Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Ξεκινα τρεξιματακι να ανοιξουν τα πνευμονια σου πρωτα απο ολα κ η αντοχη σου κ να φυγει η καψα απο τα ποδια!!! εχει χρονο 1 χιλ σε 4,20 λεπτα..100μ σε 16 δευτερα αλμα εις υψος 1 μετρο τα λεω σωστα:; αλμα εις μηκος 3,60 μ...
Ο. Π. Κ. Ε
Απο γιατρους οσο ξερω κ εχω ακουσει εδω κ απο γνωστους σε βαζουν να ζωγραφισεις εναν αντρα κ μια γυναικα.. δεν θελουν τον πικασο απλα να δουνε αν εισαι νοημων ανθρωπος.. μετα σε ρωτανε κυριος γιατι θελεις να μπεις στο σωμα.. τι γνωμη εχεις για την αστυνομια κατι τετοια ακουσα!!! τι δουλεια εκανες η κανεις... αυτα.. μπορει κ κανα οικογενειακο να σε ρωτησει
Ο. Π. Κ. Ε
- Asdorf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 106
Ναι οκ σωστά τα λες... το άγχος είναι μόνο για τις βασεις... και αν θα σε διαλέξουν
Για το παιδί που ρώτησε πριν δύο σελίδες για τους τρίτεκνους.. Θα ισχύει αυτό που λες.. δηλαδή ό, τι λέει ο νόμος για τους τριτεκνους.(άγαμα τέκνα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους ή φοιτούν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και σε αναγνωρισμένα σε αναγνωρισμένα ως ομοταγή εκπαιδευτικά ιδρύματα της αλλοδαπής ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το τριακοστό (30ο) έτος της ηλικίας τους)
Μόνο εγώ βλέπω πως κάποια site είναι σκέτη παραπληροφόρηση και το μόνο που κάνουν είναι να μαζεύουν κλικ;
Γενικότερα πλέον είμαι λίγο δύσπιστος.. άλλωστε είδατε ότι και για το λεμενικο βγήκε ΦΕΚ και τίποτα τόσο καιρό μετα.
Μόνο εγώ βλέπω πως κάποια site είναι σκέτη παραπληροφόρηση και το μόνο που κάνουν είναι να μαζεύουν κλικ;
Γενικότερα πλέον είμαι λίγο δύσπιστος.. άλλωστε είδατε ότι και για το λεμενικο βγήκε ΦΕΚ και τίποτα τόσο καιρό μετα.
Think less..Live more...
Τα παιδιά που μπήκαν το 11 έχουν γίνει αστυφύλακες;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Το ΦΕΚ για λιμενικό βγήκε με άλλη κυβέρνηση οπότε λογική η οποία καθυστέρηση. Για τα σάιτ θα συμφωνησω
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Οι ερωτησεις δεν ξερω αν θα ειναι ιδιες αλλα θα σας πω μια που ετυχε σε φιλο μου εποπ το 9'. Τον ειχαν βαλει σε ενα παραθυρο διπλα και του λενε " πηδα ". Απανταει ο φιλος μου πως αν πηδηξω θα πεσω οποτε δεν ειμαι χαζος να το κανω. Αυτο ηταν τον κοψανε διοτι του απαντησαν πως " σου ειπαμε να πηδηξεις και εσυ υπεθεσες μπροστα, αλλα μπορουσες διπλα, δεξια, αριστερα, πισω ή στο ιδιο σημειο.

- Asdorf
Ναι είναι ο φίλος μου
- Asdorf
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Οι ερωτησεις δεν ξερω αν θα ειναι ιδιες αλλα θα σας πω μια που ετυχε σε φιλο μου εποπ το 9'. Τον ειχαν βαλει σε ενα παραθυρο διπλα και του λενε " πηδα ". Απανταει ο φιλος μου πως αν πηδηξω θα πεσω οποτε δεν ειμαι χαζος να το κανω. Αυτο ηταν τον κοψανε διοτι του απαντησαν πως " σου ειπαμε να πηδηξεις και εσυ υπεθεσες μπροστα, αλλα μπορουσες διπλα, δεξια, αριστερα, πισω ή στο ιδιο σημειο.
Καλοοοοο
Φαντάζεστε να παιχτεί τπτ κ να μην βγει ; Αν κ δεν παίζει πιστεύω.. μην άρχισετε να φωνάζετε.. χαχααχ
Το λιμενικο ειναι αλλο.. απλα. θα αλλαξουν καποια πραγματα που επρεπε.. κυριος ηθελε κλαριτζηδες..10 εχει ολους κ ολους το λιμενικο κ τωρα ζητουσαν 20; χαχχα τι πανηγυρια θα εκαναν; τεσπα υπαρχει αλλο νημα κ για εκει.. απλα μην μπλεκουμε 2 διαφορετικα φεκ κ το ενα με αλλη κυβερνηση!! αν κ πιστευω μαζι θα τρεξουν αυτα!
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Συνήθως ζωγραφίζεις 2 ανθρωπακια αντιθέτου φύλου, μετά γράφεις λίγα λόγια για τον εαυτό σου. Μετά περνάς συνέντευξη όπου συνήθως ρωτάνε γρ θες να μπεις στο σώμα και διάφορες ερωτήσεις; για σένα τν οικογένεια σου κτλ. Δεν είναι τίποτα
Εγω λευτερη μπεσα σου μιλαω θα τον ελεγα πηδα εσυ.. κ αν μ το ελεγε αυτο κ επερνα γραμμη οτι ηθελε ντε κ καλα ναμε κοψει τον εβλεπα να βαρουσε σκοπιες παρεα με αρκουδες.. μπεσαλιδικα πραγματα...
Ο. Π. Κ. Ε
Δεν πιστεω δεα πζ.. απλα δεν ξερω γιατι μ φαινετε λιγο μπαρουφα με τους χρονους που λενε ακομη κ h workenenter. δεν μ βγαινουν οι μερες.. ακομη κ 10 του μηνα να βγει η προκυρηξη μετα απο 5 μερες να ανοιξουν οι αιτησεις; παμε 15 του μηνα.. κ αλλες 15 το λιγοτερο να γινουν οι αιτησεος; παμε τελη με αρχες.. δλδ τι θα κανουν σε μια εβδομαδα θα βγαλουν τον πινακα; λιγο ακατορθωτο μ κανει!!
Ο. Π. Κ. Ε
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Οι ερωτησεις δεν ξερω αν θα ειναι ιδιες αλλα θα σας πω μια που ετυχε σε φιλο μου εποπ το 9'. Τον ειχαν βαλει σε ενα παραθυρο διπλα και του λενε " πηδα ". Απανταει ο φιλος μου πως αν πηδηξω θα πεσω οποτε δεν ειμαι χαζος να το κανω. Αυτο ηταν τον κοψανε διοτι του απαντησαν πως " σου ειπαμε να πηδηξεις και εσυ υπεθεσες μπροστα, αλλα μπορουσες διπλα, δεξια, αριστερα, πισω ή στο ιδιο σημειο.
Όλοι μας είμαστε φακελομενοι στην αστυνομία για παραπτώματα κλπ. Μήπως αυτός ο δικός σου είχε ιστορικό ναι μεν επιτρεπόμενο για να περάσει αλλά από την άλλη και ότι θα δημιουργούσε προβλήματα; Γιατί ναι μεν σου λέει να μην έχεις καταδικαστεί αλλά από την άλλη αν έχεις μαζέψει καμία 100 κλήσεις για διάφορα πταίσματα, μπορεί να σου κάνουν τέτοια πράγματα με σκοπό να σε κόψουν "νόμιμα"
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες