takis2 έγραψε:Καλα ολα αυτα. Ποσες μερες θα κανουμε να ορκιστουμε;
κανα 6μηνο
τι λες βρε που θα κανουμε κανενα 6μηνο... Κοντα στο 2μηνο θα ορκιστουμε και το πολυ 6μηνο θα ειναι ολη εκπαιδευση... Για τη δικη μου ειδικοτητα εμαθα οτι ειναι 4 μηνες! Μακαρι να ειναι ετσι!
Πυροβολικο ειναι θηβα για ολες τις ειδικοτητες αυτου του οπλου. Οποτε ορκομωσια 35-40 μερες και μετα 4-5 εκπαιδευση στα κεντρα. Επειτα 2βδομαδες νησι και 2 βδομ. Εβρο για εκπαιδευση παλι. Τελος τοποθετηση σε μοναδα με 10ημερη αδεια. Τα εξοδα μεταφορας μας πληρωμενα απο υπουργειο με αποδειξεις εισητηριων. Ευχαριστω
vanilla έγραψε:Πυροβολικο ειναι θηβα για ολες τις ειδικοτητες αυτου του οπλου. Οποτε ορκομωσια 35-40 μερες και μετα 4-5 εκπαιδευση στα κεντρα. Επειτα 2βδομαδες νησι και 2 βδομ. Εβρο για εκπαιδευση παλι. Τελος τοποθετηση σε μοναδα με 10ημερη αδεια. Τα εξοδα μεταφορας μας πληρωμενα απο υπουργειο με αποδειξεις εισητηριων. Ευχαριστω
απο που προκυπτει αυτο; Απο άτομο μέσα στο στρατόπεδο στη θήβα έμαθα οτι η εκπαιδευση θα διαρέσει 4 μήνες!
vanilla έγραψε: αυτο λεω 4-5 μηνες εννοω αγαπη μου. Η αδερφη μου ειναι πυροβολικο και περασε περσυ.
μακαρι να ειναι 4-5 μηνες και οχι 6 που ακουγεται. Εγω εχω 2 γνωστους που απο περυσι που περασαν ακομη δεν πηγαν στην μοναδα και περασε 1 χρονος, ισως να φταιει η ειδικοητα τους.
vanilla έγραψε: αυτο λεω 4-5 μηνες εννοω αγαπη μου. Η αδερφη μου ειναι πυροβολικο και περασε περσυ.
εγω καταλάβα 4-5 κέντρο και έξτρα τα άλλα... Δε ξέρω τι έγινε Πέρυσι και τι θα γίνει φέτος... Αυτό που έμαθα είναι οτι 4 μήνες Είναι Η εκπαίδευση μετά μονάδες... Επίσης ξέρω ότι ψάχνουν τρόπου ς για οικονομία στην ελλάδα για αυτό μειώνουν και τις μεταθέσεις οπότε φέτος η εκπαίδευση μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την περσινή... Η αδερφή σου τι ειδικότητα έχει;
Εγω παντος σημερα περασα μια βολτα απο το στρατολογικο γραφειο ξανθης και εκανα μερικες ερωτισεισ... για το θεμα κεντρου ο αξιοματικος μου ειπε οτι δεν ειναι και απαρετιτο να μας πανε θηβα εμας του πβ, και ας περιμενουμε καλητερα να ρθουν τα σημειοματα για να ειμαστε συγουροι!
Alpha έγραψε:Εγω παντος σημερα περασα μια βολτα απο το στρατολογικο γραφειο ξανθης και εκανα μερικες ερωτισεισ... Για το θεμα κεντρου ο αξιοματικος μου ειπε οτι δεν ειναι και απαρετιτο να μας πανε θηβα εμας του πβ, και ας περιμενουμε καλητερα να ρθουν τα σημειοματα για να ειμαστε συγουροι!