Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Brian Peppers
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Brian Peppers »

takis2 έγραψε:Καλα ολα αυτα. Ποσες μερες θα κανουμε να ορκιστουμε;
κανα 6μηνοΕικόνα

Brian Peppers
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

1Μισι μηνα; Μα πως γινετε αυτο; Αφου ενα φιλαρακι περσυ που μπηκε εποπ μου ειπε οτι καναμε 6 μηνες
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

Brian Peppers έγραψε:
takis2 έγραψε:Καλα ολα αυτα. Ποσες μερες θα κανουμε να ορκιστουμε;
κανα 6μηνοΕικόνα

τι λες βρε που θα κανουμε κανενα 6μηνο... Κοντα στο 2μηνο θα ορκιστουμε και το πολυ 6μηνο θα ειναι ολη εκπαιδευση... Για τη δικη μου ειδικοτητα εμαθα οτι ειναι 4 μηνες! Μακαρι να ειναι ετσι!
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από takis2 »

6 μηνες για μεταθεση ξερω. Κατι για 40 μερες ακουσα και εγω αλλα ακουσα και οτι μπορει να μειωσουν αυτες τις μερες λογω κοστους
Brian Peppers
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Χμμ ε τοτε αλλαζει το θεμα
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

takis2 έγραψε:6 μηνες για μεταθεση ξερω. Κατι για 40 μερες ακουσα και εγω αλλα ακουσα και οτι μπορει να μειωσουν αυτες τις μερες λογω κοστους
παιζει και αυτό το σενάριο! Παντως στη μονάδα που είναι ο αδερφός μου το καλοκαίρι παριμένουν τους νέους επ. Οπ!
vanilla

Δημοσίευση από vanilla »

Πυροβολικο ειναι θηβα για ολες τις ειδικοτητες αυτου του οπλου. Οποτε ορκομωσια 35-40 μερες και μετα 4-5 εκπαιδευση στα κεντρα. Επειτα 2βδομαδες νησι και 2 βδομ. Εβρο για εκπαιδευση παλι. Τελος τοποθετηση σε μοναδα με 10ημερη αδεια. Τα εξοδα μεταφορας μας πληρωμενα απο υπουργειο με αποδειξεις εισητηριων. Ευχαριστω
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

vanilla έγραψε:Πυροβολικο ειναι θηβα για ολες τις ειδικοτητες αυτου του οπλου. Οποτε ορκομωσια 35-40 μερες και μετα 4-5 εκπαιδευση στα κεντρα. Επειτα 2βδομαδες νησι και 2 βδομ. Εβρο για εκπαιδευση παλι. Τελος τοποθετηση σε μοναδα με 10ημερη αδεια. Τα εξοδα μεταφορας μας πληρωμενα απο υπουργειο με αποδειξεις εισητηριων. Ευχαριστω
απο που προκυπτει αυτο; Απο άτομο μέσα στο στρατόπεδο στη θήβα έμαθα οτι η εκπαιδευση θα διαρέσει 4 μήνες!
vanilla

Δημοσίευση από vanilla »

αυτο λεω 4-5 μηνες εννοω αγαπη μου. η αδερφη μου ειναι πυροβολικο και περασε περσυ.
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από anna.nikos »

vanilla έγραψε: αυτο λεω 4-5 μηνες εννοω αγαπη μου. Η αδερφη μου ειναι πυροβολικο και περασε περσυ.
μακαρι να ειναι 4-5 μηνες και οχι 6 που ακουγεται. Εγω εχω 2 γνωστους που απο περυσι που περασαν ακομη δεν πηγαν στην μοναδα και περασε 1 χρονος, ισως να φταιει η ειδικοητα τους.
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

vanilla έγραψε: αυτο λεω 4-5 μηνες εννοω αγαπη μου. Η αδερφη μου ειναι πυροβολικο και περασε περσυ.
εγω καταλάβα 4-5 κέντρο και έξτρα τα άλλα... Δε ξέρω τι έγινε Πέρυσι και τι θα γίνει φέτος... Αυτό που έμαθα είναι οτι 4 μήνες Είναι Η εκπαίδευση μετά μονάδες... Επίσης ξέρω ότι ψάχνουν τρόπου ς για οικονομία στην ελλάδα για αυτό μειώνουν και τις μεταθέσεις οπότε φέτος η εκπαίδευση μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την περσινή... Η αδερφή σου τι ειδικότητα έχει;
GIWRGOS

Δημοσίευση από GIWRGOS »

Ξερει καποιος να μας πει αν απο πεζικο θα μπορουμε να μπουμε ειδικες δυναμεις δινοντας παλι τα αθληματα;

Alpha
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Alpha »

Εγω παντος σημερα περασα μια βολτα απο το στρατολογικο γραφειο ξανθης και εκανα μερικες ερωτισεισ... για το θεμα κεντρου ο αξιοματικος μου ειπε οτι δεν ειναι και απαρετιτο να μας πανε θηβα εμας του πβ, και ας περιμενουμε καλητερα να ρθουν τα σημειοματα για να ειμαστε συγουροι!
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

Alpha έγραψε:Εγω παντος σημερα περασα μια βολτα απο το στρατολογικο γραφειο ξανθης και εκανα μερικες ερωτισεισ... Για το θεμα κεντρου ο αξιοματικος μου ειπε οτι δεν ειναι και απαρετιτο να μας πανε θηβα εμας του πβ, και ας περιμενουμε καλητερα να ρθουν τα σημειοματα για να ειμαστε συγουροι!
και εμένα το ίδιο μου είπαν... Εικόνα
Alpha
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Alpha »

Χαχα λες να μας πανε παρανεστι; Μπερεκετι...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες