστω περιεκτικα...
Στατικου ιμαντα ειναι οταν το αλμα γινεται απο χαμηλοτερο υψομετρο και το αλεξιπτωτο ανοιγει μονο του μεσω ενος ιμαντα με το που αποχωριζεσαι το αεροσκαφος και ελευθερας ειναι οταν ανοιγεις το αλεξιπτωτο μονος σου και γινονται απο μεγαλυτερο υψομετρο...
karabill έγραψε:Και εγω αυτην την γνωμη εχω γιατι αμα ειναι σακατιδες τι να τους κανεις σε μια μαχη για παραδειγμα αμα δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους!ειναι ευκολο να τραυματιστης ομως;
ε αν δεν είσαι προσεκτικός υπάρχει κίνδυνος ας πούμε ο γιος του τζέφρυ (παπανδρέου) είχε σπάσει το πόδι του σε πτώση
ποτε το εσπασε το ποδι του; Στην εκπαιδευση η μετα;
karabill έγραψε:Και εγω αυτην την γνωμη εχω γιατι αμα ειναι σακατιδες τι να τους κανεις σε μια μαχη για παραδειγμα αμα δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους!ειναι ευκολο να τραυματιστης ομως;
ε αν δεν είσαι προσεκτικός υπάρχει κίνδυνος ας πούμε ο γιος του τζέφρυ (παπανδρέου) είχε σπάσει το πόδι του σε πτώση
σιγουρα θελω ν ακολουθησω καποια σχολεια! Αλλα ωρες ωρες σκαιφτομαι αν αυτο που με τραβαει ειναι η κ... Λα μου ή επειδη το θελω πραγματικα! Βεβαια οταν μπω με το καλο θα το μαθω ;)
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
Ώραια παιδιά επειδή είπαμε 3-4 διαφορετικές εκδοχές για το θέμα του συγκεκριμένου ατόμου καλύτερα να το αφήσουμε, γιατί καλό είναι να μην ονοματίζουμε.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; Οι κληρωτοί κάνουν μόνο άλμα στατικού έτσι; Και όχι ελευθέρας... Σωστά; Για να κάνεις ελευθέρας πρέπει να είσαι ΥΕΑ/ΔΕΑ/μόνιμος; Γιατί το ελευθέρας λέει τρελά! Το στατικό είναι απλώς. Πήδημα με διαδικασία.