Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
3.000 μήπως εννοείς για παραίτηση; Αν είναι 300 είναι καλα, εγώ κάτι χιλιάρικα ξέρω.
Είναι ανάλογα και την διάρκεια εκπαίδευσης.
Ο λφ για να φύγει θα πληρώσει πιο πολλά από τον ΕΦ, γιατί η σχολή είναι 6 με 8 μήνες.
Πληρώνεις το κράτος, ότι χρεώθηκε για να σε εκπαιδεύσει.
Ο λφ για να φύγει θα πληρώσει πιο πολλά από τον ΕΦ, γιατί η σχολή είναι 6 με 8 μήνες.
Αρα χριαζονται 2 υπευθυνες δηλωσεις θα μας τις δινουν εκει η θα πρεπει να εχουμε παει στο κεπ
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 30
Δες αυτό https://smy.army.gr/news/krisi-somatikis-ikanotitas-ypopsifion-stratiotikon-sholonTilemos έγραψε: Καλησπερα παιδια. Ειδα σε προηγουμενη σελιδα γραφατε οτι αν εχεις ουλες κοβεσαι. Εχω μια ουλη στο προσωπο εδω και χρονια σε μεγεθος στραγαλιου. Υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα;
Για μια μέρα στην σχολή .. τώρα αν για πιο πολύ σίγουρα χιλιάρικα.. για αυτό θέλει σκέψη καλή !!!Διασωστης31 έγραψε: 3.000 μήπως εννοείς για παραίτηση; Αν είναι 300 είναι καλα, εγώ κάτι χιλιάρικα ξέρω.
348 σειρα 372 ΣΒΕΑ. ΖΗΤΩ Η 2α μοιρα αλεξιπτωτιστων
Οι υπευθυνες δηλωσεις θελει πριν η θα τις κανουμε μπροστα τους ;
Γνωρίζει κανείς τι παίζει μέσα στην σχολή εννοώ μαθήματα κτλ αν χρειάζεται διάβασμα κτλ δεν τα έχουμε αναφέρει καθόλου και θα ήταν καλό να μιλήσουμε γενικά τι γίνεται μέσα ας τοποθετηθεί κάποιος που έχει μπει κτλ και έχει γνώση όχι θεωρίες παρακαλώ
υπάρχει εποπ μικρότερος απο 28χρονων για να κάνει τα χαρτιά του;
Επειδη ειμαι 1.970 προλαβαινω να ξεκινησω μαθηματα για διπλωμα μηχανης για να παρω τα 300 μορια; ποσο καιρο χρειαζετε για τα μαθηματα εξετασεις και εκδοση του διπλωματος Μηχανης;
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 60
Liontarina το διάβασα. Τι είναι αυτό;
Νομίζω αδύνατον... εκτός ότι υπάρχει σειρά προτεραιότητας γιατί τόσο καιρό δεν δίνανε εξετάσεις.. θ κανείς σίγουρα ένα 2 μηνο ν τ έχεις στα χέρια σ
Τοτε οχι βασικος αλλα πρακτικα ειναι αδυνατον να ειμαι και επιλαχων με 1.970 μορια. Μονο αν μπουν 1.200 ατομα και κοπουν και οι 1.200 θα φτασει στα μορια τα δικα μου πφφ το ξερω θα μου πειτε υποθεσεις κανουμε και δεν ξερουμε ακομα τιποτα αλλα αν βαλεις, την λογικη οντως ουτε καν για, επιλαχων. Ελατε χωστε τα μου ελευθερα :D
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 30
Το ΠΔ 11/2014 με τις τροποποιήσεις του. Από εκεί κρίνεται η σωματική ικανότητα. Το λέει και στο φεκ.Tilemos έγραψε:Liontarina το διάβασα. Τι είναι αυτό;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
SOVER Κανεις δεν ξερει τι θα γινει. Μπορει να υπαρχουν πολλοι που θα κοπουνε μπορει και οχι. Τα μορια σου ειναι πολυ κοντα στο 2χιλιαρο. Αν πεσουν οι βασεις ισως μπεις και επιλαχων. Μη το βαζεις κατω κανε τα χαρτια σου κανε τις προπονησεις σου και εχει ο θεος φιλαρακι.

- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 60
Liontarina εννοείς ότι θα έχω πρόβλημα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες