Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Αν δειτε κανεναν με εναν μεγαλο σταυρο στο στηθος (τα αλλα ταττοο δεν τα λεω) εγω θα ειμαι και θα κλαιω.

Και ουλές απο χειρουργείο κοιτάζουν αν ειναι απο κάτι σοβαρό. Έναν το 11 τον έκοψαν γιατί ειχε χειρουργημενο το ισχιο και θεώρησαν οτι μελλοντικά θα υπάρχει πρόβλημα.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 30
Καλά τι βάζεις; Τόσο καλό μεικ απ; Θέλω ένα για την παραλία και καμιά μάσκαρα καλή άμα ξέρεις...Xanthos έγραψε:Στο δικο μου δεν πιανει τπτ!! χαχαχα... αρε γελια.. καλα ας περασουμε πρωτα εμεις φτασαμε στους γιατρους.. χαχχαχ
- Asdorf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 106
Μάγκες μου έχω αγχωθει με τις βάσεις είμαι στα 2340 και κλαίω μέχρι να βγει η προκηρυξη

- Asdorf
Από βάσεις τι θα παίξει ;
- Asdorf
2340 έχω και έχω αγχωθει πάρα πολύ με τέτοια νούμερα που βλεπω
Χαλάρωσε ρε !!!Asdorf έγραψε: 2340 έχω και έχω αγχωθει πάρα πολύ με τέτοια νούμερα που βλεπω
Φιλε μου κανεις δεν ξερει εικασιες κανουμε.. αραξε χαλαρωσε εισαι καλα... θα σε κυριευσει το αγχος κ αυτο δεν θα σ βγει σε καλο.. ουτε στις εξετασεις οχ αθληματα γιατρους ουτε στην πραγματικη σου ζωη!! οτι ειναι να γινει θα γινει.. αν θες δικια μου γνωνη 2350 βαση 50 πανω 5 κατω.. αν κ εκανα αλλο νημα για μοριοδοτηση κ βασεις!
Ο. Π. Κ. Ε
- Asdorf
Έχετε δίκιο αλλά έχω ταλαιπωρηθεί πολύ στις δουλειές και ξέρετε πως είναι... να κατασταλαξουμε κάπου και επίσης το αγαπάω αυτό που θα δηλώσω από μικρός άσχετα που δεν το είχα με το διάβασμα
Ολοι στην ταλαιπωρια ειμαστε.. υπομονη κ γυμναστηκη προπονηση... ολα θα γινουν.Σ μιλαω εντελος φιλικα κ εαν θελεις ακουσεμε κ δεν θα χασεις!!! παρατησε το αγχος... αν αγχονεσε που δεν εκανες αιτηση ακομη οταν θα πας στον ψυχολογο κ θα σ ρωτησει κατι τι θα του πεις; θα τρεμεις; ανθρωπος που κυριευεται απο το αγχος του εκει μεσα δεν περναει... ισχυει για ολους.. βυσματιες κ μη!!! εκτος αν ειναι τοσο καλος βυσματιας κ δεν παει καν!
Ο. Π. Κ. Ε
- Asdorf
Καλά αδερφε όχι και έτσι είπαμε.. αγχώνομαι στο να με διαλεξουνε μετά βάζεις τα δυνατά σου... σε προσωπικό επίπεδο... γτ τι ρωτάνε οι ψυχολόγοι;
- Asdorf
Από γυμναστική τι να κάνω; Από προπόνηση εννοω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες