Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Λευτερη οπως ειπα κ εγω προχθες που τ λεγαμε.. αμα με πιασουν θα πεσω κατω κ θα σταυροκοπιεμε!! χαχχαχχα.. αμα δειτε κανεναν κατω εγω θα ειμαι!! το τατουαζ δεν θα φανει εκει η αξιοκρατια αλλα στα αθληματα!! το τατουαζ πιστευω περισσευει!! ειναι λιγο χαζο... στο 2019 ελαχιστοι ειναι αυτοι π δεν εχουν.. μονο τον ιμακ ξερω π δεν εχει κ τον διασωστη31 αν προσεξα καλα.. πολλοι μιλανε για τατουαζ απλα μηπως φοβαστε να το πειτε μην σας καρφωσουν;
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 30
Ούτε εγώ έχω τατού, ούτε σε εμφανές ούτε σε μη εμφανές σημείο. Ωστόσο το θεωρώ τελείως χαζο να κοβεσαι για κάτι τέτοιο. Εκτός τώρα να έχεις κανένα τατού ACAB και να δίνεις για αστυνομίες... ΧαχαχαXanthos έγραψε:Λευτερη οπως ειπα κ εγω προχθες που τ λεγαμε.. αμα με πιασουν θα πεσω κατω κ θα σταυροκοπιεμε!! χαχχαχχα.. αμα δειτε κανεναν κατω εγω θα ειμαι!! το τατουαζ δεν θα φανει εκει η αξιοκρατια αλλα στα αθληματα!! το τατουαζ πιστευω περισσευει!! ειναι λιγο χαζο... στο 2019 ελαχιστοι ειναι αυτοι π δεν εχουν.. μονο τον ιμακ ξερω π δεν εχει κ τον διασωστη31 αν προσεξα καλα.. πολλοι μιλανε για τατουαζ απλα μηπως φοβαστε να το πειτε μην σας καρφωσουν;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Η αξιοκρατία πάει με βάση αυτά που ζητάει η προκήρυξη και όχι με αυτά που θεωρούμε εμείς σημαντικά.. Δν κατακρίνω κάποιον ας κάνει ο καθένας το καλύτερο για τν εαυτό του
Φίλε xanthos ούτε εγώ έχω τατουάζ.. συμφωνώ για τ αθλήματα πρέπει ν τ περάσουν όσοι το αξίζουν... δεν ήμαστε χαζοί π τ έχουμε κάθε μέρα χαχαχαχαχ από εκεί κ πέρα αν τ πάρεις ρεαλιστικά κ το να μην τατουάζ σε εμφανή σημείο είναι προαπαιτούμενο κ όρος.. άρα εξαπατώντας στην ουσία καλύπτοντας την αμέσως καταλαμβάνεις μια θέση από ένας ν υποψήφιο. Π μπορεί να έχει τ ελαχιστη διαφορά στα μόρια.. την ίδια επίδοση στα αθλήματα πχ αλλ να μην έχει Τάτου.. φιλικά πάντα μιλάω... γιατί λέμε Γ τ βύσματα αλλά μην ξεχνάμε Κ αυτή η εξαπάτηση στην ουσία είναι ενάντια στις προϋποθέσεις άσχετος αν είναι σωστές οι λάθος οι προϋποθέσεις ´Xanthos έγραψε: Λευτερη οπως ειπα κ εγω προχθες που τ λεγαμε.. αμα με πιασουν θα πεσω κατω κ θα σταυροκοπιεμε!! χαχχαχχα.. αμα δειτε κανεναν κατω εγω θα ειμαι!! το τατουαζ δεν θα φανει εκει η αξιοκρατια αλλα στα αθληματα!! το τατουαζ πιστευω περισσευει!! ειναι λιγο χαζο... στο 2019 ελαχιστοι ειναι αυτοι π δεν εχουν.. μονο τον ιμακ ξερω π δεν εχει κ τον διασωστη31 αν προσεξα καλα.. πολλοι μιλανε για τατουαζ απλα μηπως φοβαστε να το πειτε μην σας καρφωσουν;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Ξανθε είμαστε αρκετοί χωρίς ταττου... Α συγχαρητήρια και για σήμερα... Μακάρι να τ χεις σύντομα στα χέρια σου
Θεωρεις δλδ πιο αξιοκρατικο να βαλει ο αλλος βυσμα κ να μην κανει τπτ σε αθληματα κ ψυχοτεχνικα να δουνε την κριση του παρα να καλυψει ενας το τατουαΖ του ενω σ ολα ειναι οκ; αν σ εβαζα πιο απο τα 2 θα διαλεγες;
Ο. Π. Κ. Ε
Ευχαριστω μπιλ.. σε πηρε ο διευθυντης τηλ κ το εμαθες μηπως μας εψαχνε; χαχχα
Ο. Π. Κ. Ε
Δεν υπαρχουν συνεπιες απλα δεν σ περνανε κοβεσε κ πας σπιτι σου
Ο. Π. Κ. Ε
Όχι φυσικά .. εννοείτε πως δεν είναι σωστό .. εγώ μιλάω ρεαλιστικά... όσο αναφορά τις προϋποθέσεις κ τ κριτήρια.. σε κάμοια περίπτωση δεν είναι αποδεκτό... από εκεί κ πέρα ότι πιστεύω ο καθένας καλύτερο γ τον εαυτό του !Xanthos έγραψε: Θεωρεις δλδ πιο αξιοκρατικο να βαλει ο αλλος βυσμα κ να μην κανει τπτ σε αθληματα κ ψυχοτεχνικα να δουνε την κριση του παρα να καλυψει ενας το τατουαΖ του ενω σ ολα ειναι οκ; αν σ εβαζα πιο απο τα 2 θα διαλεγες;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Xanthos Σε νιωθω φιλε χαχα. Εγω δεν εχω σε Εμφανη σημεια, αλλ εχω σε μη εμφανη μπολικα μπορω να πω. Γενικα ομως ναι ειναι χαζο πιστευω να κρινεις την ικανοτητα του αλλου απτο ταττοο που υπαρχει στο σωμα του (εμφανη) . Μη ξεχναμε πως στην Ευρωπη πλεον δεν ισχυει κατι τετοιο. Αλλα εφοσον το λεει ο νομος δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε κατι παρα να συμφωνησουμε και να πουμε το πατερ ημων 10 φορες.

Κανονικα θα έπρεπε να επιτρέπονται τ Τατόυ..Lefteris 2αμαλ έγραψε: Xanthos Σε νιωθω φιλε χαχα. Εγω δεν εχω σε Εμφανη σημεια, αλλ εχω σε μη εμφανη μπολικα μπορω να πω. Γενικα ομως ναι ειναι χαζο πιστευω να κρινεις την ικανοτητα του αλλου απτο ταττοο που υπαρχει στο σωμα του (εμφανη) . Μη ξεχναμε πως στην Ευρωπη πλεον δεν ισχυει κατι τετοιο. Αλλα εφοσον το λεει ο νομος δυστυχως δεν μπορουμε να κανουματι παρα να συμφωνησουμε και να πουμε το πατερ ημων 10 φορες.
Ετσι ακριβος λευτερη.. κ εγω εχω κ σ αλλα στο μονο π εχω θεμα ειναι στο χερι απο μεσα.. πατερ ημων κ αγιος ο θεος.. τωρα το τι υπαρχει σε αλλο μερος ξερω αλλα εδω τι γινεται.. αν κ εγω δεν εχω θεμα απκ τους πρωτους θυμαμαι που ανεφερα το τι παιζει κ οτι εχω!!! αν κ θεωρω μπαρουφα να σε κοβουν αλλα να υπαρχει οριο παντα.. εννοω για κατι λαιμους κατι μανικια κατι τετοια
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 30
Κοιτάξτε μη σας βουτάνε όλους στο ντεμακιγιαζ να δούνε ποιος έχει τατου σε εμφανές σημείο. χοχο
Στο δικο μου δεν πιανει τπτ!! χαχαχα... αρε γελια.. καλα ας περασουμε πρωτα εμεις φτασαμε στους γιατρους.. χαχχαχ
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες